Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    30.11.04, 16:41
    jak w temacie?
    Jaki klimat, i ogólnie, np. warunki???
    stanowisko: przedstawiciel handlowy, kosmetyki profesjonalne
    Obserwuj wątek
      • flakusi Re: L'Oreal 30.11.04, 16:46
        A gdzie było takie ogłoszenie na Przedstawiciela? jeśli mozna wiedzieć, też mi
        się marzyła praca w tej firmie?
        Pozdrawiam
        • cytrusowa Re: L'Oreal 30.11.04, 17:06
          a ostatnio było bodajże w Gazecie wyborczej:-)
          • Gość: szklankawhiskey Re: L'Oreal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 17:09
            hej hej a mozesz podac namiar???i jakie maja wymagania??
            • cytrusowa Re: L'Oreal 30.11.04, 17:14
              hej, hej. Gazeta Wyborcza sprzed około miesiąca:-).
              Poważnie. pozdr.
            • contento Re: L'Oreal 01.12.04, 06:24
              Po prostu genialnie gość chce sie do wiedzieć o atmosferze pracy w firmie a 2
              oszołomów koniecznie chce się dowiedzieć od niego dane do firmy , aby spróbować
              zająć miejsce o które gość się stara ,,, i dziwią się że im nie chce
              podać ???? Ludzie myślcie to nie boli !!!
              • Gość: cytrusowa Re: L'Oreal IP: *.kolonia.lan / *.kolonianet.pl 01.12.04, 08:58
                ogólnie rzecz ujmując - założyłam wątek nie po to, by się dzielić info na temat
                ogłoszenia i podawać namiary, tylko po to, by się czegoś konkretnego dowiedzieć
                od przedstawicieli.
                Np. ile mogę odpowiedzieć na pyt. o oczekiwaniach finansowych. Czy 2000-2500
                jest ok? Za dużo? Za mało?
      • Gość: kawa Re: L'Oreal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 09:14
        cutrusowa

ta firma mimo swojej marki, w polsce nie ma tak dobrych warunków pracy.
        Kosmetyki profesjonalne... nie wiem co masz dokładnie na myśli : czy fryzjerskie
        do salonów:farby, szmpony, odzywki itp, czy tzw. selektywne: helena rubinstein,
        lancome itd. , bo to sa ich marki selektywne.
        loreal czesto ztrudnia PH ZWYKŁYCH nie bezpośrednio, albo na jakies dziwne umowy
        lub agencje. Potrafia nie dac samochodu i jeżdzisz swoim za marny ryczałt: więc
        bądż na oto przygotowana. Masa raportów wysyłanych Faxem. Myslę, że więcej jak
        1500 nie dostaniesz ale życzę powodzenia w negocjacjach. To jest najczarniejsza
        str, ale oczywiście może w selektywnych jest lepiej. plusem są różne próbki i
        testery, tu możesz sama się zaopatrzyć w darmowe kosmetyki a czasem coś
        shandlować. pozdrawiam . odezwij sie jeszcze bo jestem ciekawa jak poszło
        • cytrusowa Re: L'Oreal 02.12.04, 16:31
          kawa, kosmetyki profesjonalne w salonach fryzjerskich:-)
          Na to stanowisko zatrudnia bezpośrednio l'oreal. Jestem już po rozmowie.
          • cytrusowa Re: L'Oreal 02.12.04, 16:33
            aha, kawa, no i na szcęćie nic z tych rzeczy nie ma być tak jak mówiz. Na
            szczęście. Bo faktycznie jeżdżenie tramwajem i poszukiwanie faksu to pomyłka
            • cytrusowa Re: L'Oreal 07.12.04, 16:06
              no i jestem juz po pierwszej rozmowie. było bardzo miło, ciekawa firma, fajna
              praca, dobre warunki...
              Miałam czekać na odp do końca tego tygodnia, ewentualne było drugie spotkanie,
              jeśli się spodobam.
              A tu dzis niespodzianka - zapraszają mnie do W-wy i to spotkanie będzie z inną
              osobą, niż miało być.
              I wogóle - zamiast w moim mieście, to w stolicy. Zamiast z panem x, to z panią
              y.
              Jestem bardzo ciekawa jaka to będzie rozmowa:-)
              • Gość: V Re: L'Oreal IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 10.12.04, 23:27
                No i jak Ci cytrusowa poszło:) w tej wawie? Napisz bo też jestem ciekawa ile Ci
                beda chcieli placic:)! Pisz!!!
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka