beza_beza 07.11.04, 18:47 Gratulacje. Naprawdę gratulacje należą się temu miastu za wypychanie Pracodawców. Urząd Pracy zasilą kolejni bezrobotni. Gratulacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beza_beza Re: JAKĄ?????? 07.11.04, 18:50 Dużą. Branża spożywczo-przemysłowa. Handel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sławek Re: JAKĄ?????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.04, 18:56 Sklep spożywczy na rogu?Jak coś chcesz napisać to pisz tak żeby było wiadomo o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
beza_beza Re: JAKĄ?????? 07.11.04, 19:02 Niestety nie moge podać Ci nazwy. Centrala bardzo dużej firmy handlowej zostaje przeniesiona do innego miasta. W mojej karierze zawodowej to już druga firma. Pierwsza wyniosła się do Warszawy parę lat temu i ja razem z nią a potem upadła. Teraz tracę pracę (z powodu finansów)po raz drugi. Tym razem Poznań. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: JAKĄ?????? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.11.04, 19:04 Czyżby Lemarto? Odpowiedz Link Zgłoś
beza_beza Re: JAKĄ?????? 07.11.04, 19:06 Dużo wyżej. Lemarto znam ale to nie to. A wynosi się też gdzieś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafal Ja wiem! IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 07.11.04, 22:31 Centrala Plusa w Krakowie, czyz sie nie myle? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: JAKĄ?????? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.11.04, 22:34 To pewnie Tesco, PLUS Discount albo Ahold. :( O co poszło że chcą się wynieść? Pozostaje tylko okruch nadzieji że nie do warsiafki. :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgrinz Re: JAKĄ?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 07:47 a może ktoś oszukiwał ludzi (tak jak biedronka) i np. władze krakowa "pogoniły" oszusta a nam tu płacze jakiś "menadżer" co innym kazał pracować po 14 godzin za 600 sam zarabiając 3000 ? bo jeżeli jest to firma normalna, to nie ma powodu jej "gonić"... a jeżeli coś się wynosi dużego z dużego miasta , jakim jest kraków, to chyba bez sensu... bo gdzie dużo ludzi, tam jest dużo klientów ? z takich miejsc się nie ucieka ... no i nie chcesz podać nazwy ? dziwne... a jak Ahold/Biedronka to dobrze, mniej będzie "tygodniowych kurczaków" jakie w sieci Ahold kiedyś pokazywano w TVN... i ludzie unikną zatrucia i bóli brzucha, bo kupiona szynka na drugi dzień "zzieleniała"... Odpowiedz Link Zgłoś
jck.x Re: JAKĄ?????? 08.11.04, 08:09 mgrinz, z Twoich wygłaszanych tu lewackich poglądów przebija naiwność i kompletna nieznajomość realiów (a może logicznego myslenia /?/) : odkąd przeniesienie centrali sieci sklepów wpływa na liczbę klientów odwiedzających te sklepy , he he ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgrinz Re: Kraków traci kolejną dużą firmę gratulacje. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 08:57 aaaaaa.. . centrala tylko, nie wczytałem się we wszystkie wielce enigmatyczne wątki... to chodzi im raz: o zbliżenie się geograficzne do urzędów, ministerstw... dwa: w warszawie wbrew pozorom jest tańsza siła robocza, głównie przyjezdni, gotowi tyrać 12 godzin za 700 zł... Odpowiedz Link Zgłoś
jck.x Re: Kraków traci kolejną dużą firmę gratulacje. 08.11.04, 09:40 > aaaaaa.. . centrala tylko, nie wczytałem się we wszystkie wielce enigmatyczne wątki... nie trzeba się było wczytywać - wystarczyło widzieć jaka branża, żeby skumać o co chodzi. pytanie: bliskości jakich to centralnych urzędów oraz ministerstw może pożądać sieć sklepów (supermarketów) ? Odpowiedz Link Zgłoś
6x9 Re: Kraków traci kolejną dużą firmę gratulacje. 08.11.04, 18:53 no i co z tego???jak już piszesz to od A do Z Odpowiedz Link Zgłoś