GoĹÄ: dasd IP: 212.75.102.* 03.02.08, 15:34 Treść postu jest niedostępna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: zainteresowany [...] IP: *.acn.waw.pl 07.02.08, 09:16 Treść postu jest niedostępna. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Toto Re: Denique IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.01.10, 10:51 uśmiałem się do łez. Spiskowa teoria dziejów. Kamery w solarium to wymysł jakiegoś fantasty. Bzdura Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: niezadowolona [...] IP: *.aster.pl 30.04.08, 12:57 Treść postu jest niedostępna. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość portalu Re: Denique IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.08, 22:33 najlepiej złorzyć reklamację do KAPO Macka Solczaka on sprawę załatwi a pani zostanie nalerzycie obsłużona gratis!!! Mnie obsłużyli w innym salonie jak spieprzyli sprawę. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ankag5 Re: Denique IP: *.fortbema.net 06.06.08, 08:23 Ja także nie jestem zadowolona z ich usług!!Chciałam wyrównać kolor włosów(nigdy wcześniej nie farbowanych, poza kilkoma pasemkami), Wszystkie fryzjerki dobierały kolor(połączyły kilka ich zdaniem najlepszych) no i po wszystkim wyszedł obrzydliwy rudy blon, przy nasadzie jaśniejszy niż na końcach!!!!Zrozumiałam gdyby włosy farbowane były przez laika w kwestiach farbowania(takiego jak ja), ale przeciez Ci wszyscy fryzjerzy noszą zaszczytne miano "stylistów". W salonie wmówiono mi że kolor ten na następny dzień powinien się wyrównać i ja w to uwierzyłam....cała noc przepłakana, koszmar na głowie(cały czas chodzę w chustce). Wstyd sie przyznać, że zapłaciłam za to coś 252zł :(((. Mogę się domagać od nich poprawienia tej koloryzacji w ramach reklamacji (czyli nieodpłatnie)?? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gosc Re: Denique IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.09.09, 12:17 Nie radzę składać reklamacji do Solczaka bo on nawet nie czytając wyrzuca je do śmieci. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Wanda Denique to dobry salon IP: 94.75.121.* 22.01.10, 01:24 nie rozumiem tego zamieszania Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mysz Re: Denique IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.08, 18:10 Przerazajace to wszystko. Ja na 60 urodziny mojej mamy wykupilam jej pakiet w day spa, kapcie , majtki, szlafrok, kawa byly i ogolnie byla zadowolona chociaz kiedy opisala mi jeden z zabiegow wiem, ze powinien byl byc troche lepiej wykonany, a teraz po przeczytaniu co powyzej to mysle, ze zaplacilam za kiepskie kosmetyki kupe forsy bo oczywiscie te zabiegi w pakiecie to na najlepszych kosmetykach (podobno). Powiem tylko ze na koniec byla wpadka bo pani recepcjonistka z drugiego salonu na Niepodleglosci - obok gdzie fryzjer- zachowala sie tak po chamsku, ze moja mama wyszla stamtad roztrzesiona i z placzem, po tym juz wiem ze tam nie pojde i nie polece nikomu. Zreszta co do organizacji tez mialam zastrzezenia. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gosc [...] IP: *.chello.pl 28.10.08, 13:00 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tyczka Re: Denique IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.01.10, 10:50 O Boże większych bzdur nie czytałam... A ja tam właśnie chodzę od miesięcy na uzupełnianie żelowych paznokci i jestem bardzo zadowolona. Mam "swoją manicurzystkę", lepszy fachowiec mnie nigdy nie obsługiwał. Zawsze mam doskonale zrobione paznokcie a i pogadam sobie miło z manicurzystką z recepcją i kawkę dostanę... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Karolina R. Re: Denique IP: 82.210.151.* 19.03.10, 15:34 Od wielu lat korzystam z usług kosmetycznych i muszę się prezyznać, że poszłam do Day spa by sama ocenić poziom i profesjonalizm wykonywanych zabiegów. Nie mam żadnych zastrzeżeń co do obsługi, kosmetyków i atmosfery w salonie. Byłam bardzo dobrze obsłużona nie wspominając juz o niesamowitym masażu ciała w orientalnych klimatach. POLECAM !! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pracownik Re: Denique IP: *.chomiczowka.waw.pl 11.07.08, 13:15 Widzę,że kolejna sfrustrowana BYŁA pracownica( z pewnoscią wyrzucona za kradzieże lub brak umiejętności)wypisuje z żalu brednie na forum :-)) No cóż. Z ludźmi to już tak jest.Nie potrafią dać od siebie,ale do brania wystawiają ręce.Jeśli ktoś chce brać pieniądze za nic,albo kradnąc z pewnoscią przyszłości mu nie wróżę.Tak jak Pani,która zaczeła cały ten wątek.Każdy pracownik w konfrontacji z pracodawcą nie ma szans,ale takie jest życie i przewaga tego,który pracę daje,a od nas zależy tylko czy te warunki zaakceptujemy czy też nie.Ja pracując w Denique,wiedziałam co do mnie należy,co wchodzi w zakres moich obowiązków i za to też dostawałam niemałe wynagrodzenie.Dlatego też złego słowa na firme nie powiem.A prawda jest taka,że te "ruskie" włascicielki i tak mają wiecej serca niż by się wydawać mogło.Zatrudniająć osobę taką jak Pani,dały szanse na zarobiebienie pieniedzy komuś kto jak widać na to nie zasługiwał.I dają szanse każdemu,ale jeżeli ktoś zawiedzie ich zaufanie (tak jak Pani kradnąc i robiąc przekrety) to chyba oczywiste ze takiego pracownika nalezy zwolnić. Przykre jest tylko to,że taki ktoś jak Pani nie potrafi z godnością odejsć. I prawdopodobnie nie może Pani teraz znaleźć pracy za godziwe pieniadze,bo z brakiem Pani umiejętnosci tylko firma Denique zaryzykowała zatrudnieniem Pani czego z pewnoscią moze załować. Ta firma nigdy nie pójdzie na dno.Wręcz przeciwnie.Widzę po ilości klientów jaka przychodzi do jednego z salonów w którym pacuję.Nie ma tendencji zniżkowej.Salon sie rozkreca... a bedzie jeszcze lepiej z czego ja osobiście się ciesze,bo wiecej zadowolonych klientów to wieksze zadowolenie dla mnie ,ale Pani oczywiście tego nie zrozumie,bo przecież chcialaby Pani zarabiać idąc na łatwiznę. Pozdrawiam Wszystkich klientów i pracowników firmy Deniue :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kasia Re: Denique IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.08, 21:20 Ja nikomu nie polecam żadnego salony denique, kiedyś robiła mi paznokcie pewna rosjanka w jednym z warszawskich salonów D. i bylam przerażona jak można tarktować tak klienta, nie dość że odbierała cząsto telefony to jeszcze po 2,5 godziny męczrni z nią oświadczyła że musi już wyjść bo jej czas sie pracy sie skończył i ktoś inny ją zastąpi, myślalam że się przesłyszałam kiedy ona rzeczywiście wstała i zostawiła mnie z niedokończonymi paznokciami. Kiedy przyszła jej koleżanka (po 15 min) była wręcz oburzona jak kiepsko mam zrobione te paznokcie i jak ona mi to poprawi, oświadczyłam że nie zapłacę jeśli nie zobi mi coś z tym natychmiast gdyż siedze tu już prawie 3 godziny a efekt jest żalosny. oczywiście poprawila mi to w ten sposób że lepiej nie było jedyne co to miałam skórki masakrrycznie pościerane. Zawracałam jej uwagę po czym ona mnie przepraszała i tak w kółko aż w końcu polała sie krew... wcześniej bywałam w salonie D. kilka razy i za każdym razem wychodziłam niezadowolona (moja głupota ze i tak tam chodziłam głównym powodem było to że nie trzeba byko czekac wchodzilaś i po godzieni wóch ktoś cie mógł obsłużyć) ale ten raz co opisalam był moim ostatnim i w pełni zgadzam sie z wypowiedziami innych klientek. paznokcie robione sa krzywo, najczęściej za dużo żelu/akrylu nakladają i nierówno piłują , pracują tam amatorki - a robienie paznokci to sztuka (najlepszym salonem jest NailClub w Arkadi - serdecznie wszystkim polecam) chodze tam często pracują tam profesjonalistki-artystki które nie dość że są pzesympatyczne to przyjanmniej obsłużą cie z kawą i uśniechem. Zawsze jak wychodze to pieje z zachwytu nie tylko nad wyglądem ale nad jakością bo tam korzysztają z najlpszych kosmetyków nie to co w denique!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Attic Re: Denique IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.01.10, 11:03 Zdaje się, że ten post pochodzi od właścicielki owego nailclubu. Zastraszone i znerwicowane pracownice nigdy nie będą artystkami. Atmosfera horroru. Kilka manicurzystek przeszło stamtąd do Denique w Arkadii i opinia jest jedna: praca w nailclubie to koszmar. Denique daje oddech, pracują tam najlepsze manicurzystki, systematycznie doszkalane i zadowolone ze swojej pracy. Jestem jedną z nich, więc znam sprawę z pierwszej ręki. Sytuacje o których piszą tu niektóre osoby nie mogłyby mieć miejsca w Denique bo wobec takiego zachowania w stosunku do klienta wyciągnięte byłyby konsewkwencje Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Julita Re: Denique IP: *.dynamic.chello.pl 13.06.11, 20:27 To może mi Szanowna Pani wytłumaczy jak może być dobra atmosfera pracy i komfort kiedy stanowiska do manicure są pomiędzy półkami z produktami. Klientki się przeciskają pomiędzy stolikami. Nie daje to ani komfortu pracy, ani komfortu psychicznego klientce. I ciągle się zmieniają manicurzystki. Znam dziewczynę, która pracowała w obydwu miejscach i twerdzi, że w Denique jeden wielki bałagan po prostu Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kaś Re: Denique IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.08, 12:45 a ja ostatnio za UZUPEŁNIENIE - PODKESLAM UZUPEŁNIENIE zapłaciłam 170 zł to tyle co założenie w niektórych salonach żelu !!!! wiecej tam nie pójdę tym bardziej ze fatalnie mi to zrobiła :/ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Zosia Re: Denique IP: *.eranet.pl 21.07.08, 21:51 Byłam w tym salonie raz w Jankach, i nie polece go nigdy nikomu. Pojechałam na henne komplet zabieg podobno nieskomplikowany, a jednak. Pani niedość że zaserwowała mi pomarańczowe brwi, krzywe, jedna grubsza od drugiej to jeszcze niepokazała lusterka twierdzac ze w jej pokoju niema. Za usługe skasowała 35zł.Po wejsciu do samochodu mąż zapytał sie co sie stało z mojimi brwiami... NIE POLECAM TEGO SALONU NIKOMU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: haha Re: Denique IP: *.chello.pl 22.07.08, 02:23 smiac mi sie chce jak to czytam :)pracowalam w deniue troche i moge powiedziec tak :) recepcja...zarabia spora kase ale i tez sporo pracuje, kto sie stara zarobi, kto olewa nie :-) tak jak wszedzie chyba ;] co do Pan od pazurkow;]...duzo jest takich co uwazaja ze robia łache pracujac, i to prawda z tymi telefonami i zerkaniem na godizne;), fryzjerzy...wiekszosc politowania ;) a uwazaja sie za Bog wie kogo :). Klientow bylo wiecej zadowolonych niz tych mniej zadowolonych...poza tym, zawsze mozna wszystko zareklamowac;] co do kosmetykow i ich terminu waznosci...za moich czasow terminy byly sprawdzane i przestrzegane;] nie wiem jak jest teraz:) Prawda jest taka, ze 3/4 pracowniow narzeka,psuje opinie i odwala fuszerke,ale nie szukaja innej pracy tylko dalej siedza;) Że est drogo to fakt, ale nikt nikogo nie zmusza przeciez;) prawa ?;] pozdro 600 dla terminatorow z recepcjii:D Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: hihi hi hi Re: Denique IP: *.gprs.plus.pl 24.07.08, 09:43 Ja też pracowałam w tej sieci i popieram swoją przedmówczynie w 100% . Jak sie pracuje to i się zarabia , co do warunkow to fakt , nie są za specjalne ( ale jak sie nie podoba - zmień pracę ) . Dużo by pisać o tej firmie , Ci ktorzy pracowali wiedzą jak jest ( lub jak raczej było - teraz cięzko mi sie wypowiadać ) , szkoda mi tylko klientów , którzy najbardziej na tym, wszystkim tracą . Zdziwiła mnie tylko jedna rzecz - wpis pracownika , który twierdzi że cały ten wątek zaczeła była pracownica która została zwolniona bo , albo kradła , albo była złym fachowcem . Byc może i były przypadki kradzieży przez pracowników , ale nie powinno się oceniać wszystkich jedną miarą , być może osoba która zaczeła ten wątek sama się zwolnila ,lub nadal pracuje tylko boi sie odejść z firmy bo ma kredyt do spłacenia itp. Ludzie opanujcie się , wszędzie dobrze gdzie nas nie ma i nie zrozumcie mnie żle , ja nie popieram polityki tej firmy ( łącznie z Maciusiem na czele ) ,dlatego tam nie pracuję z czego BARDZO SIĘ CIESZĘ - POZDRAWIAM NAJSTARSZĄ EKIPĘ KTÓRA TAM JESZCZE WYTRZYMUJĘ ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gość Re: Denique kamery w solarium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.08, 11:30 Apropo kamer w solarium na Okęciu totalna bzdura. Sama się opalam w tym solarium a kamera jest skierowana tylko na salon, pomieszczenia z solarium nie widać. Co do pana który niby odbiera pieniądze wieczorem to ktoś ma chyba bujną wyobraźnie. Gratulacje dla tej Pani. Musi mieć Pani bardzo kolorowe życie - nikt taki nie istnieje. Jeśli już coś Pani pisze to niech będzie w tym chociaż 50% prawdy. Bo to co tu pani napisała to stek bzdur. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: dobre Re: Denique IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.08, 12:53 O to ja widzę ,że od paru lat w firmie Denique nic się nie zmieniło.Co do umów na 0,5 /0,25 lub cały ale na nim.krajowe - to dotyczy większości salonów kosmetycznych. Co do kadry był taki czas ,że menagerowie byli po technikach, zawodówkach i nigdy menagerskich ,kosmetycznych czy fryzjerskich. Nic dziwnego więc ,że musieli wykorzystywać pomysły pracowników -swoich przecież nie mieli. Są osoby którym to pasuje, są takie które wolą szukać szczęścia gdzie indziej - wszystkich pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: SYLA Re: Denique IP: *.9494.pl 30.09.08, 09:39 opinia jest straszna nigdy nie skorzystam z takiej usługi. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Pracodawca Re: Denique IP: *.aster.pl 06.10.08, 16:48 Ja zajmowałam się tą branżą i mogę powiedzieć, że niestety ale 99.9% winy stoi po stronie pracowników, którzy są leniwi i za grosz nie mają pojęcia jak to jest prowadzić firmę w Polsce. Często to Pracownicy narażają firmę na straty, kradnąc, odwalając po łebkach swoje obowiązki, nie dezynfekując narzędzi po zabiegach, gdzie na końcu stoi Klient, który rzeczywiście może wyjść niezadowolony. TO Pracownicy często kombinują, jak wyrolować Pracodawcę, a potem się dziwią, że Pracodawca wprowadza reżim, kamery i kontrolę. Ja zamknęłam salon urody, między innymi, że kosmetyczki czy fryzjerzy odchodzili od stanowiska z dnia na dzień na zwolnienie, klienci byli, a pracowników nie było, a płace miały wyższe niż w niejednym salonie na rynku. I szły dalej, skargi do klientek były na porządku dziennym, że Pracodawca be. Nastały czasy, że specjalistów brak, nie chce im się robić, a jak ktoś wymaga ciężkiej pracy, to się na niego kontrolę nasyła. Kiedyś się to zmieni, już się zmienia, wracają z zachodu, jest ich coraz więcej i nie będzie takiej możliwości zmiany miejsc zatrudnienia z dnia na dzień. Liczę, że ktoś weźmie się za kodeks pracy i ukróci swobodę rozwydrzonych Pracowników. I że salony zaczną sprawdzać jakim pracownikiem była ta osoba zanim ją zatrudnią, jestem za ISO dla Pracowników, którzy w naszym kraju są bardzo leniwi. Pozdrawiam wszystkich Pracodawców co w tej branży walczą dzielnie z takimi pasożytami jak Ci co się na forum wypowiadają, a pewnie niejedno wynieśli i ukradli. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Pracownik Re: Denique IP: *.chello.pl 08.10.08, 19:54 Pracuję w zupełnie innej branży i weszłam na to forum z prostej przyczyny - chciałam poznać opinię na temat usług w/w salonu. A tu taka dyskusja społeczna. Wcale się nie dziwie takiej opinii "Pracodawcy". Widzę czasem jak moi koledzy z pracy narzekają, że pracy za dużo, ze klienci męczą, że kasy mało. Więcej czasu spędzają na jęczeniu niż na rzeczywistej pracy. A przecież nikt ich nie trzyma na siłę. A ISO owszem przydało by się. Pracodawcy powinni żądać od pracownika opinii na temat jego pracy od poprzedniego pracodawcy. Dopóki się nie nauczymy, że pracę należy szanować, to nadal będziemy społeczeństwem malkontentów, narzekaczy, jęczydeł, leni. Do pracy rodacy. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pola_raksa Re: Denique IP: *.acn.waw.pl 25.10.08, 09:20 czytajac te wszystkie opinie mozna odniesc wrazenie ze salon Denique to miejsce, ktore osoby dbajace o siebie powinny omijac szerokim lukiem. Ja mam jednak zupelnie inne doswiadczenia!- moge wypowiedziec sie jednak tylko o salonie w Arkadii. Paznokcie zrobione perfekcyjnie (zel na naturalnej plytce), trzymaja sie idealnie i wygladaja bardzo naturalnie. Fryzjer, po ktorym szczerze mowiac nie spodziewalam sie zbyt wiele, obcial mnie tak wspaniale, ze wszyskie kolezanki w pracy braly ode mnie numer telefonu do tego salonu. A ostatnio bylam na zabiegu oczyszczania cery i zabieg, po ktorym zawsze mam zmasakrowana twarz i wole sie nie pokazywac ludziom przez tydzien, zostal wykonany swietnie a efekty sa godne podziwu. Bardzo sie ciesze ze odkrylam ten salon po latach tulania sie po przeroznych warszawskich (rzekomo ekskluzywnych)salonach. Faktycznie, w Denique na kawe nie mozna liczyc, ale w koncu nie na kawe tam ide. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gosc Re: Denique IP: *.chello.pl 28.10.08, 13:13 a propos...dziewczyno kto ci wode z mogu zrobił???to czy sie cos trzyma na paznokciu czy nie to nie magia stylistki tylko produkty i plytka paznokcia..za ta sama uluge w innym salonie zaplacisz mniej a efekt ten sam...uwielbiam takie naiwne dziewczynki:P a ze mila atmosfera??? hahahah jak bys pracowalam na ich miejscu i wiedziala ze babka zostawi u ciebie 200 zl co najmniej to bys jej w dupe bez wazeliny weszla:)hahha Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: klientka... Re: Denique IP: *.centertel.pl 29.10.08, 19:50 Byłam w salonie spa przy al.Niepodległości i jestem bardzo zadowolona kosmetyczka wykonała zabieg oczyszczenia twarzy perfekcyjnie .Nie wiem jak w innych ale w tym salonie znają się na rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
biala_myszka1 Re: Denique 12.07.11, 11:13 bardzo lubię ich salony, miałam okazję być w 3 różnych w warszawie i zawsze miło i profesjonalnie mnie obsłużono :) Najczęściej robię u nich pazurki. Jak dla mnie rewelacja ;) a na kawkę do z koleżanką chodzimy do pobliskiej cukierni Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ktoś Re: Denique kamery w solarium IP: *.acn.waw.pl 06.10.08, 13:37 A wami niech się zajmie psychiatra...i to dobry. Skoro prawie wszyscy uważają, że kamery są skierowane na solarium, podgląda się klientów itd., to bardzo fajnie by było, gdyby te zarzuty były poparte konkretnymi dowodami :D Przypuszczać, zmyślać i dopowiadać można wszystko. Kogo to obchodzi, kto do jakiego salonu przychodzi w gajerku, czy pracownicy mają czy nie mają umowy. Klienta powinna obchodzić jakość wykonania usługi a nie czy manikiurzystka ma umowę. Może zapytacie czy ma okres, hm? Z tego co jest mi wiadomo, to osoba zatrudniona musi mieć skończone 18 lat, czyli jest wg. prawa osobą dojrzałą i świadomą tego co robi. Jeżeli pracuje w salonie, w którym jak opowiadacie jest tak strasznie źle, to do kogo kierować te pretensje? Nikt nikogo do niczego nie zmusza! Jesteśmy ludźmi dorosłymi i doskonale wiemy co robimy, prawda? Najbardziej śmieszą mnie opinie byłych pracowników. Pracowaliście - ok, nie pracujecie już - też ok. Tylko po co tyle pisania? Chyba, żeby sobie ulżyć hehe. Ciekawe czy o wadach swoich byłych partnerów też piszecie na forum. A odnośnie stwierdzenia :"Może w końcu prokuratura się zainteresuje tym salonem" ... Może w końcu Wy zainteresujecie się innymi problemami...np. swoimi własnymi? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: panzer faust Re: Denique IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.08, 22:55 jak mozna pisać ,ze pracownicy nie mają rozumu pracując w akradii czy w innym salonie Denique.czy Ty wiesz co piszesz w ogole?to osoby dorosłe i wiedzą czego chca,nikt ich nie zmusza do pracy,nie podoba sie-nie pracuj,a takie gadanie zostaw dla swoich genialnych koleżanek,bo widze ,ze sama jesteś oświecona. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Praktykantka Re: Denique IP: *.adsl.inetia.pl 18.11.08, 23:04 Można tak pisać skoro ludzie to robią nie jest to jakiś przypadek,kto nie wie jak jest w denique, ten się łudzi karierą w największej sieci salonów w warszawie a tak naprawdę chodzi tylko i wyłącznie o jak największe nabicie portfela tym paniom, dopóki nie zmienią standardów na naprawde europejskie ze wschodnich niech się cieszą ze i tak im wszystko uchodzi , a ty przedmówco nie zadawaj pytań, jak można pisać etc...bo jest to irytujące,pracując tam więcej niż rok każdy człowiek który szanuje inne wartości , zastanowi się czy warto...a na jego miejsce przyjdą następne dwie mrówki itd... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: heja Re: Denique IP: *.chello.pl 20.12.08, 23:58 moze powinnysmy zalozyc bloga tej wspanialej firmy;d i pisac na nim swoje opinie, bo ta stornka sie powolo rozrasta;) a sadze ze to nie koniec jeszcze ;p ruskie wymiataja ;d Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gosc Re: Denique IP: *.128.72.88.static.crowley.pl 07.01.09, 14:01 widze,ze salony denique wywołuja wiele kontrowersji:)Wcale sie nie dziwie,pracowalam tam i wiem,jak wyglada sytuacja.To co jest napisane w pierwszym poscie jest czysta prawda!Nie chce jednak krytykowac,gdyz poprzednicy powiedzieli chyba wszystko co ja mialabym napisac:)Chcialam tylko podkreslic,ze w kazdym z tych salonow,mimo osob nieodpowiedzialnych,kretaczy i obiboków byly tez na prawde konkretne,profesjonalne osoby,ktora w swoja prace wkladaly cale serce,staraly sie aby klient byl zawsze zadwolony.Poznalam wiekszosc osob z kazdego salonu i moge na prawde poreczyc za niektore z nich.Były i swietne fryzjerki i kosmetyczki,na prawde zdolne manikiurzystki.Szkoda,ze nie kazdy klient mial szczescie na nie trafic....pozdrawiam wszystkie wytrwale;)) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: marta Re: Denique IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.13, 14:41 Witam,trafiłam na Twój wpis (co prawda z 2009 r, ale mam nadzieje, ze możesz mi pomóc). Byłam stałą klientką Rafała (nie jestem pewna czy dobrze pamiętam imię), który pracował w Denique w CH Bemowo, na pewno w 2010 r. Otóż już tam nie pracuje, a ja rozpaczliwie szukam do niego kontaktu... Pamiętam, że mieszkał w Markach, czy mogłabyś mi jakoś pomóc?? W centrum Bemowo, twierdzą, że nie mają żadnego kontaktu z Rafałem i nie mogą podać mi jego nazwiska... będę wdzięczna za pomoc pozdr/Marta Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kama Re: Denique IP: *.180.153.84.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 11.10.13, 12:48 Witaj. Jesteśmy w podobnej sytuacji. Ja szukam fryzjera z Targówka o imieniu Paweł. Był świetny ale niestety już nie pracuje w denique. I też oczywiści nie znają do niego kontaktu i nie wiedzą gdzie go znaleźć. Znam jego nazwisko i próbowałam szukać w necie ale niestety bez rezultatu. Życzę powodzenia w poszukiwaniach. P.S. Swoją drogą to zastanawiające, że dobrzy fryzjerzy mężczyźni odchodzą z Denique Pozdrawiam Kamila Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: byly pracownik [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.09, 11:50 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość fatalnie wykonany zabieg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.09, 15:32 byłam dzisiaj w Denique w al. Niepodległości. chciałam wyregulować brwi i zrobić wosk na wąsik. pierwsze wrażenie - rewelacja (oprócz ceny, która mnie zwaliła z nóg). potem kosmetyczka przeszła do regulacji brwi, niby równo, ale narzekała na moje brwi, że są takie, śmakie i owakie i nie może zrobić tak jak być powinno. a co mnie to obchodzi płacę i chcę żeby to zrobiła. a wosk? koszmar. nie robię tego po raz pierwszy i robiłam to w różnych salonach. nigdy nie miałam żadnego podrażnienia po tym zabiegu. po pierwsze wosk był za gorący, a po drugie i co najgorsze - kosmetyczka zerwała mi kawałek skóry. gdzie jak gdzie, ale na twarzy to wolę mieć ładną skóre. poza tym nie tego bym się spodziewała po tak drogim salonie. nigdy więcej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kuraoooooo Re: fatalnie wykonany zabieg 25.04.09, 18:57 Witam, dziś wybrałam się na robienie paznokci do Denique. To był mój pierwszy raz i szłam tam bardzo podekscytowana:) ale niestety wyjście nie było juz takie miłe...Pani Ola fakt była bardzo miła i sympatyczna dawała porady jak i czym traktować paznokcie samemu. Chwaliła się że ma 10letnie doświadczenie w robieniu paznokci i do tego jest instruktorką maniqure i pediqure.....po malowaniu położyła mi olejek na skórki. Przy sztucznym świetle wszystko wyglądał ok choś zauważyłam dziwny lekki zaciek na jednym paznokciu, ale poprostu to zlałam myśląc że zejdzie (zamiast poprostu zwrócić uwage że coś takiego widzę) Po wyjściu na zewnątrz przy świetle dziennym na każdym paznokciu zrobiły się przez ten olejek zacieki prawie do połowy paznokcia(!!!!!) lakier był za grubo położony i wyglądało to okropnie! Pisze w czasie przeszłym bo po pięciu godzinach patrzenia na swoje dłonie szlag mnie jasny trafiał i w końcu je zmyłam! 60 zł za taka masakre! Poprostu krew mnie zalewa! Szkoda że nie poczytałam tego forum przed wybraniem Denique....no cóż człowiek uczy się na własnych błedach!Ehh.. Mam nadzieje że następnym razem będę roztropniejsza! Pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gość rozwydrzone kosmetyczki IP: *.aster.pl 11.06.09, 10:18 chodzę do denique (arkadia, wawa) tylko na paznokcie i brwi tylko wtedy, gdy inne kosmetyczki mają pełen grafik, a ja muszę już koniecznie coś ze sobą zrobić. I nie ze względu na poziom usług, ale na same osoby kosmetyczek. Nachalne, nie szanujące prywatności i niezwykle trudno znoszące asertywność klientki, zgroza Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: izimi a ile to kosztuje IP: 78.133.200.* 18.06.09, 10:44 jak wogóle kształtują cię tam ceny? Odpowiedz Link Zgłoś
