Dodaj do ulubionych

praca w krakowie

03.08.11, 19:04
niedawno sie przeprowadziłam i szukam pracy. Chyba ciężko jest w Krakowie co? Jesli ktos z was jest w podobnej sytuacji to odezwijcie sie. Nie mam tu zadnych znajomych i tym trudniej. mozecie pisac na maila lenka826@wp.pl moze razem latwiej bedzie cos znalezc
Obserwuj wątek
    • danmar874 Re: praca w krakowie 21.07.17, 13:10
      Jak masz znajomości językowe, próbuj tutj:
      xceedancepolska.recruitee.com/
    • xyz2345 Re: praca w krakowie 03.08.17, 01:23
      Właśnie trwa nabór do BMW. Poszukują m.in. doradców serwisowych i doradców do spraw sprzedaży. Wiem od kumpla, że także lakierników i blacharzy. Zero uciążliwych papierków, niemiecki konkret i umowa etatowa. Płaca też dobra. Uderz do nich. www.praca-dealerbmw.pl/
      • dominika_gruda22 Re: praca w krakowie 11.12.17, 16:31

mi się wydaje, że zarobki w Krakowie nie są na pewno na takim poziomie, jak np. w stolicy, ale jak ktoś szuka pracy o na pewno znajdzie. Na tej stronie praca-malopolskie.pl jest mnóstwo ofert pracy w Krakowie i okolicach, a poza tym znajdziecie tam wskazówki dotyczące szukania pracy, tego jak zaprezentować się na rozmowie itd. W Krakowie na pewno pracy można szukać w gastronomii i w turystyce.
      • kamilos7099 Re: praca w krakowie 22.05.18, 00:04
        Do szukania pracu w Krakowie polecam jeszcze adres: students.pl/oferty/lokalizacja/krakow/
    • slaada1 Re: praca w krakowie 24.10.18, 10:01
      Myślę, że w tak dużym mieście dużo łatwiej jest znaleźć pracę, dobrze żebyśmy się w tej pracy jakoś spełniali. Ja pracuję w Balicach w firmie eventowej Concept Music Art, znajdziecie ją na tej stronie cma.pl/ Jestem bardzo zadowolony, wiele zadań musimy wykonywać w grupie i widać duże zgranie i zaufanie zespołu. Praca w takiej atmosferze to wielka zaleta.
    • tomgor1 Re: praca w krakowie 25.10.18, 13:07
      Wyzwania artystyczne i projektowe, które w CMA realizujemy dla naszych klientów są bardzo różnorodne i wymagające, ale z pewnością dają dużo satysfakcji. Cały czas staramy się podwyższać poprzeczkę, bo kto stoi w miejscu, ten się cofa Branża eventowa ma to do siebie, że jest bardzo dynamiczna, a ilość projektów i tempo pracy sprawia, że w tym środowisku ciężko się nudzić. Jeśli myślisz o karierze artystycznej specjalisty od grafiki, animacji lub wizualizacji 3D w branży eventowej to na pewno warto sprawdzić czym się zajmujemy na cma.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka