Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

pomysł na pracę

10.01.05, 01:19
    Wkrótce zostanę emerytem. Szukam pomysłów na dalszą pracę "Na samego siebie".
    Posiadam samochód osobowy, telefon komórkowy, dobrze znam komputer, posiadam
    stałe łącze internetowe i lubię pracę biurową i na komputerze. Może ktoś mi
    podrzuci pomysł czym mógłbym sie zająć.
    Piter156@gazeta.pl
    Obserwuj wątek
      • piter156 Re: pomysł na pracę 10.01.05, 01:35
        piter156 napisał:

> Wkrótce zostanę emerytem. Szukam pomysłów na dalszą pracę "Na samego siebie".
        > Posiadam samochód osobowy, telefon komórkowy, dobrze znam komputer, posiadam
        > stałe łącze internetowe i lubię pracę biurową i na komputerze. Może ktoś mi
        > podrzuci pomysł czym mógłbym sie zająć.
        > Piter156@gazeta.pl
        Zapomniałem dodać, emerytem mundurowym 40 lat.
        Bedę wdzięczny za pomysły.
      • Gość: mlody Re: pomysł na pracę IP: *.mtm-info.pl 10.01.05, 03:00
        Jesli zostaniesz emerytem to odpier.... sie od roboty. Zajmniesz miejsce mlodym
        i bedziesz robil nie potrzebna konkurencje. Mysle ze w koncu ktos zajmie sie
        takimi kombinatorami jak ty. U mnie w pracy bylo tak samo 900zl mlody a "biedny
        emeryt" 1700emerytury plus 1300 pensji (bo mial dojscia) na czarna w sumie co
        miesiac 3000zl. To jest prawie 1000 dolców. I mówia ze emeryci maja zle w
        Polsce. Nie dosc ze za komuny dostales mieszkanie za darmo, przynosiles dlugi,
        pracowales malo wydajnie to teraz teraz musimy jeszcze skladac sie na twoja
        emeryture
        Jesli chcesz pracowac to zrezygnuj z emerutury. Przez takich emerytów jak ty w
        Polsce jest takie bagno. Bedziesz kolejnym emerytem który zajmie miejsce
        mlodemu a mlody bdzie musial szukac szczescia za granica przez takich
        darmozjadów jak ty. Jeszcze raz powtarzam nie zabieraj nikomu pracy i chleba!!!
        bo masz emeryture
      • Gość: Levy Re: pomysł na pracę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.05, 08:24
        Idź na ochroniarza. 3 PLN na godzinę. 300 h/m-c i wyjdziesz może tysiaka.
        Inaczej się pracowało w "firmie". Co?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka