Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Załamany się załamał :-))

29.05.02, 08:38
    Hej, załamany, jeszcze ci się chce ciągnąć ten wątek? Myślałam, że się już
    pobawiłeś i dasz sobie spokój. Nikt nie chce z tobą gadać i nudzi ci się, co?
    Biedactwo... Próbujesz rozpaczliwie wznowić zainteresowanie swoją osobą na
    forum, ale musisz w takim razie trochę się wysilić. Udzielę ci paru
    praktycznych rad:
    1. zmień płytę i nie udzielaj stale tych samych odpowiedzi na każdy post, bo to
    szybko nudzi rozmówcę,
    2. jak już kogoś wyzywasz, to rób to inteligentnie, a nie prostacko,
    3. zmień temat rozmowy, bo ten już chyba wszystkich śmiertelnie znudził.

Miłej zabawy
    realistka_w
    Obserwuj wątek
      • zlotyrybek Re: Załamany się załamał :-)) 29.05.02, 09:41
        Mam nadzieję, że już kupił sobie mocną linę i zrobił to co powinien zrobić już
        dawno.Pozdrowionka.
        • Gość: złamany Re: Załamany się załamał :-)) IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.02, 10:01
          Ależ wy jesteście potwornie nudni!! Już nie wiem które z was bardziej. Czy wy
          jesteście małżeństwem? Bo piszecie jakbyście byli starymi, zgrzybiałymi prykami-
          pierdołami. Po prostu koszmarni jesteście. Puszczacie płyty z lat dwudziestych.
          • realistka_w Re: Załamany się załamał :-)) 29.05.02, 10:22
            Złotorybku, chyba czas umierać ;-)) Zostaliśmy "starymi prykami", hihihi...
            Cieszę się załamany, że pokusiłeś się o wymyślenie czegoś nowego. Nawet nicka
            zmieniłeś na bardziej odpowiedni :-)) Złamany zdecydowanie bardziej do ciebie
            pasuje.
            P.S. Jakie to są płyty z lat dwudziestych? Chętnie się dowiem, ponieważ nie
            miałam przyjemności ich poznać...
            • Gość: złamany Re: Załamany się załamał :-)) IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.02, 10:38
              Bo załamany to byłem zanim zacząłem z wami rozmawiać. Wy żeście mnie dobili i
              teraz to już jestem złamany. Ale nudna to ty dalej jesteś.
              • realistka_w Re: Załamany się załamał :-)) 29.05.02, 10:53
                Bardzo interesująco się z tobą gawędzi, bardzo... Cieszę się, że mogę cię
                trochę dowartościować i sprawić, że poczujesz się "gwiazdą" forum. Czyżby w
                szkole zrobili wam już wakacje? Bo chyba o tej porze powinieneś być na lekcjach?
          • verbencja Re: Załamany się załamał :-)) 29.05.02, 15:00
            Czyli w/g ciebie malzenstwo=stare pryki?jakas pokrecona ta twoja logika
            zlamancu.
            • Gość: złamany Re: Załamany się załamał :-)) IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.02, 23:50
              Musiałaś założyć nowy wątek by jeszcze mnie dobić. Ach jak te biurwy nudzą się
              w tych biurach......
              • zlotyrybek Re: Załamany się załamał :-)) 02.06.02, 13:50
                Oj Złamany, lepiej się jeszzcze troszkę poucz - jest szansa , że zdasz w tym
                roku. Skup się. Bo roboty nie będziesz mógł znaleźć jak dorośniesz.
                Ano, tak , stary ze mnie pryk - 32 na karku i nie jestem biurwą - tu Cię
                rozczaruję.
                A co do ocen : to ty Robaczku jesteś beznadziejy , ale lśnisz na firmamencie
                głupków jak iskierka !!! Realistko - ja już z gościem nie gadam, bo zrobił się
                strasznie nudny i nawet nie wspomina o pracy.... teraz wziął się za domorosłą
                psychologię... hihiihi. Pozdrowionka :)
                • Gość: złamany Re: Załamany się załamał :-)) IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.02, 14:46
                  zlotyrybek napisał(a):

> Oj Złamany, lepiej się jeszzcze troszkę poucz - jest szansa , że zdasz w tym
                  > roku. Skup się. Bo roboty nie będziesz mógł znaleźć jak dorośniesz.
                  > Ano, tak , stary ze mnie pryk - 32 na karku i nie jestem biurwą - tu Cię
                  > rozczaruję.
                  > A co do ocen : to ty Robaczku jesteś beznadziejy , ale lśnisz na firmamencie
                  > głupków jak iskierka !!! Realistko - ja już z gościem nie gadam, bo zrobił się
                  > strasznie nudny i nawet nie wspomina o pracy.... teraz wziął się za domorosłą
                  > psychologię... hihiihi. Pozdrowionka :)

No i myślisz pewnie sobie po napisaniu tego, że jesteś taki mądry, inteligentny i
                  dowcipny. Dla mnie jesteś żałosny.

• realistka_w Re: Załamany się załamał :-)) 03.06.02, 08:31
                  Złotyrybku, fakt, że on jest nudny jak flaki z olejem, ale czasem mam niezły
                  ubaw patrząc jak się wścieka i próbuje kreować się na speca od bezrobocia :-))
                  Pozdrawiam!
                  • Gość: złamany Re: Załamany się załamał :-)) IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.02, 10:01
                    realistka_w napisał(a):

> Złotyrybku, fakt, że on jest nudny jak flaki z olejem, ale czasem mam niezły
                    > ubaw patrząc jak się wścieka i próbuje kreować się na speca od bezrobocia :-))
                    > Pozdrawiam!

Ciebie też mi żal. Masz dar dołowania mnie.

• realistka_w Re: Załamany się załamał :-)) 03.06.02, 10:43
                      Dziękuję. To dla mnie prawdziwy komplement.
                      • Gość: złamany Re: Załamany się załamał :-)) IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.02, 11:45
                        realistka_w napisał(a):

> Dziękuję. To dla mnie prawdziwy komplement.

To ty chyba jakąś heretyczką i sadystką jesteś.
                        • realistka_w Re: Załamany się załamał :-)) 03.06.02, 13:23
                          Po pierwsze: dlaczego heretyczką?
                          Po drugie: dlaczego sadystką?
                          • zlotyrybek Re: Załamany się załamał :-)) 03.06.02, 15:28
                            Realistko , nie dociekaj, koleś po prostu wybrał ze słownika 2 słowa, których
                            znaczenia nie rozumie. Nie było to zresztą trudne - większości z nich nie
                            rozumie co można poznać po polocie ...... i stanie konta jak się domyślam (sam
                            się tym chwali bidulek)PA
                            • Gość: złamany Re: Załamany się załamał :-)) IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.02, 00:00
                              Może i nie znam znacznia słów ale i tak wiecie o co chodzi. Liczyłem na waszą
                              inteligencję.
                              • realistka_w Re: Załamany się załamał :-)) 04.06.02, 07:52
                                Tiaaaaa...Dobra odpowiedź...Wykręcać to ty się potrafisz, nie ma co. Powinieneś
                                chyba zostać jakimś rzecznikiem prasowym, bo wspaniale operujesz sloganami i
                                pustymi deklaracjami ;-))
                                • Gość: złamany Re: Załamany się załamał :-)) IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.02, 11:36
                                  realistka_w napisał(a):

> Tiaaaaa...Dobra odpowiedź...Wykręcać to ty się potrafisz, nie ma co. Powinieneś
                                  >
                                  > chyba zostać jakimś rzecznikiem prasowym, bo wspaniale operujesz sloganami i
                                  > pustymi deklaracjami ;-))

A ty za to już nic nowego nie jesteś w stanie napisać. Płyta ci się skończyła a
                                  innych nie masz. Nie męcz się i daj se spokój.

• zlotyrybek Re: Załamany się załamał :-)) 04.06.02, 11:53
                                    Podobno umierasz z głodu. Zrób to w końcu !
                                    • Gość: złamany Re: Załamany się załamał :-)) IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.02, 12:34
                                      zlotyrybek napisał(a):

> Podobno umierasz z głodu. Zrób to w końcu !

Ale żeś się wysilił na tekst. Kto ci pomagał? Nie męcz się chłopie. Daj se siana.
                                    • realistka_w Re: Załamany się załamał :-)) 04.06.02, 13:22
                                      Jak to mówią: złego szlag szybko nie trafi ;-)) Załamany będzie tu na
                                      gościnnych występach pewnie przez kolejny rok. Lubi być w centrum
                                      zainteresowania, jest bardzo nieszczęśliwy, kiedy wszyscy go olewają. A ja go
                                      trochę podpuszczam, bo chwilami mnie bawi do łez :-) Tylko nudzi mnie, kiedy
                                      się powtarza. Załamany/złamany, liczę na twoją inwencję, bo jako rasowa biurwa
                                      nudzę się niemiłosiernie, a mecz zaczyna się dopiero za parę minut.
                                      • Gość: zlamany Re: Załamany się załamał :-)) IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.02, 22:58
                                        realistka_w napisał(a):

> Jak to mówią: złego szlag szybko nie trafi ;-)) Załamany będzie tu na
                                        > gościnnych występach pewnie przez kolejny rok. Lubi być w centrum
                                        > zainteresowania, jest bardzo nieszczęśliwy, kiedy wszyscy go olewają. A ja go
                                        > trochę podpuszczam, bo chwilami mnie bawi do łez :-) Tylko nudzi mnie, kiedy
                                        > się powtarza. Załamany/złamany, liczę na twoją inwencję, bo jako rasowa biurwa
                                        > nudzę się niemiłosiernie, a mecz zaczyna się dopiero za parę minut.

No teraz to już gadasz zupełnie od rzeczy także nawet nie wiem co mam ci
                                        opowiedzieć. Może odpocznij tochę bo na przemęczoną wyglądasz.

