Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

program symfonia-jak się nauczyć obsługi?

IP: *.4web.pl 17.08.04, 00:17
    czy możecie mi wyjaśnić co to za program symfonia i czy można się go nauczyć
    tylko na kursie czy też w jakiś inny sposób, czy jest trudny i do czego
    służy, dziękuję za odpowiedzi
    Obserwuj wątek
      • Gość: krzysztofsf Re: program symfonia-jak się nauczyć obsługi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 02:24
        sciagnij sobie demo i pocwicz (mozesz tez poszukac dystrybutora regionalnego i od niego pozyczyc demo i instrukcje)
        www.matrix.pl/
      • Gość: kati Re: program symfonia-jak się nauczyć obsługi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 20:51
      • Gość: kati Re: program symfonia-jak się nauczyć obsługi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 20:56
        Symfonia to program księgowo - kadrowy. Jeśli nie masz zielonego pojęcia o
        księgowości to nic Ci nie da demo. Poza tym, od kilku lat pracuję z tym
        programem i wierz mi, że sama się niewiele nauczysz - Twoje braki dadzą się
        zauważyć już na pierwszej rozmowie, w trakcie której poproszą Cię o
        zaksięgowanie paru operacji, itp.
      • potomar Re: program symfonia-jak się nauczyć obsługi? 18.08.04, 09:45
        To chyba coś dla muzyków.
        • Gość: iza Re: program symfonia-jak się nauczyć obsługi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 10:02
          ostatnio musiałam w tym programie napisać kilka faktur - przy czym było to moje pierwsze zetknięcie z nim, gdyż miałam zrobić to znajomym, którzy w ogóle nie znają się na komputerach. przedtem nie wiedziałam nawet, że takie coś jak symfonia istnieje (oczywiście wiedziałam o innych programach do księgowania). Do każdej oryginalnej wersji jest dołączona ksiązka - warto zajrzeć, ale przede wszystkim ćwiczyć. Myśle ,że jak troche znasz sie na kompie i obsłudze programów, lubisz kombinować, to w końcu dojdziesz o co chodzi. Ja faktury załapałam w jedno popołudnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka