Gość: kkk IP: *.munich-airport.com 01.09.04, 17:30 hello czy ktos moze mi udzielic informacji w jaki sposob zalapac sie na prace stewardessy, czy trzeba przechodzic jakies kursy i czy tam tez, jak wszedzie trzeba miec znajomosci?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: camel Re: stewardessa IP: *.dip.t-dialin.net 02.09.04, 08:01 www.easyjet.com JAKIE KURSY? To juz nie jest taki elitarny zawod. Taraz wystarczy znac angielski i niemiecki, w miare rozsadnie wygladac i juz. camel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niunia Re: stewardessa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 11:48 to skoro takjest to powiedz mi dlaczgo wciąż tak trudno jest sie tam dostać ? mam duuzzzee znajomości w LOT i różnych innych spółkach jak air polonia jestem z certyfikatem angielskiego i wciąż tródno podjąć tam prace Odpowiedz Link Zgłoś
kozaki_wiesi Re: stewardessa 02.10.04, 12:04 Może trzeba znać polską ortografię? Odpowiedz Link Zgłoś
anka1013 Re: stewardessa 03.10.04, 21:52 Znajomosc ortografii jest zbedna w tym zawodzie. Po co taka zlosliwosc? Odpowiedz Link Zgłoś