• realistka_w Re: Załamany się załamał :-)) 05.06.02, 08:58
                                          Czyżby załamany był jasnowidzem? WYGLĄDAM na przemęczoną? No no, nie
                                          spodziewałam się, że na podstawie postów można wyciągnąć takie wnioski ;-) Ale
                                          rozczarowujesz mnie załamany - nie starasz się napisać nic ciekawego, czyżbyś
                                          wykorzystał już cały zapas kłamstewek, który miałeś w zanadrzu? Postaraj się
                                          trochę...
                                          • Gość: złamany Re: Załamany się załamał :-)) IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.02, 10:29
                                            realistka_w napisał(a):

> Czyżby załamany był jasnowidzem? WYGLĄDAM na przemęczoną? No no, nie
                                            > spodziewałam się, że na podstawie postów można wyciągnąć takie wnioski ;-) Ale
                                            > rozczarowujesz mnie załamany - nie starasz się napisać nic ciekawego, czyżbyś
                                            > wykorzystał już cały zapas kłamstewek, który miałeś w zanadrzu? Postaraj się
                                            > trochę...

Czy ty chcesz ten wątek zanudzić na śmierć? Przecież wszystkich wynudziłaś i nie
                                            mam szans pogadania z kimś wartościowym. A zapasu kłamstewek nigdy nie miałem.

• realistka_w Re: Załamany się załamał :-)) 05.06.02, 13:03
                                              Kochany, żaden normalny, wartościowy człowiek nie będzie z tobą gadał dłużej
                                              niż 5 minut. Chyba, że potraktuje cię tak jak ja - czyli jako błazna, który
                                              dostarcza codziennie porcję rozrywki. W tej roli znakomicie się sprawdzasz.
                                              Powinno się wprowadzić nowy zawód specjalnie dla ciebie: błazen internetowy.
                                              O, przepraszam, błazen musi mieć przynajmniej szczątkową inteligencję, a ty
                                              jesteś na poziomie bakterii...Bardziej odpowiednią nazwą byłby klown
                                              forumowy. :-))
                                              • Gość: złamany Re: Załamany się załamał :-)) IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.02, 21:36
                                                realistka_w napisał(a):

> Kochany, żaden normalny, wartościowy człowiek nie będzie z tobą gadał dłużej
                                                > niż 5 minut. Chyba, że potraktuje cię tak jak ja - czyli jako błazna, który
                                                > dostarcza codziennie porcję rozrywki. W tej roli znakomicie się sprawdzasz.
                                                > Powinno się wprowadzić nowy zawód specjalnie dla ciebie: błazen internetowy.
                                                > O, przepraszam, błazen musi mieć przynajmniej szczątkową inteligencję, a ty
                                                > jesteś na poziomie bakterii...Bardziej odpowiednią nazwą byłby klown
                                                > forumowy. :-))

A to ciekawe. Piszesz, że jestem takim ostatnim dnem a tak zawzięcie piszesz
                                                ciągle do mnie. Może ty jesteś też na tym poziomie?
                                                • realistka_w Re: Załamany się załamał :-)) 06.06.02, 08:51
                                                  Nie doczytałeś - piszę do ciebie "tak zawzięcie", bo mnie to bawi. Kiedy
                                                  przestanie mnie bawić, dam sobie spokój. Proste.
                                                  • Gość: złamny Re: Załamany się załamał :-)) IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.02, 11:47
                                                    realistka_w napisał(a):

> Nie doczytałeś - piszę do ciebie "tak zawzięcie", bo mnie to bawi. Kiedy
                                                    > przestanie mnie bawić, dam sobie spokój. Proste.

Jak można się bawić człowiekiem który jest złamany? Ja szukam pracy a ciebie to
                                                    bawi. Gratuluję poziomu.

• realistka_w Re: Załamany się załamał :-)) 06.06.02, 12:05
                                                      Po pierwsze: nie jesteś załamany, tylko się na takiego wykreowałeś, żeby
                                                      zwrócić na siebie uwagę na forum.
                                                      Po drugie: nie szukasz pracy.
                                                      Do człowieka naprawdę załamanego i w trudnej sytuacji nigdy nie pisałabym w
                                                      takim tonie. Ale ponieważ ty robisz sobie żarty, więc ja po prostu przyłączyłam
                                                      się do twojej gry :-)
                                                    • Gość: złamany Re: Załamany się załamał :-)) IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.02, 15:38
                                                      To się baw sama bo mi na pewno nie jest do zabawy!
                  • Gość: snajper Re: Załamany się załamał :-)) IP: *.acn.waw.pl 04.06.02, 19:37
                    realistka_w napisał(a):

> Złotyrybku, fakt, że on jest nudny jak flaki z olejem, ale czasem mam niezły
                    > ubaw patrząc jak się wścieka i próbuje kreować się na speca od bezrobocia :-))
                    > Pozdrawiam!

On jest specjalistą od unikania pracy. ;)) Oczywiście, jesli cokolwiek z tego co
                    pisze jest prawdą.

Pozdrawiam.

• Gość: onux Re: Załamany się załamał :-)) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.02, 01:44
                      ja już na nic nie liczę
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka