Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

skladanie dlugopisow

IP: 62.233.189.* 16.03.05, 22:15
    Witam czy ktos z was zna sprawdzone firmy ktore oferuja prace w domu np
    skladanie dlugopisow w necie znarazlem sporo ofert ale tez sporo dyskusji ze
    jes to oszustwo jesli macie jakies doswiadczenie w tej dziedzinie prosze o
    pomoc z gory dziekuje
    Obserwuj wątek
      • Gość: Malgotka Re: skladanie dlugopisow IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 17.03.05, 11:23
        Ja mam doswiadczenie chociaz nie osobiscie. Kolezanka zamowila takie skladanie
        dlugopisow dla brata, ktory nie mial akurat pracy. Z firmy przyjechali,
        przywiezli czesci do dlugopisow i powiedzieli ze za te czesci trzeba zaplacic
        po 10gr za sztuke a jak juz beda zlozone to oni je odkupia po 30 gr za sztuke.
        No i on naiwny jeszcze zaplacil a oni juz nigdy sie po te dlugopisy nie
        zjawili....
        Drugi przyklad - moj wlasny. Zamowilam kiedys informacje na temat pracy w domu,
        przyslali mi je poczta, musialam za to zaplacic a potem okazalo sie ze w tych
        materialach jest propozycja rozprowadzania jakichs innych materialow ktorych
        wiadomo ze nikt by nie kupil bo byly strasznie glupie. Chodzilo tu tylko o to
        zeby biedny zdesperowany bezrobotny zaplacil za przesylke.
        Wniosek nasuwa sie sam - praca w domu moze i jest mozliwa ale NIGDY nie nalezy
        sie decydowac na prace za ktora w jakikolwiek sposob musimy najpierw zaplacic.
        Chocbysmy mieli wyslac tylko znaczki na zwrotna koperte, slyszalam ze niektorzy
        specjalizuja sie wlasnie w wyludzaniu takich znaczkow i sprzedazy ich.
        Pozdrawiam
      • zaga25 Re: skladanie dlugopisow 17.03.05, 12:06
        Mojej koleżanki mama chciała zarobić w ten sposób. Przywieźli jej części do
        poskładania, nic nie musiała płacić. Otworzyła pudło a tam wszystko razem
        rzucone i nic do siebie nie pasowało. W ciągu tygodnia złożyła 7 długopisów i
        po tygodniu przyjechał pan zapłacił jej 1.40zł i miło chciał zostawić drugą
        paczkę. Ale już jej nie przyjęła. Moja kuzynka natomiast wypisuje koperty.
        Dostaje mnustwo adresów, na komputerze wypisuje koperty i jest zadowolona.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka