Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Wesoły Młyn w Krakowie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 19:37
    Cześć, mam pytanie czy ktos wie gdzie w krakowie ta firma ma siedzibę, bo tego
    nie ma na ich stronie, i czy ktos tam pracuje i na jakim stanowisku . Jak cos
    wiecie o tej firmie to napiszcie , jakie zarobki itp. dzięki za wszystkie
    informacje
    Obserwuj wątek
      • Gość: Anita26 Re: Wesoły Młyn w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 09:16
        prosze napiszcie cos
      • Gość: bea Re: Wesoły Młyn w Krakowie IP: *.tele2.pl 14.01.05, 09:32
        Witam!
        Firma Wesoly Mlyn, ma siedzibe na al.Krasinskiego, z firma wspolpracuje kilka
        osob. Moja znajoma np. zajmuje sie wspolpraca z Fundacjami. Sa graficy,
        handlowcy, sekretarka, jest wlasciciel itd. Ja sama zastanawiam sie ostatnio
        nad praca jako doradca klienta. Bo wynagrodzenie jest atrakcyjne, a rynek na te
        produkty nienasycony, a pieniazkow nigdy dosyc. :)
        Z tego co wiem atmosfera w firmie jest przyjazna i bezstresowa. Co nie jest
        takie czeste w tych czasach.
        Pozdrawiam i życze powodzenia
        bea
        • Gość: ??? Re: Wesoły Młyn w Krakowie IP: *.cro.citynet.pl 14.01.05, 09:46
          a jakie są wymagania na doradce klienta??
          • Gość: bea Re: Wesoły Młyn w Krakowie IP: *.tele2.pl 14.01.05, 10:14
            Jeśli jestes zainteresowany to najlepiej napisz bezpośrednio do firmy, na pewno
            uzyskasz pełną informacje, z mojej strony, to moge powiedzieć, że jest to
            nawiązanie kontaktu handlowego i obsługa klienta.
            Pozdrawiam
            Bea
            • Gość: liza Re: Wesoły Młyn w Krakowie IP: *.autocom.pl 14.01.05, 19:12
              A czym ta firma sie zajmuje??? i prosze o dokladny adres, al. Krasinskiego musi miec jakis numer?? a moze ktos ma maila do nich???Prosze pomozcie od 2 lat nie mam pracy:(
              • Gość: ttdfk Re: Wesoły Młyn w Krakowie IP: *.autocom.pl 15.01.05, 23:15
                wesolymlyn.fm.interia.pl/
      • Gość: Anita26 Re: Wesoły Młyn w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 18:39
        dzięki za wszystkie informacje , pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka