Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Prawne możliwości ubiegania się o służbę zastępczą

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 19:54
    k..... dzisiaj dostałem wezwanie - mam 24 lat!! i myśle ze za stry jestem
    zeby bawić się w tej piaskownicy!!!!!! dzięki za text - będzie mi pomocny!!!
    walka rozpocząta !!! AAAAAAAAAAAAA!!!!!!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: krzyniu Re: Prawne możliwości ubiegania się o służbę zast IP: *.media4.pl 27.10.04, 22:55
        nie pękaj ja mam 27 i mnie zaprosili na interview:) trzeba kombinowac z
        zastepcza
        • Gość: trawa Re: Prawne możliwości ubiegania się o służbę zast IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.04, 00:27
          a ja mam 21 lat i już zaczynam walke bo czuje że to trochę potrwa ;-) powodzenia
        • skupionyedi Re: Prawne możliwości ubiegania się o służbę zast 07.04.05, 18:36
          Gość portalu: krzyniu napisał(a):

> nie pękaj ja mam 27 i mnie zaprosili na interview:) trzeba kombinowac z
          > zastepcza

Ile trwa zastępcza? Płacą pewnie grosze... Już lepiej byłoby w kamasze.
          najlepiej zastanowić się nad swoim zdrowiem. 60% Polaków ma problemy z
          kręgosłupem a duża część z nich nawet sobie nie zdaje z tego sprawy.
      • Gość: haberek do kiedy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 15:03
        Mam pytanie do wszystkich dobrze poinformowanych:
        Czy jest jakiś termin wysłania wniosku o zastępczą?
        Mam 18 lat i pewnie dostane odroczenie na studia, ale zawsze miło mieć już
        przyznaną służbę zastępczą...
        Jeśli ktoś może pomóc: khaberski@wp.pl
        Z góry dzięki za pomoc i za tekst.
        Pozdrowionka dla wszystkich antywojennych ;-)
        • Gość: Snake Re: do kiedy? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.02.05, 23:14
          no coż w tekscie stoi jak wół : najpozniej w dniu otrzymania wezwania do odbycia służby . pozdrawiam
      • Gość: wolny wybor ! Re: Prawne możliwości ubiegania się o służbę zast IP: *.telia.com 30.12.04, 03:39
        A Ja chcialem pojsc na Medcyne Katastrof ale ....
        zawsze jest jeszcze AON :/
      • Gość: Adams "Zolnierze !!! Jak wam jest .... ????" pyta plk. IP: *.telia.com 30.12.04, 03:53
        odpowiedz:
        "TAK JEST"

Pul kownik:
        "Brawo Zolnierze, tak trzymac ...."

Zona Pul K.
        .... zaczerwieniona ..."yhmmm"....

• Gość: poniek Re: Prawne możliwości ubiegania się o służbę zast IP: 212.106.128.* 07.04.05, 16:37
        wczoraj dostałem wezwanie po "bilecik" ale ja wole odrobic wojsko.co mi po tym
        bieganiu po poligonie,sluchaniu przekleństw?? czego tak naprawde moze wojsko
        nauczyć?? moze i duzo.ale myślę że można służyć Ojczyźnie w inny sposób.Pomagać
        chorym,albo w innym sposób,nie wymigując sie od slużby ojczyźnie,jak nas nauczał
        Świętej Pamięci nasz Ukochany rodak,człowiek wielkiego serca i dobroci Jan Paweł
        II Wielki.Może w ten sposób bym mógł jakoś spłacić dług wdzięczności wobec niego
        i naszego kraju.
        • Gość: dev Re: Prawne możliwości ubiegania się o służbę zast IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 01:35
          A ja ide na badania psychologiczne chca mnie wyslac na kurs kat C wie ktos co
          potem??? Czy bede tam kieroca czy jak??
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka