GoĹÄ: Tomasz IP: *.aster.pl 19.01.08, 21:29 Jakie są zarobki na Statoil na stanowisku sprzedawca? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: pati Re: Zarobki na Statoil IP: *.chello.pl 20.01.08, 08:40 Z tego ci mi proponowano na stanowisku sprzedawca na Statoil to 1700 zł netto przez pierwsze 3 miesiące, później 2000 tyś netto Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Tryton Man Re: Zarobki na Statoil IP: *.chello.pl 20.01.08, 14:22 Na Statoil w Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: patka Re: Zarobki na Statoil IP: *.chello.pl 20.01.08, 16:41 Oczywiście - Statoil ul.Łabiszyńska, byłam tam na spotkaniu kilka dni temu Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kret Re: Zarobki na Statoil IP: *.adsl.inetia.pl 22.01.08, 23:13 dziwne na stacji BP na Grochowskiej od 4 miesięcy wisi kartka że szukają sprzedawców nikt nie chce pracować za 1700 netto? Czy może ktoś pomylił netto z brutto? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pracownikStatoil Re: Zarobki na Statoil IP: *.icpnet.pl 29.01.08, 17:23 Oczywiscie ktos pomylił brutto z netto.W Poznaniu na cały etat jesy 1450zł brutto. Więc łatwo sobie policzyć.Zazwyczaj dostajemy 1300- 1450zł bo przy ruchu na naszej stacji wyrabiamy zadania premiowe.Odradzam prace na stacji(jakiejkolwiek).Nie garnijcie sie do tego.Co chwile ludzie odchodzą.Zresztą jest forum pracowników stacji Statoil www.nastacji.neostrada.pl. Jak sie zarejstrujecie to macie do wszystkiego dostęp.Od tego może Wam sie włos na głowach zajerzyć.Bez sniadania,bez wolnej chwili na toalete z 4 kartkami papieru A4 jako obowiązkami,użeranie sie po nocach z blokersami.Odradzam i pozdrawiam.Nie dajcie sobie wbić do głowy tych cudownych zarobków bo to pic na wode.Jak zobaczycie pierwsza wypłate to zmądrzejecie natychmiast Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: patka Re: Zarobki na Statoil IP: *.chello.pl 29.01.08, 20:46 Ja się nie pomyliłam - Kierowniczka stacji zaproponowała mi 1700 zł NETTO cyzli na reke, a po trzech miesiacach 2000 NETTO. Upewnialam sie kilka razy.Stacja w Warszawie na ul.Labiszynskiej Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pracownikStatoil Re: Zarobki na Statoil IP: *.icpnet.pl 02.02.08, 20:21 To jakis pis ci owa kierowniczka wciska.Poznań jest w drugiej puli,że to tak określe. W pierwszym koszu jest Warszawa(ze względu na wysokie koszty utrzymania),w drugim jest Kraków,Poznań,Wrocław,w trzecim Łódź itd.Różnice między regionami wynoszą około 200zł więc nie chce mi sie wierzyć by było to w Wawie 1700zł netto skoro w Poznaniu mamy 1450 brutto.Dzisiaj w Wawie otwarto nową stacje Statoila,wróć to znaczy nie otwarto bo pracowników brakuje, zgadnij dlaczego.Pozdrawiam i zycze wszystkiego najlepszego w poszukiwaniu upragnionej pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pracownik Re: Zarobki na Statoil IP: *.acn.waw.pl 07.02.08, 23:30 Kierowniczka w sprawie zarobków nie ma nic do powiedzenia. Sprawa przedstawia się tak .1700 BRUTTO na okresie próbnym. Potem ze 100-150 brutto więcej. Podwyżka roczna około 40 pln brutto :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pracownik Re: Zarobki na Statoil IP: 62.148.87.* 07.02.08, 23:54 a gdzie tyle płaca? bo ja mam marne 1200 brutto i pracuje rok Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jasiu Pompa Re: Zarobki na Statoil IP: *.chello.pl 08.02.08, 07:25 Tu sobie sprawdźcie te nasze kokosy. www.nastacji.neostrada.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Batman Re: Zarobki na Statoil IP: *.plock.mm.pl 09.04.10, 13:45 gdzie tak płacą?, od zaraz podejmę się tam pracy! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ja Re: Zarobki na Statoil IP: *.plock.mm.pl 09.04.10, 14:00 Dostałam dziś "wypłatę" i jak sądzicie jaka była moja reakcja?! Najpierw wkur...łam się i załamałam. Pracowałam 180 godz i dostałam marne 1400 zł, (a była podwyżka) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pracownik stacji Re: Zarobki na Statoil IP: *.tronic.pl 28.05.12, 00:24 :D Wellcome to Reality... ;] Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: vdo Re: Zarobki na Statoil IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.14, 12:57 Pic na wode! U nas (Kudowa-Słone) pracownicy ze stażem 11-14 lat zarabiają 1900-2000max z premiami netto na rączkę a takie żółtodzioby 1100-1300 max. Dziękuje dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
technik888 Re: Zarobki na Statoil 16.06.14, 14:03 Czyli zarobki zenujace i nie ma co sie dziwic ze ludzie wyjezdzaja za granice aby godnie zyc Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: Zarobki na Statoil IP: 194.106.193.* 30.01.09, 18:53 To jak Ci tam tak źle, to czemu nie zmienisz pracy?! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: czarna Re: Zarobki na Statoil IP: *.adsl.inetia.pl 04.04.12, 14:33 jesteś kimś z innego świata czy głupi -znasz rynek pracy w Polsce-a może żerujesz na pracy Trolli? że zadajesz takie pytania Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: starszy sprzedawca Re: Zarobki na Statoil IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.09, 08:30 I to są fakty. Pracuje w Statoil od 3 lat. Nie wiem jakie zarobki są w Warszawie. Ale na okresie próbnym czyli pierwsze 3 miesiące nie ma czegoś takiego jak 1700 zl netto. Obowiązuje stawka godzinowa a nie stala stawka za miesiąc. Moja wypłata za grudzień po 3 latach pracy na stanowisku starszy sprzedawca to dokładnie 1385 zl netto. Oczywiście bez premii która zależy od wykonania zadań premiowych (progi są sukcesywnie podnoszone gdy tylko rośnie sprzedaż). Dodam że mam ukończone studia magisterskie o specjalności zarządzanie finansami. Ale na awans raczej się nie doczekam. Przykre ale prawdziwe. Odradzam pracę na stacji paliw w statoil. Z chwilą rozpoczęcia pracy stajecie się sprzedawcą, magazynierem, placowym, sprzątaczką, ochroniarzem, kucharzem itp. Odpowiedzialność wielka za to pensja malutka. I ludzie traktują Cie jak szmatę. I jest dokładnie jak to kolega opisał - bez sniadania,bez wolnej chwili na toalete z 4 kartkami papieru A4 jako obowiązkami,użeranie sie po nocach z blokersami, pijaczynami itd. Za 1300 w porywach do 1500 zl netto. NIE WARTO. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: loca Re: Zarobki na Statoil IP: *.stg.pl 14.01.10, 22:04 hej nie moge wejsc na strone www.nastacji.neostrada.pl czy ona wogole istnieje? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: loca Re: Zarobki na Statoil IP: *.stg.pl 14.01.10, 22:24 macie jeszcze dobrze jak pracujecie na caly etat !!! ja juz rok na pol etatu siedze i juz chyba trace nadzieje ze dostane caly etat. na nockach to az strach sie bac, nigdy nie wiadomo kto wpadnie po piwo,a jak chlopak myje myjnie czy gdzies chodzi po placu to nawet nie ma szansy zeby pomogl w razie czego. raz mi sie trafilo dostac w oko niestety :( ale co zrobisz ? gdzie do pracy pojdziesz ? jak u nas lezy stos podan o prace Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Starszy pizdniety Re: Zarobki na Statoil IP: *.maxnet.66.pl 27.01.10, 11:26 . A u nas nikt juz nie chce pracowac . Nawet jak przyjecia byly to nikt podan przez dlugi czas nie przynosil. Maja gdzies Statoil bo dobrze widza co sie na stacji dzieje po nocach i jak trzeba zapierniczac a zwlaszcza w zime gdy pada snieg i trzeba plac odsniezac. O zarobkach lepiej nie gadac. nowe haslo do pracy na Statoil- Zatrudnimy urodzonych sprzedawcow, lekko pizdnieci mile widziani. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: statoil Re: Zarobki na Statoil IP: *.lubin.dialog.net.pl 09.01.09, 01:19 ja ma dużo niższe zarobki, chyba zapiszę się do związków Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mmmm Re: Zarobki na Statoil IP: *.adsl.inetia.pl 31.12.11, 16:41 Za takie zarobki to trzeba rozpocząć strajk Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: czarna Re: Zarobki na Statoil IP: *.adsl.inetia.pl 04.04.12, 14:08 ja teraz dostałam nową stawkę--żenada-może trzeba tak jak kiedyś biedronkę,opisać w mediach naszą firmę,jak traktują ludzi-jak przykładają wagę do etyki(-: Temu co ustalał nowe podwyżki życzę smutnych i ponurych świąt za tą drwinę z tych na dole Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: benia201 Re: Zarobki na Statoil IP: *.pienista.net 09.02.08, 21:30 to na jakim statoilu ty pracujesz?? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: znawca Re: Zarobki na Statoil IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.08, 08:11 Chyba śnisz Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Myszka Re: Zarobki na Statoil IP: *.szczecin.mm.pl 02.01.09, 16:01 Halo jak ktos zarabia 2000 na stacji to powiedzcie mi ktora to jest stacja to sie przeniose :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pracownik Re: Zarobki na Statoil IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.09, 21:23 statoil to nastepny oboz pracy w polsce pracownikow traktuje sie jak bydlo 1200 netto na miesiac czy 2000 to wystarczy nato zeby zglodu nie zdechnac i zaduzo nie fikac ciekawe jakby panowie szlachta dyrekcja pan magryś ijego koledzy zarabiali 2000 netto złotych co by bylo a wydaje mi sie ze zoladek maja taki jak ja i moje dziecko w statoil norwegia zarobki sa normalne a wpolsce szkoda gadac i pisac sznownej szlachcie z warszawy i panom kierownikom zycze wnadchodzacym roku 2010 1500netto na miesiac pozdrawiam pracownik Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Bom Re: Zarobki na Statoil IP: *.adsl.inetia.pl 13.09.11, 15:00 Ja pracuję w tej firmie już parę lat i netto dostaję ok 1600 zł Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Agata Re: Zarobki na Statoil IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.11.11, 10:02 Na Bp jest bardzo podobnie,zarobki porównywalne i ten sam bałagan.Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pepe Re: Zarobki na Statoil IP: *.master.pl 25.11.13, 19:31 Proponują ci 1600 brutto i ani grosza więcej .Praca na Statoil to dno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
technik888 Re: Zarobki na Statoil 25.11.13, 22:28 Polacy glosowali na solidarnosc i teraz musza za to placic Gość portalu: pepe napisał(a): > Proponują ci 1600 brutto i ani grosza więcej .Praca na Statoil to dno!!!!!!!!!! > !!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gosc Re: Zarobki na Statoil IP: *.igloonet.pl 31.01.14, 22:33 I jeszcze robią problem z wypłatą Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: statoil sprzedawca Re: Zarobki na Statoil IP: 62.148.87.* 07.02.08, 23:52 hmm dziwne ja pracujac na statoil 4lata mam 1350 brutto,ale juz niedługo odchodze ,ta firma to czysty wyzysk,obowiazków w 3d a psie pieniadze Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: andrzej Re: Zarobki na Statoil IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.08, 17:56 dziwne tu rzeczy czytam i ciekawe za razem!!! ja pracuje 11 lat i mam 1640 pln brutto!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: alfa Re: Zarobki na Statoil IP: 88.220.188.* 09.02.08, 09:47 Ciekawe bajki opowiada ta Pani kierowniczka.Niestety sprawa nie przedstawia się tak różowo.Więcej informacji na forum pracowników stacji.Polecam, Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kelo Re: Zarobki na Statoil IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.08, 17:04 1300 brutto warm - maz na starcie, dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: statoil Re: Zarobki na Statoil IP: *.lubin.dialog.net.pl 09.01.09, 01:25 ja pracuję 3 lata i mam 1720 brutto, poradzę ci coś odejdź jak i ja odchodzę:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: SouthPoland Re: Zarobki na Statoil IP: *.adsl.inetia.pl 16.02.08, 22:06 Sprzedawca po 5 latach ma u nas 1510 BRUTTO. Nowy, jak ma już trzecią umowę i cały etat, czyli po roku dostaje 1200 BRUTTO. Dla porównania; Biedronka 1250 NETTO, ALDI 1500 NETTO!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: joa Re: Zarobki na Statoil IP: *.adsl.inetia.pl 24.02.08, 02:44 Aldi 1500 netto? To pewna informacja? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kasiak Re: Zarobki na Statoil IP: *.mobile.playmobile.pl 29.11.09, 23:05 Ja mam po roku czasu 1850 brutto + premia :) i to czasami wysoka :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pit Re: Zarobki na Statoil IP: *.centertel.pl 23.06.08, 21:07 wy wszyscy chrzanicie. ja za pierwszy miesiac pracy na stacji bez premii dostałem 1500 netto. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: luks Re: Zarobki na Statoil IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.08, 16:23 Chyba Cie pogięło. 1500 za pierwszy miesiąc bez premii - chyba w rublach te wypłate dostałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: cal Re: Zarobki na Statoil IP: *.telkonet.pl 29.07.08, 13:31 nasze zarobki to śmiech i nic więcej i gdyby nie te dni wolne i to że moge sobie za te grosze studia opłacić już dawno rzuciłbym ten syf pracuje rok na pół etatu i zawsze wyrabiamy przynajmniej część zadań premiowych. a moja najwyższa wypłata to było 1400 netto najniższa 900zł netto od jakiegos czasu biore stałą ok 1200pln i dla mnie to jest śmieszne i żałosne że tak duża firma płaci taka jałmużne za tak ciężka prace. sami wiecie jak inni to postrzegaja- postoi troche nic nie robi i kase bierze a tylko my wiemy jaki mamy zapie...na nockach albo jak jakis kretyn może nam humor zepsuc a nam pozostaje głupi sztuczny usmiech założyć. szkoda mi śłów...a myśleliście że niewolnictwo minęło?? nic podobnego zostało tylko zmieniło swoja forme. pozdrawiam trzymajcie sie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wku..ony kasjer Re: Zarobki na Statoil IP: *.net.telkonet.pl 05.08.08, 10:09 ja ``pracuje`` 8 miesiecy.Mam serdecznie dosc.Moje nerwy nie wytrzymuja tego co sie tu dzieje!! Ta robota to totalny syf.Jestes tam od wszystkiego- od wystawiania faktur przyjmowania dostaw towarow i paliwa od tankowania od robienie hot dogow od obslugi kasy od parzenia kawy od sprzatania kibli i zbierania petow za zasrane 1200pln na miesiac. Dodatkowo praca nocna po 12 h. Zapie..taki ze az glowa boli.Jest to moja 1 praca poniewaz jestem osoba mloda i na szczescie niedlugo ja zmieniam. W dniu odejscia wygarne kierownictwu co o tym wszystkim mysle!! A te h..ki co siedza w Warszawie na Pulawskiej niech spie..ja w podskokach ku..!! Za..e burzuje ktore nas pracownikow nazywaja `` Trollami``. Az mnie ku.. nosi !!! .. STATOIL !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: młody Re: Zarobki na Statoil IP: *.acn.waw.pl 05.08.08, 12:24 Zgadzam się z Tobą w 100%, ale zapomniałeś jeszcze o paru "zadaniach" sprzedawcy: koszenie trawnika, odśnieżanie, pomoc "najdroższym" klientom w dolaniu płynu do spryskiwaczy, zatankowaniu, wymianie żarówek, wycieraczek, dobraniu odpowiedniego oleju do ich auta i wskazaniu kierunku na Poznań albo Terespol ;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: cal Re: Zarobki na Statoil IP: *.telkonet.pl 06.08.08, 11:55 oooo widze że wpisał sie tez znajomy z mojego miasta a bycmoże z naszej przecudnej ach och stacji która teoretycznie odwiedza raz w tygodniu pan Magryś a praktycznie raz na 3 mies. ale sprztanie jak na lige+ to kuffa priorytet aż do porzygu. a z reszta ide sie ubrać bo zimno,a i tak na statoil brak mi słów :D pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: krzysiek Re: Zarobki na Statoil IP: *.chello.pl 17.10.09, 13:59 my jako pracownicy powinniśmy jednogłośnie i stanowczo walczyć o nasze prawa ale razem a nie osobno . media to dobry pomysł Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Bazyli Re: Zarobki na Statoil IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.10, 19:24 Święta prawda,,,, Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: arecki Re: Zarobki na Statoil IP: *.plock.mm.pl 30.11.11, 12:10 jestem za może w końcu się skrzykniemy i zrobimy jakąś rozróbę na puławskiej przed biurem?? jeśli się nic nie zmieni to dalej będą w nas orać. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: olo Re: Zarobki na Statoil IP: *.adsl.inetia.pl 01.12.11, 13:37 A co robia zwiazki zawodowe pytam sie??????????????Czemu sie do nich nie zglosicie? Ja pracuje na 1 2 3 i co nas nikt nie chroni. Premie nam operator poobcinal mamy 200zł brutto, pracujemy na 3/4 etatu na caly etat nie ma szans. Nawet bonow na swieta nie mamy. Zwiazki nas nie obronia bo my juz do Statoila nie nalezymy. I co my mamy robic biednie zuczki. Regionalny przjezdza jak operator jest na stacji z pracownikami sie nie widzi. A operator traktuje stacje jak wlasny folwark. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość portalu Re: Zarobki na Statoil IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 08.01.09, 12:38 Witam Was. Postanowiłem troszkę poczytać co się dzieje na stacjach ponieważ chciałbym( już mi przeszło) tam pracować. Potym co przeczytałem mam dość i bardzo Wam współczuję.Zwłaszcza Tej dziewczynie która... Ci Kierownicy to prawdziwe hieny i kiedyś im się to odpłaci. To tylko kwestia czasu. Pozdrawiam Was wszystkich i życzę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Pracownik Statoil Re: Zarobki na Statoil IP: 85.202.105.* 29.07.09, 23:04 Zgadza się, pracownicy biura na Puławskiej nazywają pracowników stacji TROLAMI którzy na nich pracują. Masz bardzo dużo obowiązków na stacji za nie duże pieniądze, ale niestety dla ludzi którzy potrzebują wolne piątki i soboty na naukę to jedna z nielicznych szans na zapewnienie podstawowych potrzeb. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: arecki Re: Zarobki na Statoil IP: *.plock.mm.pl 30.11.11, 12:04 siemka ja też pracuje w tej zajebanej firmie prawie dwa lata i co g...z tego mam. użeranie się z jebanymi pijakami i tymi debilami którzy nazywają się regionalnymi. od czego k..oni są? przyjedzie taki mądruś cyknie parę zdjęć i zadowolony bo co miesiąc wpłynie na konto 3 albo i lepiej ale jak kiedyś zapytaliśmy się takiego cwaniaka o podwyżki to szkoda gadać ci ludzie są k...przesiąknięci tym syfem.pan regionalny ZM powiedział ,że nie zarabiamy najmniej to więc się k...pytam co to jest 1200 netto co ja mam za to kupić. może byś sam sobie ku... wyżył za tą jałmużnę ciekawe no co byś sobie pozwolił panie M. Te śmierdzące lenie które są nad nami nigdy się nie spracowali i nie wiedzą co to praca. są zwykłymi pajacami w garniturkach którym się wydaje ze są panami i władcami. ludzie dajcie sobie spokój z pracą na statoil to jest naprawdę obuz pracy z której nie ma się satysfakcji niczym nie różni się od orlenu...taki sam kur....dołek. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gpsc Re: Zarobki na Statoil IP: 78.8.78.* 21.02.09, 21:32 Po 1,7 roku pracy mam 1640 brutto. 1500 na reke biore praktycznie zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kropek Re: Zarobki na Statoil IP: *.home.aster.pl 13.11.10, 15:46 Ponawiam pytanie o zarobki na stacji Statoil. Atmosfera pracy i ogólnie, podzielcie sie informacja. Statoil -Bemowo. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mysz Re: Zarobki na Statoil IP: *.adsl.inetia.pl 18.04.11, 14:42 najgorsze zarobki są na stacjach operatorskich 1 2 3 . Tam jest sajgon. Nie chce się pracowac. Nie ma premii uznaniowej, ekwiwalentu za pranie odziezy, dodatku za święta. Nie polecam pracy na tych stacjach. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: czarna Re: Zarobki na Statoil IP: *.adsl.inetia.pl 13.10.11, 17:40 no i wszystko wiem! nie może być lepiej jeśli na stacjach szefują takie JEŁOPY pozdrawiam- tekst bzdurny!!!-bez komentarza- Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: to prawda Re: Zarobki na Statoil IP: 194.106.193.* 30.01.09, 20:00 W Wwie jest taka pierwsza wypłata netto 1500 złotych polskich! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mama Re: Zarobki na Statoil IP: 217.97.233.* 15.08.08, 15:30 w sosnowcu daja 3mce okres probny9,5zl na godz potem okreslony i te same pieniadze oczywiscie pol etetu a robisz po 180godzin praca nie dla kazdego do czynienia z bandziorami, pijakami, chodzisz na police i jeszcze lotto i te wszystkie stare smierdzace baby, zapocone pachy i smrod z geby. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: cal Re: Zarobki na Statoil IP: *.telkonet.pl 02.09.08, 12:17 Słuchajcie kochani potrafimy tylko narzekac a nic nie robimy! przyjrzyjcie sie swoim osobom,narzekamy czasem pojdziemy do kierownika lub do regionalnego i zalimy sie ze chcemy powyzek a wiecie co oni na to?? wal sie trolu mi to na reke ze ty malo zarabiasz bo ja mam wiecej!! taka jest prawda jestesmy pionkami w kiepskiej grze ktora polega na budowaniu imperium kariery jakis urzedasow ktorzy nami pomiataja ale dosc tego!! polecam strone www.kz2912.pl i skontaktujcie sie z przedstawicielem,ja to zrobilem i wiele mi wyjasnil. sami nie zdzialamy nic ale w kupie sila i nie przez kierownikow stacji ale sami sobie do glownego dyrektora uderzymy i jesli bedzie nas wielu to wywalczymy swoje...pozdrawiam robaczki moje drogie trzymajcie sie cieplutko i nie dajcie sie! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wściekła Re: Zarobki na Statoil IP: *.acn.waw.pl 09.09.08, 11:50 jedynym sposobem żeby coś zdziałać to się zwolnić!ja też charuje w tym burdelu i nie znam ani jednej osoby która lubiła by tą robote! kierownik patałach! dostałam krwotoku na stacji,zamiast mnie wysłać do szpitala kazał czekać na zmiennika bo się ku.. bał że się pie..na kolejka zrobi! poroniłam! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: cal Re: Zarobki na Statoil IP: *.telkonet.pl 10.09.08, 23:48 co to za sku...el?? daj mi namiary na Twoja stacje a zabije szmaciarza ku... dziecko stracilas przez niego!!!sku...syn powinien zamknac ten burddel.ale jego ku...ka kariera byla wazniejsza oby zdechł! niemawidze ku...arza!!nigdy nie bylem tak zły kochana współczuje... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wściekła Re: Zarobki na Statoil IP: *.acn.waw.pl 11.09.08, 09:49 dzięki!żałuje tylko jednego,że nie powiedziałam mu wtedy co o nim myślę!teraz to już po herbacie,ale mogłam mu wtedy nieżle narobić koło tyłka! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wściekła Re: Zarobki na Statoil IP: *.acn.waw.pl 04.11.08, 10:34 Odeszłam z tej stacji!Jestem na siebie zła bo nic mu nie powiedziałam. Kolejna dziewczyna jet tam w ciąży,dla niej znalazło się krzesło i ośmio godzinne zmiany,tylko ja musiałam zapychać po 12 godzin 3 dni z rzędu w 3 miesiącu ciąży aż poroniłam! ŻYCZĘ ci sławku wszystkiego co najgorsze! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: meza Re: Zarobki na Statoil IP: *.chello.pl 19.12.08, 17:29 Sorry,ale jakbys znała swoje prawa i sie do nich dostosowała tonie byloby problemu.Jestem w tej firmie juz ladnych pare lat i tez mi dziala na nerwy.Tez bylam w ciazy i nikt nie robil problemu ze zmianami.Jak wiedzialas ze cos jest nie tak to trzeba bylo wyjsc i koniec a jak cos sie nie podoba to jest kierownik regionalny albo Janek Tar,reszta nie powinna cie interesowac Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: z innej stacji Re: Zarobki na Statoil IP: 194.106.193.* 30.01.09, 19:51 Ty, ale skoro nikomu nie powiedziałaś że jesteś w ciąży to do kogo masz pretensje? U nas też czasem sie zdarza, że przcuje się trzy dni z rzędu i nikt nie robi z tego halo. Współczuję Ci, ale tu jest sporo Twojej winy skoro jak piszesz nie powiedziałaś kierownikowi, że jesteś w ciąży... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mam gdzieś statoil Re: Zarobki na Statoil IP: *.acn.waw.pl 02.02.09, 13:31 Może przeczytasz najpierw dokładnie!Napisałam że żałuje,że nie powiedziałam co o nim myślę jak odchodziłam!Chociaż pewnie wie,kilka dupolizów z tamtej stacji odwiedza to forum i pewnie mu już donieśli!I nie mam pretensji o 3 dni z rzędu,tylko o to że nie puścił mnie do szpitala,wiem że mogłam go osr... i po prostu wyjść,ale teraz już tego nie zmienię!Cieszę się że nie muszę już współpracować z tym zardzewiałym łbem.Mam nową pracę(czuję się doceniana)i żajebistych kierowników którzy wiem,że w takiej sytuacji sami zawieźli by mnie do szpitala.A o tamtej sytuacji staram się nie myśleć bo mnie krew zalewa. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: były pracownik Re: Zarobki na Statoil IP: *.4web.pl 19.12.08, 13:42 ja bym hu... zaj..... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tragedia Re: Zarobki na Statoil IP: 194.106.193.* 30.01.09, 19:53 A na jakiej byłaś stacji? Przykro mi :-( Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: z branży Re: Zarobki na Statoil IP: 194.106.193.* 30.01.09, 19:55 Kuźwa! Na której stacji w Wwie jest taki TYRAN!!?? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: coolb Re: Zarobki na Statoil IP: *.centertel.pl 24.06.10, 13:06 a ty co? taka glupia,ze sama nie pojechalas? pozwolenia potrzebujesz? ku... litosci trzeba bylo wziac telefon i zadzwonic po karetke a nie czekac az ci kierownik pozwoli! to twoja wina a nie jego Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: styks Re: Zarobki na Statoil IP: *.cust.tele2.pl 18.11.08, 14:35 smiech !!!! jesli wspierasz niewolnictwo tankuj na STATOIL !!!! PŁACĄ JAŁNUŻNE !!! CZŁOWIEK NIE WYŻYWI RODZINY !!! LEPIEJ ZATRUDNIC SIE W MAC DONALDS Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: cal Re: Zarobki na Statoil IP: *.telkonet.pl 23.11.08, 17:35 ja tez juz tam nie pracuje i polecam to wszystkim zeby odeszli. chcialem cos zmienic to okazalo sie ze za duzo wiem i mnie zwolnili podstepem mnie i 2 kolegow. nie dajcie sei robic w h...a to kierownicy niszcza atmosfere w tej pracy a warszawskie scierwa maja to w dupie wiem bo sie do nich zwrocilem o pomoc. żal i nic wiecej cala ta firma jest tak fałszywa ze szok. ale juz spokoj od kad odszedlem z tego syfu skonczyly sie jak reka odjal wszelkie nerwice nie wkurzam sie byle czym. odejdzcie ze swoich stacji bo one niszcza wasze zdrowie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Radek Re: Zarobki na Statoil IP: *.gprs.plus.pl 26.11.08, 14:53 Cześć, Zgadzam się z mym przedmówcą. Ja też pracowałem w tej pralni mózgów. To fakt, jak za dużo wiesz, to lepiej samemu odejść, bo nie znasz dnia ani godziny. Pracowałem w innym dziale niż Ty, ale powiem Ci że to niczego jak widzę nie zmienia. Słyszałem że np. w Shellu jest już lepiej. Ale te bzdury, że super pakiet socjalny, że to skandynawskie standardy, to jedna wielka bzdura. Ale ja też jestem już szczęśliwy że mnie tam nie ma! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aa13 Re: Zarobki na Statoil IP: *.centertel.pl 29.11.08, 16:35 ja też zostałam zwolniona z koleżanką, ale nie poddajemy się założyliśmy sprawę w sądzie pracy.czy ktoś w tej chorej firmie sądził się już, chciałybyśmy wiedzieć czego możemy się spodziewać po tych skur....Proszę się odezwać, termin rozprawy mamy na styczeń, myślimy o zaproszeniu mediów, co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Cal Re: Zarobki na Statoil IP: *.telkonet.pl 29.11.08, 20:36 ja wiem kogo możesz zaprosić lub z kim się skontaktować moja droga. www.kz2912.pl skontaktuj się z przedstawicielem ma na imie Darek i napewno Ci pomoże wiem bo znam go osobiście. nie poddawajcie sie i walczcie ale ja nie wiem czy warto walczyc o tą pracę. walczcie więc dla idei pozdrawiam gorąco i licze że powiesz na łamach tego forum jak się potoczyła rozprawa :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aa13 Re: Zarobki na Statoil IP: *.centertel.pl 30.11.08, 20:12 dzięki, że się odeezwałeś.Nie będziemy walczyć o pracę, ale o swoje dobre imię i to co nam się należy,a przy okazji dodamy odwagi innym, a warszawce udowodnimy, że ludzi nie traktuje się jak śmieci! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: @@@ Re: Zarobki na Statoil IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.08, 18:49 ja mysle ze media to swietny pomysl,ama pracuje na stacji od 1,5 roku i mam juz czasami dosc szczegolnie 10 kazdego miesica jak sie okazuje ze jest małą wypłata (zaznacze tu ze nigdy duzej nie bylo) a kierowniczka mowi ze nie wyrabiamy normy bo nie pytamy czy jakis zasrany hot-dog jest z napojem czy moze bez....kur....to jest stacja benzynowa czy bar szybkiej obsługi?? masakra bał jakis obsraniec ktory sie zwie tajemnieczym klientem - na podjezdzie czysto - w kiblu czysto -towar na półkach jest -ale nie zapytali czy mam karte na punkty i czy moze chce założyc -nie zapytali czy mam ochote na napój do hot-dogi w rezultacie ?? 79% zajeb... najważniejsze są hot-dogi:] wiec ludzie jesli chcecie zeby nasze rodziny miały co jesc kupujcie hot-dogi z coca-cola:] pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kierownik stacji Re: Zarobki na Statoil IP: *.ustka.vectranet.pl 13.05.11, 21:37 " pracuje na stacji od 1,5 > roku i mam juz czasami dosc szczegolnie 10 kazdego miesica jak sie > okazuje ze jest małą wypłata (zaznacze tu ze nigdy duzej nie bylo)kierowniczka mowi ze nie wyrabiamy normy bo nie pytamy czy jakis > zasrany hot-dog jest z napojem czy moze bez....kur....to jest stacja > benzynowa czy bar szybkiej obsługi?? masakra > bał jakis obsraniec ktory sie zwie tajemnieczym klientem > - na podjezdzie czysto > - w kiblu czysto > -towar na półkach jest > -ale nie zapytali czy mam karte na punkty i czy moze chce założyc > -nie zapytali czy mam ochote na napój do hot-dogi > w rezultacie ?? > 79% zajeb... > najważniejsze są hot-dogi:] wiecludzie jesli chcecie zeby nasze > rodziny miały co jesc kupujcie hot-dogi z coca-cola:]" Nie mam zamiaru być sarkastyczny czy niemiły, ale jak tu premiować pracownika,który pracuje 1,5 roku i poleca Coca Colę do hot doga, który w zestawie jest z Pepsi? Prawda jest taka, ze krytykują głownie osoby leniwe, które chcą zarobić nic nie robiąc. Owszem praca jest ciężka i w szybkim tempie, ale to nie kołchoz. Ludzie, popracujcie w dyskoncie spożywczym to z utęsknieniem pomarzycie o tej "niedobrej stacji". A jeśli pensja jest za niska to spróbujcie dorobić w drugiej pracy dodatkowej. Grafik jest elastyczny i można go dopasować do potrzeb pracownika. 4 dni w tygodniu (3x12h +1x8h) pracy i masz możliwość 2 dni dorobić sobie w jakiejś pracy dodatkowej. Ja problemów nie stwarzam moim ludziom (że nie wspomnę już, ze 80% to osoby studiujące zaocznie, średnio 2 razy w miesiącu mające zjazdy i wszystko da się pogodzić). A jeśli Wasi kierownicy są takimi potworami jak tu piszecie to macie możliwość i to nieograniczoną aby zgłosić to czy to KR czy nawet mailem na Puławską !!! ogarnijcie się bo to co czytam w Waszych postach jest - nie bójmy się nazwać tego po imieniu - żałosne. Stek bzdur nierobów lub stłamszonych słabeuszy nie próbujących zmienic sytuacji na stacjach źle zarządzanych... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wojtek Re: Zarobki na Statoil IP: *.adsl.inetia.pl 13.05.11, 23:13 Czasem nie piszcie skarg na Waszych kierowników do Warszawy bo wylecicie z pracy drodzy pracownicy. Wiem coś na ten temat. Bos na stacji jest nie do ruszenia chocby nie wiem jakie przekręty robił. Trzeba się tylko fałszywie uśmiechac i prcowac dalej. Kodeks etyczny w tej firmie nie istnieje, a ponoc obowiazuje wszystkich. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kierownik stacji Re: Zarobki na Statoil IP: *.ustka.vectranet.pl 14.05.11, 09:56 "Bos na stacji jest nie do ruszenia chocby nie wiem jakie przekręty robił" Szokujące jest to co piszesz, bo dla mnie wydaje się to absurdalne. A jeśli naprawdę opisujesz swoją rzeczywistość to tym bardziej należy alarmować o przypadkach naruszeń i nadużyć! To nie Biedronka kolego. A jeśli boisz się o posadę to zrób to po prostu anonimowo... "Kodeks etyczny w tej firmie nie istnieje" Tu się mylisz... Kodeks istnieje i funkcjonuje. Pytanie tylko, czy jest przestrzegany w miejscu, o którym Ty piszesz. Życzę więcej samozaparcia i konstruktywnej inicjatywy "reformatorskiej". Nie ma rzeczy niemożliwych, szczególnie jeśli (jak kodeks etyczny Statoil czy ogólnie szeroko pojęty Kodeks Pracy obowiązujący w całym kraju) spisane są czarno na białym i wdrożone do funkcjonowania. Pozdrawiam i życzę poprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wojtek Re: Zarobki na Statoil IP: *.adsl.inetia.pl 15.05.11, 16:51 Widzę, że jesteś takim samym niepoprawnym optymistą jak ja. Ale niestety rzeczywistośc jest brutalna. Ja też myślałem, że pracuję w firmie gdzie obowiązują procedury pracowników i szefów również, ale niestety są równi i równiejsi. Przekonałem się na własnej skórze. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: Są sądy - dla pracowników bardzo tanie IP: *.aster.pl 19.05.11, 02:54 Tacy p..ni ludzie jak ty będą się pewnie w piekle smażyć ! Praca 4x12 godz., często w nocy, to mało ?! Jeszcze ludzi na dwa dni wysyłasz. Ludzi, na dodatek, którzy przeważnie gdzieś się uczą/studiują?! Toż to robotnicy w fabrykach XIX-cznej Łodzi pracowali po 12 godz. max. 6 dni w tygodniu, a obecnie podobno mamy XXI wiek ? Najgorsze jest to, że taką wielką firmę w zupełności spokojnie byłoby stać pod względem finansowym na przyzwoite traktowanie ludzi. Ludzie, doradzam wam wykłócenie się w sądzie o każdą złotówkę niewypłaconych nadgodzin: zbierajcie dowody: świadków, dokumenty, z których wynikać będzie, ile nadgodzin wypracowaliście (możecie sami prowadzić kartoteki, i po cichutku, sobie i kolegom podpisywać je, NA DOWÓD!) . Jeśli byliście na okresie "próbnym" zatrudnieni nie na umowę o pracę, ale na umowę zlecenia, a pracowaliście normalnie, jak reszta pracowników, i jak później, już na umowę, to spokojnie możecie powalczyć w sądzie o uznanie tego okresu za pracę na etacie: sąd zmusi pracodawcę do wypłacenia zaległych składek na ZUS, wypłacenia ekwiwalentu za urlop itd., a dla ZUS ten okres wliczy się wam do okresu przepracowanego na etacie (Żeby np. w przyszłości państwo wam dopłacało do emerytury, jeśli nie uzbieracie sobie emerytury minimalnej - a o to nam wszystkim będzie trudno - to musicie przepracować określoną liczbę lat. Umowy zlecenia nie liczą się do tych lat wcale!) . Sądy pracy są dla pracowników przychylne: pomagają w dotarciu do prawdy, bo tak stanowi prawo: podpowiadają pracownikowi co ma robić, pouczają itd.. To postępowanie jest prawie za darmo, chociaż jeśli sprawa jest poważna, to warto sobie zafundować poradę prawnika i pismo napisane przez fachowca (góra 200 zł w sumie). Przegrana pracownika nic nie kosztuje - nie tak, jak w cywilnym. Trzeba tylko pilnować terminów - bo takie sprawy pracownicze dość szybko się przedawniają. Dziewczynie, która poroniła, to ja bym proponowała w ogóle wystąpić do sądu o olbrzymie odszkodowanie od pracodawcy. Nie daj sobie wmówić, że to była twoja wina i że sama siebie powinnaś zawieść na pogotowie ! Bzdura ! Poszukaj prawnika, najlepiej firmy odszkodowawczej, której zapłacisz dopiero z ewentualnej wygranej. Nie polecam jednak pewnej znanej firmy z miasta L., której nazwa zaczyna się na E. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: jest jeszcze donos do PIP IP: *.aster.pl 19.05.11, 03:01 Ach tak - jest jeszcze inna droga, już zupełnie za darmo dla was: donosik do inspekcji pracy (zaniżanie wynagrodzenia, praca na papierze na 1/2 etatu , a w praktyce na 150 % etatu, praca "na zlecenie" a w praktyce jak na umowie o pracę). Jeśli BHP odkryje niektóre z tych uchybień, to oprócz kary dla pracodawcy, wszczyna z urzędu postępowanie sądowe w celu "wyczyszczenia" papierów i sytuacji pracownika. Piękna możliwość dla każdego wykorzystywanego pracownika, który żegna się z firmą. Jeśli każdy z was będzie tak robił, za parę lat firma wprowadzi standardy ze swojego macierzystego kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kierownik stacji Re: jest jeszcze donos do PIP IP: *.ustka.vectranet.pl 19.05.11, 17:29 "Tacy p..ni ludzie jak ty" I tu już powinienem zakończyć czytanie Twoich "wypocin" bo pokazują poziom dyskusji w Twoim wykonaniu. no ale dobrnąłem do końca... Czytaj ze zrozumieniem może. W swoich postach proponuje właśnie ludziom, którzy zauważają uchybienia i niesprawiedliwe traktowanie, aby nie pozostawali bierni i alarmowali o tym władne osoby. Firma nie jest piekłem a jej włodarze to nie diabły. Dziwi mnie właśnie takie podejście jak Twoje. Krzyczysz, obrażasz, ubliżasz, doradzasz a co z tym sama robisz? PIP wchodzi na stacje w tym roku i może "oczyści" parę sytuacji, bo czytając 99% postów dochodzę do wniosku, że w Statoil panuje patologia. Mimo wszystko pozdrawiam i życzę więcej otwartości i szacunku do innych, nie znanych Ci osób. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wojtek Re: jest jeszcze donos do PIP IP: *.adsl.inetia.pl 20.05.11, 11:02 Napisałem Ci kierowniku, że jeśli ktoś nie pozostaje bierny i zgłasza władnym osobom (jak to ładnie powiedziane) przekręty, to zostaje kulturalnie zwolniony z pracy. Ale to Ty nie umiesz czytac ze zrozumieniem z tego co widze. W tej firmie trzeba siedziec cicho, bo wladnym osobom nie podoba sie jesli cos sie mowi na swojego bosa( i byly dowody na to). Niech to do Ciebie dotrze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pozdrawiam....................... Odpowiedz Link Zgłoś
mgr0 Re: jest jeszcze donos do PIP 30.08.11, 18:43 witam, mam pytanko czy istnieją jeszcze związki zawodowe w statoil? Jeżeli tak to proszę o namiar. Pozdrawiam "debil" ze statoil:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: do mgr0 Re: zwiazki zawodowe IP: *.adsl.inetia.pl 07.09.11, 09:27 A do czego te zwiazki Ci sa potrzebne? Przeciez one nic nie robia tylko chowaja glowe w piasek. Jak powstaly zwiazki w Bielsku to nasz kierownik tylko powiedzial, ze powstaly, ale zadnej informacji nie wywiesil bo mial zakaz z gory. A tak w ogole to istnial zwiazek solidarnosc w Warszawie ale chyba znikl i zwiazek w Bielsku. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: prawnik Re: jest jeszcze donos do PIP IP: *.aster.pl 23.05.11, 02:57 Cytata z "kierownika": " A jeśli pensja jest za niska to spróbujcie dorobić w drugiej pracy dodatkowej. Grafik jest elastyczny i można go dopasować do potrzeb pracownika. 4 dni w tygodniu (3x12h +1x8h) pracy i masz możliwość 2 dni dorobić " Podtrzymuję każde swoje słowo na Twój temat ( z wyjątkiem literówek:)). Pamiętajcie: dowody wypada zacząć gromadzić nieco wcześniej. Dla sądu wystarczy nawet opisany przeze mnie "zeszyt w kratkę" z nadgodzinami, jeśli to potwierdzą świadkowie, czyli Wasi koledzy z pracy. Dlatego warto utrzymywać dobre relacje z kolegami z pracy. Ach tak - świadkowie wezwani przez sąd MUSZĄ się stawić przed sądem, i MUSZĄ zeznawać. Sąd spyta się, czy chcecie, aby od świadków było odebrane przyrzeczenie, że będą mówić prawdę. No dobrze - sankcji za kłamstwo nie ma w zasadzie, ale efekt psychologiczny jest ! Świadek może wziąć w pracy urlop bezpłatny, a wtedy koszty jego utraconego zarobku pokryje strona przegrywająca (chyba, że jesteście zwolnieni od kosztów sądowych). Pamiętajcie: w sądzie pracy to sąd w zasadzie ma obowiązek zbadania, jak było naprawdę. I wierzcie mi, że skrupulatnie prześwietla całą sprawę. Serdecznie radzę takie rozwiązanie wszystkim oszukiwanym pracownikom, szczególnie, jeśli nie mają nic do stracenia, bo właśnie z firmy odchodzą. No i jeszcze jedn - związki zawodowe ! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: prawnik Re: Zarobki na Statoil IP: *.play-internet.pl 09.08.12, 18:16 Ludzie nie bójcie się ich tylko podpie...jcie ale do Inspekcji Pracy a jak nie pomoże to do Sądu Pracy. Ja swojego pracodawcę po odejściu pojebałem do Inspekcji i mu trzepali wszystkie papiery-anonimowo nie możecie tylko musicie się ujawnić bo nie przyjmą skargi.Ja się nie bałem. Mało tego podałem ich do Sądu Pracy-wygrałem. Nie był to statoil ale instytucja państwowa, jak ja wygrałem z państwówką to wy też wygracie. Tylko paiętajcie aby dobrze formułować pisma konkretnie wskazując o co chodzi bo nasza inspekcja pracy zrobi kontrolę na wasze pismo(skargę) ale jak nie podacie konkretnie to oni ogólnie pójdą na kontrolę i efekt słaby będzie.Później jak słyszę w telewizji że inspekcja pracy miała tyle i tyle interwencji u pracodawców to mnie szlak trafia jak EFEKTY są MIZERNE.Pracowałem w pewnej instytucji i robiłem ludziom sprawy do Sądu-u mnie efekty były takie że nikt palca w oko mi nie wsadził,a sprawa która trafiła do Sądu zawsze była wygrana bo moje materiały dowodowe co zebrałem w danej sprawie nie dawały szans aby ją umorzyć czy uniewinnić.Nie bójcie się tylko stawiajcie pracodawcy a jak już odejdziecie to podpie...jcie oficjalnie do Inspekcji Pracy czy Sądu Pracy.Wszędzie jest syf............. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: slask Re: Zarobki na Statoil IP: *.adsl.inetia.pl 09.11.12, 14:16 Gratuluje pieknego forum pracownikom jeszcze Statoila? czy juz nie. Troche za pozno, no ale coz lepiej pozno niz wcale!!!!!!!!!!! Pozdrowienia dla ODWAZNYCH!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
technik888 Re: Zarobki na Statoil 28.04.13, 12:20 Ja tez sie postawilem i cirpie z tego powodu juz wiele lat.ZZ sprzedaly mnie a Sad wygrywa ten co ma wiecej pieniedzy Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: siwa Re: Zarobki na Statoil IP: *.adsl.inetia.pl 04.04.12, 14:57 tajemniczy jest najlepszy:-)hod -dog i napój do zestawu a może karta na punkty,a może pupę podetrzeć-ha ha ha-a normalny klient który chce tylko zatankować i zapłacić,patrzy na ciebie jak na debila.Pozdrawiam kochani w niedoli Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kitek Re: Zarobki na Statoil IP: *.ostnet.pl 30.11.08, 12:24 Po firmie Statoil możecie spodziewać się wszystkiego. Pomysł z mediami jest bardzo dobry, może ten cały wyzysk jaki jest w tej firmie ujrzy światło dzienne. Powinnyście skorzystać z pomocy radcy prawnego lub adwokata. Ja nie wytrzymałem tej schizy i sam się zwolniłem, z czego jestem bardzo zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: krk Re: Zarobki na Statoil IP: *.ostnet.pl 30.11.08, 13:56 Statoil w Polsce to jedna wielka ściema dla pracowników i klientów. Brak jakości to normalne, liczy się tylko zysk. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aa13 Re: Zarobki na Statoil IP: *.centertel.pl 30.11.08, 20:05 kitek, chyba wiem kim jesteś.chyba z nami pracowałeś.nasza pani to była MM? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pablo Re: Zarobki na Statoil IP: *.chello.pl 28.12.08, 01:12 Zarobki???? Jakie zarobki? Ludzie robię w tym kale w Stargardzie już trzy lata i widzę jaka kupa jest. Statoil jedna z największych firm na rynku pracy w Europie a wala nas po rogach, premia???? TAK, jak wyciśniesz z jednego frajera więcej jak dziewięć zeta w grudniu. Ha, ha, nie da rady i oni to wiedza, bo co? Przychodzi dziecior i chce hondonga, tak? ok,może coś jeszcze? Nie! Ale po minucie bierze pedał soczek za 1,50 a po chwili batona za zeta,wyliczy kasę i stwierdzi, ze starczy mu jeszcze na inna pie..., wiec skąd premia? Trzeba przecież odbić sobie bony na święta. Kariera? Dla kogo? Mamy gwiazdę, co pracuje rok czasu i dostała awans na starszego sprzedawce i się strasznie tym podnieca. Fakt jest taki, ze należy przepracować minimum trzy lata na takie coś, a ona? Jak to się stało? Dobre ucho, sami wiecie.... Ja mam to głęboko w d.... bo i tak rzucam te robotę, mam wykształcenie mechaniczne i pedagogiczne wiec wale to, bo robotę se bez problemu zaraz znajdę, ale zastanawiam się, co ja tu robiłem przez te lata. Po mnie idzie jeszcze piec osób, ale kierownica się tego nie spodziewa, to taki prezent noworoczny ode mnie. Nie lubi mnie, ale nie powie mi tego wprost. Pewnie to czytasz pani Danusiu, bo zawsze trzymasz rękę na pulsie, wiec masz czarno na białym. Na razie to na tyle i pozdro i naraaaa.... Do niezobacenia pani Danusiu.... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość :) Re: Zarobki na Statoil IP: *.szczecin.mm.pl 02.01.09, 16:00 Pablo w 100 % sie z Toba zgadzam :)Super star i tak jest naj lepsza ;) buziaki slonko w pracy <kumpelka od chipsow > Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gggg Re: Zarobki na Statoil IP: *.satfilm.pl 04.01.09, 09:17 Ja na nich wszystkich s--m 1700 na prawa rękę 1000 na lewą i co wy na to Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gggg Re: Zarobki na Statoil IP: *.satfilm.pl 04.01.09, 15:52 widzę ,że nie ma chętnych na mój komentarz . Oczywiście to był blef, ale prawdą jest, że praca jest ciężka a zarobki marne , Za to pensja na czas, prawa pracownicze są przestrzegane HSE na wysokim poziomie. ponadto to zawsze STATOIL a nie jakaś tam firma krzak z koziej wólki. Generalnie nie jest tak żle, zawsze może być gorzej. POZDRO Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jdk Re: Zarobki na Statoil IP: 194.106.193.* 30.01.09, 19:37 A oni pewnie s--ją na ciebie :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pepe Re: Zarobki na Statoil IP: *.master.pl 25.11.13, 19:35 Ja też pracowałem na Statoil . Tak wrednych bab ( kierownic) to nigdzie nie spotkacie . Przeważnie są to baby w trakcie klimakterium i im odbija!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: powaga Re: Zarobki na Statoil IP: *.lubin.dialog.net.pl 09.01.09, 01:17 2500 na stanowisku kierownika (netto) na sprzedawcę od 800 do 1000 mniej:) beznadzieja Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gggg Re: Zarobki na Statoil IP: *.satfilm.pl 09.01.09, 15:44 Nowy pracownik ma 8,42zł/h brutto na naszej stacji, po okresie próbnym podwyżka 8,50zł/h i jeszcze z wielka łaską . Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: (***) Re: Zarobki na Statoil IP: *.acn.waw.pl 09.01.09, 18:10 Ja to się dziwie że po tych wypowiedziach(a wiem że wiele osób zanim się zdecyduje,zagląda najpierw na forum) ktokolwiek chce się tam starać o pracę! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Z W-wy Re: Zarobki na Statoil IP: 194.106.193.* 30.01.09, 19:34 A na mojej stacji po próbnym 1850 brutto = premia, srednio ok 400 zł. To na ączkę 1700 - 1800 czasem jak jakieś nadgodzinki wpadnę to ok 2 tys się bierze. I to prawda, że jak kierownik i zastepca są w porzo to da się pracować! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Pozytywny Re: Zarobki na Statoil IP: *.146.234.1.ip.airbites.pl 15.01.09, 23:37 Pracuję na stacji na Śląsku. Ruch mamy niewielki, więc premie nieduże. Od paru miesięcy NIKT nie zarobił mniej niż 1200 pln netto-łącznie z nowoprzyjętymi. Normą są zarobki 1300-1500 pln, a starzy sprzedawcy mogą wyciągnąć ok.1800 netto. Fakt-to niedużo za taki zakres obowiązków, ale w innych firmach jest gorzej. Duży wpływ na pracę ma kierownik i zastępca. U nas są OK, więc nie narzekamy specjalnie. I chciałem dodać bardzo ważną rzecz. Nie pamiętam, by ktoś został zwolniony "za nic". Przeważnie są to lewe faktury, nabijanie sobie punktów na kartę, lub po prostu kradzieże. Znam kilka przypadków, kiedy sprzedawcy oddawali sprawę do sądu pracy, ale nikt nie wygrał. Jak osoba wylatywała dyscyplinarnie, to bywało, że sąd nakazał zmienić charakter zwolnienia na porozumienie stron. Najgorsze jest to, że centrala tnie masakrycznie koszty, dodatkowo wiele osób. które tam pracują są totalnie niekompetentni. Ale mówi się trudno. Jak mi ta praca zbrzydnie, to ją po prostu zmienię Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: rozgarniety Re: Zarobki na Statoil IP: *.net.telkonet.pl 18.01.09, 10:42 Zaczne moze od apelu : `` Ludzie wybijcie sobie z glowy prace na Statoilu`` nie zdajecie sobie sprawy co to za robota, jak jestescie w niej traktowani, jak tracicie zdrowie fizyczne i psychiczne.To jest jeden wielki syf, a kierownicy stacji doskonale o tym wiedza!!!! Ale maja to w dupie bo jestescie dla nich zwyklymi robolami!!!Ten kto pracowal to wie jak to wszystko wyglada od kuchni!!!Teraz ja wszystko opowiem specjalnie tym, ktorzy chca taka prace podjac! Otóż. Praca jest 2 zmianowa ( albo dniówka, albo nocka ) po 12 h. Zarobki srednio 1100 - 1300 pln netto.Oprocz zwyklego przyjmowania klientow i kasowania transakcji musicie umiec wypisywac faktury , tankowac gaz , przyjmowac dostawy paliwa i gazu, dbac o bezpieczenstwo ( bo co drugi gamon wysiada z samochodu z kiepem w ryju) nastepnie musicie czyscic kible,kawiarke,opikeacz, podlogi, szyby, sciany , myjnie, dystrubutory ( nasza wielce madra kierowniczka i druga wielce madra zasteczyni zazyczyly sobie aby dystrubutory czyscic patyczkami do uszu !!!! ludzie rozumiecie!!!! )musicie sprzaqtac plac , wymieniac wode w kubelkach, zmienaic kosze na smieci, dokladac towar, szybko reagowac w razie jakichs awarii. Uganianaie sie z pijanymi debilami na nocnych zmianach.itd. Dlugo by wymieniac co jeszcze nalezy do obowiazkow pracownika. Chca na nocnej zmianie upotrac sie ze zwyklymi standardami i dodatkowo z cala litania zadan specjalnych mozna sie zajebac fizycznie , a z rana dobije was pani kierownik , ktora standardowo sprawdzi skrupulatnie wasza prace i stwierdzi z perfidna mina na swojej krzywej mordzie ze ``nie staracie sie i moze wam sie nie chce pracowac ``.Ludzie nie dajcie sie oglupic falsz i zaklamanie bije z tej firmy, z kierwonictwa. Bedziecie walowani na kase, bedziecie jebani w dupe ile wlezie a wszystko za marne 1200 pln. Ja sie pytam po co? Pytam sie co tam robia ludzie z wyzszym wyksztalceniem? Ci ktorzy pracuja w tym syfie ogarnijcie sie!!! Teraz apel do tych , ktorzy pracuja : zwiazki zawodowe to jedyne rozwiazanie waszych problemow!!!!!!!!!Skonczy sie walowanie was na kase i jebanie w dupe!!! Takze ludzie z calego serca odradzam!! Chcecie byc zdrowi i normalni psychicznie? - to nie idzicie do roboty na Statoil!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: miś Re: Zarobki na Statoil IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.01.09, 09:48 Statoil dobrze się zastanówcie nim tam wdepniecie! Pracowałem tam 10 lat i takiego bagna dawno nie widziałem! Z całej załogi 15 osobowej zostały tam tylko dwie osoby-reszta odeszła! Pierwszy kierownik był ok wymagał ale dbał o załogę i o stację to po roku przyjechali w nocy z warszawki "CICHCIEMNI"z HSE i przetrzepali Stację i Przesłuchiwali nockę jak GESTAPO (Marek Dobrowolski) Zagrozili im, że jak poinformują kierownika to wylecą dyscyplinarnie. Trzy miesiące zbierali dokumenty zdjęcia z kamer, a jak sie okazało ,że nic to zwolnili kierownika za 3 miesięcznym wypowiedzeniem..ot krótka historia STATOIL. Dobrze,że mam to za sobą: nerwice,stres,i marna pensja. A jak tylko znajdą możliwość to od kierownika po regionalnego wrzucą ci na głowe każda odpowiedzialność od materialnej poczawszy , ale jak podejmiesz decyzje to łup nagana!!! Ludzie przychodzi do mnie kierownik z regionalnym i mówi ":ten mi sie niepodoba ma za dużo do powiedzenia" poszukaj na niego "coś": -a to błędy na kasie, - pomyłki w płatnościach, -może sie spoóżnia, -może go koledzy nie lubia, ON należy do związków!! (boją się związków jak diabeł święconej wody) TRZEBA GO ZWOLNIĆ! Oni są po...ni!!! To ich powinno się Wysłać na zieloną trawkę! Premia jeśli mogą to zrobią wszystko by ją zabrać lub ograniczyć. a gdybyś chciał ich pomocy to na obietnicach się kończy. Przeżyłem TRZECH regionalnych i choć każdy był niby Ok to po przeszkoleniu byli tacy sami(FILTRY), o kierownikach stacji nie wspomnę bo to już całkowita katastrofa.Widocznie tym na górze o to chodzi i tacy ludzie są im potrzebni. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: podkarpackie Re: Zarobki na Statoil IP: *.gprs.plus.pl 26.01.09, 00:43 Dwa ostatnie posty przedstawiają dokładnie w 100% co sie dzieje w tej firmie. Tak jak kolega wczesniej mówił .. ludziom wydaje sie ze to tylko stanie za kasą i usmiechanie sie do klienta. Niestety tak jest tylko na norweskich statoilach. U nas robisz dosłownie wszystko! W tej pracy zauwazyłem tylko dwa plusy. Jeden jest taki ze mam w miare wporządku z grafikiem i firma pozwala i studiowac i nie robi z tego problemów. Po drugie .. mozna poznać duzo ludzi:)))) POZATYM SAME MINUSY!!!!!!!!!!!!!! ODRADZAM Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pracownik W-wa Re: Zarobki na Statoil IP: 194.106.193.* 30.01.09, 18:59 Człowieku! Od czasu kiedy w Statoil pracował Marek Dobrowolski minęło już chyba ze 4 lata! O czym Ty mówisz!? Sporo od tamtego czasu się zmieniło! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Z W-wy Re: Zarobki na Statoil IP: 194.106.193.* 30.01.09, 19:01 A Warszawie pracuje się git! Zarobki ok. 1700 - 1800 na rękę. Nie jest źle! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Magrys and spółka Re: Zarobki na Statoil IP: *.net.telkonet.pl 03.02.09, 20:55 no nie powiem w Warszawie na Puławskiej mamy dobrze trolle Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: miś Re: Zarobki na Statoil IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.02.09, 08:28 Poczekaj , aż wstawią automaty do gry... znowu będzie kumulacja w lottku- a usłyszysz: " Czy ktoś zatankuje ten gaz!, cztery hot dogi bo mi się spieszy! A studenci to pewnie mogą się starać o dofinansowanie na studia!!! Przecież to fajne norweska firma i pewnie bez problemu dostaną ..he he! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jestemtugosciem Re: Zarobki na Statoil IP: 82.160.49.* 17.02.09, 10:07 Mam do Was pytanko. Czy zna ktoś z Was kierownika ze stacji z Sopotu? Niejaki Rysio z imienia. Zmienia stację i przechodzi do naszej również w Pomorskiem. Chcialbym cos wiedzieć na jego temat jakies plusy czy minusy. Czy jest jak wszyscy kierownicy ze maja nas gleboko w d... i nie wiedzą co to jest praca w nocy z piątku na sobotę i z soboty na niedzielę. A i jeszcze jedno, czy zna takie pojęcie jak równi i równiejsi? Na pewno wiecie o co chodzi. Pozdrawiam wszystkie zap....szające żuczki takie jak ja na statoilu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gosc ze statoil Re: Zarobki na Statoil IP: *.chello.pl 10.03.09, 22:23 znalem Ryska jak byl kierownikiem w piotrkowie - kilka lat temu .Wtey byl ok. wczesniej byl kierownikiem w belchatowie tez byl ok. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: Zarobki na Statoil IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.09, 11:59 Każdy kierownik stacji śpiewa jak mu kierownik regionalny każe!!!I tak po szczebelku coraz niżej aż dojdzie to do NAS.Najgorsze jest to, że tu się nawet słowem nie można odezwać w swojej własnej sprawie....Nie róbcie nic ponad normę...i tak was w dupę kopną...motywacja....nie ma czegoś takiego....sorki zostaliście zmotywowani podwyżką z której nie wiadomo czy śmiać się czy płakać...Dla mnie osobiście mogliby sobie darować "podwyżki" bo nie wiem co z tymi pieniędzmi teraz robić..... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Radek Re: Zarobki na Statoil IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.05.09, 22:38 Witam koleżanki i kolegów. Taa, jak się czyta Wasze wypowiedzi, to widać że nic na lepsze się nie zmienia w "super socjalnej" norweskiej firmie. Dziś smutny dzień, poleciało 60 osób! Z różnych działów, ale jednak. Zawsze odbywa się tak samo, normalnie jak NKWD. Komisja 3 os. wchodzisz do pokoju i zanim cokolwiek powiesz, to musisz oddać wszystkie graty służbowe i wypad w "skarpetkach". Przeważnie i tak utrzymują się" mierni, bierni ale wierni! pozdrawiam były statoilowiec (na szczęście) ... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nowy gość Re: Zarobki na Statoil IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.09, 15:52 Przepracowałem w tej firmie 10lat... w sumie zmarnowanych.Mam wielki żal, jestem totalnie zawiedziony. Może gdybym wcześniej zapoznał się z pracą w korporacji, nie podjąłbym tej pracy. Większość tych komentarzy to prawda. Dziwią mnie te zadowolone osoby, albo są po prostu głupie, albo jeszcze nie rozumieją sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kierownik Re: Zarobki na Statoil IP: *.siedlce.domtel.com.pl 21.09.11, 23:31 nie polecam nikomu pracy na stałe na stacji. dobre na 1-2 miesiące gdy nie ma innej pracy chwilowo. Firma schodzi na psy jeżeli chodzi o dbanie o interesy pracowników niższego szczebla. Minimalizują koszty chcąc coraz więcej załatwiać na gębę (nadgodziny i ich odbiór, wypadki przy pracy). a większość biura na puławskiej 86 należało by wymienić bo ich poziom przystosowania się do nieróbstwa osiągną niereformowalny poziom. A wiecie co to jest szczyt chamstwa na Statoilu??? nie...? - DZIAŁ IT! wie ten kto często dzwoni na HotLine. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: do kierownik Re: Zarobki na Statoil IP: *.adsl.inetia.pl 26.09.11, 11:23 Mam pytanie, a gdzie sie takie cuda dzieja na stacjach franczyzowych czy tych od Statoil. Musze Ci powiedziec, ze pracuje ponad 10 lat i to co zaczyna sie dziac w Statoilu w tej chwili to zakrawa na kpine. Juz nie ma tej milej atmosfery, ktora byla na poczatku, nie ma poszanowania pracownika. Statoilowi juz na ludziach uczciwych nie zalezy. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Bazyli Re: Zarobki na Statoil IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.10, 19:53 A dobrze? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gazik wroc Re: Zarobki na Statoil IP: *.man.tk-internet.pl 12.12.11, 08:28 joł trolle;p pracuje na statoilu we wrocławiu (są tylko 4 na cały wrocław, a moja ma największy obrót). wrociłem właśnie z nocki, pije piwko i zaraz kładę się spać bo za 10 godzin czeka na mnie 3 nocka pod rząd. w wolnej chwili opiszę wam jak to jest u mnie na stacji. pozdrawiam;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kacha Re: Zarobki na Statoil IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 08.06.09, 19:31 To co tu jest napisane to cała sczera prawda,aby nikomu się nie wydawało że sprzedawca sziedzi tylko za kasą i miło się uśmiecha.Ale ogólnie nie jest źle o ile załaoga na stacji w miarę sie dogaduje i współgra.Zarobki porównalne do całej reszty a w dodatku pakiet socjalny i impreza intergracyjna.Na scisłość nikt rękawa jeszcze w tej pracy sobie nie urwał(trudno jest w sezonie i wekendy-ale spoko).Kierownictwo czasami namolne jak im ktoś z góry głowę suszy,wiadomo łańcuszek.Ale wieżcie mi pracowałam w innej firmie gdzie naprawdę nikt nie przejmował się pracownikiem.pozdrawiam wszystkich i wiezrmy że może będzie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: Zarobki na Statoil IP: *.centertel.pl 29.10.09, 18:56 Ja pracuje na statoilu i jest jednym słowem zajebiscie.wszystko czarno na białym.praca ciężka ale jak sie chce miec lżejszą prace to trzeba sie krztałcic na jakiegoś prawnika albo coś w tym stylu.Ludzie naprawde chcą pracowac na statoilu a niektórzy nie mają szans.ja jestem szczesliwa że miałam okazje sie dostac i mam zamiar zostac tu jak najdłużej. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Pała Re: Zarobki na Statoil IP: *.ostrowiec-sw.vectranet.pl 17.12.09, 15:45 ty to się na prawdę powinieneś "krztałcic" Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: polansky Re: Zarobki na Statoil IP: 83.2.24.* 08.11.09, 22:28 Statoil i tą ich calą ideologię to można sobie o kant ch... rozbić. Liczą się tylko dupowłazy i protegowani dupowłazów. Kierownik to jest jakaś niedojda bo nigdy nie ma towaru, a z resztą skacze ze stacji na stacje bo chyba ma kogoś z rodziny na górze. No przynajmniej tak jest w Słupsku. A jak wam pasują zarobki po 1500 zł w sezonie za około 200 godzin to życzę szczęścia i radze pocałować ścianę z rozbiegu!!! A tak poza tym poszukuje info na temat przedostatniego kierownika na stacji w sopocie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: znawca najnizsza krajowa jak na kazdej stacji IP: *.tvk.torun.pl 11.11.09, 19:28 najnizsza krajowa jak na kazdej stacji--tyle samo dostaja sprzedawcy czy to statoil czu bp,shell,orlen,lotos---bylem na WSZYSTKICH stacjach w kujawsko-pomorskim i tyle sie dostaje --ok.960 netto--ale to za srednio 40h tygodniowo---robi sie wszedzie na 2 zmiany po 12h-- wszedzie od 7-19 i 19-7---jedyny plus ze jak jest komplet(teraz wszedzie w pl)zalogi to masz 3-4 dni wolne w tygodniu---grafiki sa tak robione zeby wyszlo okolo 160-180h w miesiacu i zeby NIGDY nie wyplacic wiecej niz 1000zl---premie to sciema itd...1700 to mozliwe ale jak robisz ze 400h w miesiacu jak np.ochroniarze w marketach...No chyba ze w W-wie inne stawki,wiadomo"krawaty"dostaja duzo wiecej,ale nie zwykli fizyczni...w MZA kierowca ma tyle samo lub czasami MNIEJ niz ten sam w Toruniu lub Byddg(W-wa 1400-Torun 1500zl)...GEANT PLACIL WSZEDZIE TAK samo Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Starszy Re: Zarobki na Statoil IP: *.maxnet.66.pl 24.08.10, 14:05 A u nas za kradzieże się nie zwalnia. Kierownica z zastepczynią nawet nie szukają złodzieji w grupie. Tak złodzieji bo jest ich kilku. Kradna wszystko co sie da. nawet czysciwo w belkach i worki na smieci. {jest swiadek idzieki niemu bedzie taka jazda ze rozjebiemy te france za to ze mowia ze to ja kradne}Zwalniać natomiast chcą za to że ktoś normalnie pracuje i nie olewa pracy. Larwy tylko snuja jakby tu sie mnie i kolegi pozbyć bo im przeszkadzamy. Czas na rewanż. Mamy nadzieje że sie uda i zlodzieje wylecą z wielkim hukiem i każdej mam juz teraz ochotę zasadzić wiekiego kopa w te ich wielkie spasione dupska. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Zgierzanka same głupoty, albo chcecie się pozbyć konkurencji IP: *.play-internet.pl 25.03.11, 11:18 Praca na Statoil jest bardzo dobrą pracą. Ja pracuję w dwóch firmach, więc kierownik poszedł mi na rękę i pracuję po południu i w weekendy. Co do obowiązków, to zawsze trzeba coś ogarnąć, ale dzieląc to na 12 sprzedawców nie jest tego za dużo. Czas leci szybko, a klienci jak klienci, zawsze się trafi jakiś debil. Ja po prostu na takich nie zwracam uwagi. Co do zarobków, to jest 1650 brutto + premie + nagroda (tajemniczy klient 200zł) + konkursy (złota oaza), więc bez żadnych krętactw można 2000 wyjść. Urlopy płatne + ekwiwalent, talony na święta, co rok podwyżki i brak odpowiedzialności za złodziei paliwa i produktów ze sklepów. W sklepie cieplutko, latem klima, porządna odzież letnia i zimowa, w pracy bardzo luźna atmosfera. Nie prawdą jest, że nie ma czasu na toaletę i posiłek, ba ja nawet znajdę czas na wysprzątanie sobie autka w godzinach pracy i przegląd prasy. Ja jestem bardzo zadowolona z tej pracy i sobie ją cenię. Coś mi się wydaję, że ci co tak piszą, po prostu boją się napływu nowych pracowników, że ci zajmą ich ciepłe posadki. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: złodzieje Re: Zarobki na Statoil IP: *.acn.waw.pl 06.01.10, 15:53 Ja dostawałem 1400 z zapieprzałem po 190 godzin. Wlepiali mi dodatkowe dni pracy bez informowania mnie(w ustalony i gotowy grafik), o zmianach w grafiku też mnei nikt nei informował. Niektórzy dostają premie, niektórzy nie(niezależnie od wyników). Na koniec za 7 dni urlopu zapłacili mi 200zł(tyle według nich jest wart 7 dniowy ekwiwalent urlopowy). Je.... tą złodziejską firme. Jak czytałem kiedyś o statoilu, że to złodzieje, to nei chciałem wierzyc. Tak neistety jest naprawdę i to ten czas poszedł psu w dupę. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: złodzieje Re: Zarobki na Statoil IP: *.acn.waw.pl 06.01.10, 15:57 Zapomniałem dodac, ze bardzo czesto nie można wyjśc do toalety, nie można zjeśc, pełno obowiązków. Użeranei się z pijakami jest czymś całkowicie normalnym na stacji. W nocy można dostac jeszcze baty. W święta też sie zapieprza. 11 listopada stałem bite 8 godzin bez toalety i bez jedzenia, bez papierosa na kasie. To niewolnicza robota jest. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wtmobbingowany Re: Zarobki na Statoil IP: *.maxnet.66.pl 06.01.10, 20:23 W pelni sie z Toba zgadzam. Pracuje jeszcze na Satoil tak ze jestem w temacie. U mnie tak sie zrypala atmosfera jak nastaly rzady ciemniakow i normalni pracownicy nie sa mile widziani. Toleruje sie tylko takich ktorzy wchodza kierownikowi w dupe. Moga nic nie umiec ale zawsze beda lepsi i beda mieli premie. Wolno im wszystko- doslownie. A co do zarobkow to tez masz racje. Siedza na gorze i mysla ciagle jak zmniejszyc by placic mniej. Ale co do nas to nie musza sie specjalnie wysilac bo Ciemnianie zadbali zeby zmniejszyla sie liczba klientow. Podjechales do gazu Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: Zarobki na Statoil IP: 83.1.93.* 18.01.10, 14:24 Też się z Wami zgadzam.Pracowałam na statoilu franczyzie.Masakra!!! Nie dość ze zarobki koszmarnie niskie to jeszcze nawet za godziny nocne nie wypłacają kasy!!!A potem podsuwają Ci gotowe papiery oczywiście z wyszczególnionymi godzinami nocnymi i każą je podpisywać!!!Za urlop tez licza mniej niż za stawkę godzinową!! Złodzieje!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: młody Re: Zarobki na Statoil IP: *.ertel.com.pl 01.02.10, 10:36 Witam.Chciałem sobie poczytac o tych zarobkach na neostradzie ale chyba za dużo tam było ciekawych informacji bo stronka nie działa. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Bazyli Re: Zarobki na Statoil IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.10, 20:04 Ja też bym poczytał ale nie działa Widocznie za dużo prawdy a prawda w oczy kole,,, Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Andy Re: Zarobki na Statoil IP: *.intergeo.pl 30.05.11, 19:38 Co z tą stroną: www.nastacji.neostrada.pl. ? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wojtek Re: Zarobki na Statoil IP: *.adsl.inetia.pl 01.06.11, 10:18 Ta strona nie działa od dawna. Mozesz pisac na tej stronce tu są interesujace tematy poruszane. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: MAREK Re: Zarobki na Statoil IP: 94.75.121.* 18.02.10, 22:28 Tak trzymać dalej!!!pracowałem na Statoil uwaga ta firma wykorzystuje pracowników jak zachorujesz wyrzucą cię jak Psa i jesteś nikim dla nich!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: były statoilowiec Re: Zarobki na Statoil IP: *.spray.net.pl 26.02.10, 23:16 Ale przynajmniej hot dogów się można było nawpier.. za darmo i browarów nażłopać bo za to odpowiedzialności nie było hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: . Re: Zarobki na Statoil IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.10, 21:03 za małe Odpowiedz Link Zgłoś