Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

bielizna męska

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 22:34
    Witam, razem z mężem chcemy wprowadzić na rynek nową markę bielizny męskiej a
    konkretnie majtki. Nasz produkt ma być kierowany do osób młodych (22-28 lat),
    aktywnych, jazzy (trendy). Zastanawiamy się nad nazwą dla naszej firmy. Jak
    nazwalibyście takie majtki, jaką nazwę firmy byście chciały słyszeć, widzieć?

Bardzo proszę o wpisywanie Waszych pomysłów. Z góry dziękuję. Kasia&Tomek:-)
    Obserwuj wątek
      • Gość: Margo Re: bielizna męska IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.04.05, 22:35
        Może właśnie "jazzy" :-)
        • Gość: xxx Re: bielizna męska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 22:38
          a kupiłbys bielizne, ktora by sie nazywała jazzy?

Bardzo prosimy o więcej pomysłów.
          • Gość: Margo Re: bielizna męska IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.04.05, 23:10
            Kupując bieliznę, patrzę jak wygląda, a nie jak się nazywa. Ale, jak na męską
            bieliznę, nazwa pasowałaby mi.
            • Gość: Margo Re: bielizna męska IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.04.05, 23:26
              A swoją drogą "Triumph" to beznadziejna nazwa. Stanowi markę, ale nie dlatego,
              że jest ładna.

Co do innych pomysłów, może Wasze nazwisko? Nazwiska z reguły sie świetnie
              sprawdzają (Lasocki, Eris etc). Brzmią poważnie, przez co kojarzą sie z wysoką
              jakością. Ponadto windując markę, windujesz siebie, a windując siebie windujesz
              markę. Wszędzie tam, gdzie sie przedstawiasz, wymieniasz nazwę firmy (rozmowy z
              kontrahentami, wywiady etc).
      • Gość: ALA Re: bielizna męska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 19:06
        'DIDO'
      • Gość: kot Re: bielizna męska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.05, 20:34
        MAJTJAZZY
        czy mam podać nr konta ?
        • Gość: Tomek Re: bielizna męska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 22:41
          Całkiem fajne Kocie- MAJTJAZZY.
          A moze jeszcze macie jakies pomysły?
          • Gość: kot Re: bielizna męska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.05, 22:46
            Pewnie, że mam jeszcze jakiś pomysł - podwajam stawkę.
            Gdzie mam wysłac fakturę ?
            kot
      • Gość: realista Zbyt szalone aby zrealizować ;-))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 23:03
        Gość portalu: xxx napisał(a):

>Jak nazwalibyście takie majtki,

"Precz Gaciom". Fajna nazwa dla linii, nie? Poproszę bokserki gaciom precz w rozmiarze xxl...

>jaką nazwę firmy byście chciały słyszeć, widzieć?

Majtoland.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka