Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kraków traci kolejną dużą firmę gratulacje.

07.11.04, 18:47
    Gratulacje. Naprawdę gratulacje należą się temu miastu za wypychanie
    Pracodawców.
    Urząd Pracy zasilą kolejni bezrobotni. Gratulacje.
    Obserwuj wątek
      • Gość: sławek JAKĄ?????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.04, 18:48
        • beza_beza Re: JAKĄ?????? 07.11.04, 18:50
          Dużą. Branża spożywczo-przemysłowa. Handel.
          • Gość: sławek Re: JAKĄ?????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.04, 18:56
            Sklep spożywczy na rogu?Jak coś chcesz napisać to pisz tak żeby było wiadomo o
            co chodzi.
            • beza_beza Re: JAKĄ?????? 07.11.04, 19:02
              Niestety nie moge podać Ci nazwy.
              Centrala bardzo dużej firmy handlowej zostaje przeniesiona do innego miasta. W
              mojej karierze zawodowej to już druga firma. Pierwsza wyniosła się do Warszawy
              parę lat temu i ja razem z nią a potem upadła. Teraz tracę pracę (z powodu
              finansów)po raz drugi. Tym razem Poznań.
          • Gość: ? Re: JAKĄ?????? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.11.04, 19:04
            Czyżby Lemarto?
            • beza_beza Re: JAKĄ?????? 07.11.04, 19:06
              Dużo wyżej. Lemarto znam ale to nie to. A wynosi się też gdzieś?
              • jck.x tesco ? / nt 07.11.04, 19:55
              • Gość: Rafal Ja wiem! IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 07.11.04, 22:31
                Centrala Plusa w Krakowie, czyz sie nie myle?
              • Gość: ? Re: JAKĄ?????? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.11.04, 22:34
                To pewnie Tesco, PLUS Discount albo Ahold. :(
                O co poszło że chcą się wynieść? Pozostaje tylko okruch nadzieji że nie do
                warsiafki. :/
                • Gość: mgrinz Re: JAKĄ?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 07:47
                  a może ktoś oszukiwał ludzi (tak jak biedronka) i np. władze krakowa "pogoniły" oszusta a nam tu płacze jakiś "menadżer" co innym kazał pracować po 14 godzin za 600 sam zarabiając 3000 ?
                  bo jeżeli jest to firma normalna, to nie ma powodu jej "gonić"...
                  a jeżeli coś się wynosi dużego z dużego miasta , jakim jest kraków, to chyba bez sensu... bo gdzie dużo ludzi, tam jest dużo klientów ?
                  z takich miejsc się nie ucieka ...
                  no i nie chcesz podać nazwy ? dziwne...
                  a jak Ahold/Biedronka to dobrze, mniej będzie "tygodniowych kurczaków" jakie w sieci Ahold kiedyś pokazywano w TVN... i ludzie unikną zatrucia i bóli brzucha, bo kupiona szynka na drugi dzień "zzieleniała"...
                  • jck.x Re: JAKĄ?????? 08.11.04, 08:09
                    mgrinz, z Twoich wygłaszanych tu lewackich poglądów przebija naiwność i
                    kompletna nieznajomość realiów (a może logicznego myslenia /?/) : odkąd
                    przeniesienie centrali sieci sklepów wpływa na liczbę klientów odwiedzających
                    te sklepy , he he ?
      • Gość: mgrinz Re: Kraków traci kolejną dużą firmę gratulacje. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 08:57
        aaaaaa.. . centrala tylko, nie wczytałem się we wszystkie wielce enigmatyczne wątki...
        to chodzi im raz: o zbliżenie się geograficzne do urzędów, ministerstw...
        dwa: w warszawie wbrew pozorom jest tańsza siła robocza, głównie przyjezdni, gotowi tyrać 12 godzin za 700 zł...
        • jck.x Re: Kraków traci kolejną dużą firmę gratulacje. 08.11.04, 09:40
          > aaaaaa.. . centrala tylko, nie wczytałem się we wszystkie wielce enigmatyczne
          wątki...

nie trzeba się było wczytywać - wystarczyło widzieć jaka branża, żeby skumać o
          co chodzi.

pytanie: bliskości jakich to centralnych urzędów oraz ministerstw może pożądać
          sieć sklepów (supermarketów) ?

• 6x9 Re: Kraków traci kolejną dużą firmę gratulacje. 08.11.04, 18:53
        no i co z tego???jak już piszesz to od A do Z

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka