Gość: Sopot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 01:14 Dostałem propozycje pracy w TACOMA, czy ktoś może słyszał cośo niej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marta Re: Praca w TACOMA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 23:42 zajmują się jakimiś funduszami emerytalnymi czy coś takiego? mogę ci powiedzieć tylko tyle ze u nas tzn. (inowrocław) mają swoją jakąś placówke i bez przerwy szukają ludzi do pracy niby w charakterze pracownika do obsługi klienta ale bardziej chyba chodzi tu o przedstawicielstwo handlowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: Praca w TACOMA IP: *.wirba.net / 195.116.157.* 05.03.05, 18:25 tez dostalem taka propozycje w plocku i tez chetnie czegos dowiem sie o tej firmie interesuje mnie to czy ktos u nich pracowal lub pracuje i jakie sa jego wrazenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ami Re: Praca w TACOMA IP: *.satfilm.net.pl / 195.136.107.* 06.03.05, 23:51 Ja miałem doczynienia z tą firmą, ale nie w charakterze pracownika... dzwoniła do mnie kilka razy jakaś kobitka własnie z TACOMY i bardzo nachalnie próbowła mnie namówć na spotkanie w sprawie towarzystwa emerytalnego Odpowiedz Link Zgłoś