biala_myszka1 Re: dla mnie okej 24.08.11, 08:23 kilka razy byłam już w denique w pasażu grunwaldzkim na rytuałach kerastase i było bardzo przyjemnie. Pan Radek jest bardzo uprzejmy, doradzi jak trzeba no i dość starannie wykonuje swoją pracę. Dwa razy już mnie obcinał i nie miałam żadnych zastrzeżeń. Bardzo mili, można było o wszystkim pogadać, napić się kawki :) Bardzo fajnie. Na pewno pójdę jeszcze nie raz. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: klientka Re: fatalnie wykonany zabieg IP: *.chello.pl 19.06.09, 16:52 witam gosci ,czytam komentarze do deniqu chodzilam od poczatku w AL.NIEPODLEGLOSCI ,pracowala tam piekna dziewczyna - kosmetyczka,miala pojecie ,robila zabiegi ktore opierala szeroka wiedza ,czysty profesjonalizm ,pracowala dlugo chodzilam tylko do niej po jakims okresie sluch zaginałnikt nie podal mi namiarow ,od tego czasu nie odwiedzam salonu ,probowalam ale to nie ta wiedza nie ten profesjonalizm jaki posiadala pani M. DLACZEGO NIE POMOGLI MI ? TO PYTANIE ZADAJE SOBIE DO D.DZISIEJSZEGO Z POWAZANIEM R.D Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Majka Re: fatalnie wykonany zabieg IP: *.chello.pl 25.06.09, 00:44 a nie pomyślałaś, że nikt nie podał namiarów, bo ta kosmetyczka mogła sobie tego nie życzyć? Ja chodzę do Denique na Niepodległości od dłuższego czasu, kosmetyczka Kasia(taka blondynka) jest rewelacyjna, po wyjściu od niej czuję się jak młody Bóg. Manikiurzystka Ola, jest najlepszą z dotychczas pracujących tam dziewczyn, bardzo fajnie doradza, lakier po manikiurze trzyma się tydzień, a po pedikiurze mam wrażenie, że nie chodzę tylko płynę :) Pozdrawiam klientów tych zadowolonych-jak ja i nie zadowolonych również :) Maja Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: maciaes Re: fatalnie wykonany zabieg IP: *.aster.pl 15.07.09, 23:40 znowu odpowiedź kogoś z Firmy:) świetna reklama Kasi i Oli- żenada. moim zdaniem Denique jako pracodawca schodzi na psy - wywalają ludzi, straszą policją, sądami..... a mi się wydawało, że żeby robić takie rzeczy trzeba być krystalicznie czystym! nie ulega wątpliwości,że w tej Firmie pracują świetni specjaliści, są też konowały:( ale tak jest wszędzie. żeby się przekonać trzeba po prostu popróbować (jeśli kogoś stać:)) ps. kosmetyczka mogła sobie nie życzyć:)? jeśli była bystra to komu mogła rozdała swój numer przed odejściem. a ten kto go nie dostał nic od recepcjonistki się nie dowie bo by ją "szefostwo" wywaliło na zbity pysk:) ps. 2. polecam gorąco pracowników z Arkadii - bardzo dbają o czystość i Klientów.... hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: MONIKA Re: Denique IP: *.chello.pl 19.06.09, 16:43 SADZE ZE TWOJA WYPOWIEDZ JEST BEZGRANICZNIE FALSZYWA PRZEPCHANA ZLOSCIA I TYM CO ZWIAZANE Z TYM ,BYLAS PRACOWNIKIEM EW.KOLEZANKA POPROSILA O TAK BEZNADZIEJNY POST .....WAM TU WSZYSKIM ODBILO CZY KRETYNI WIECIE JAK TO JEST UPILNOWAC SWOJ INTERES ?JAK WALCZY SIE ZKAZDYM DNIEM ?MAJAC TAKI PERSONEL KTORY OKRADA WYNOSI I MA SZEMRANE UKLADY A JAK SIE NIE PODPORZADKUJESZ IM TO ODSTAJESZ JESTES BE...NIE ROBIA CI ZAPISOW ,NIE SA ZYCZLIWI SAMI SOBIE ROBILISCIE KRZYWDE I INNYM WCIAGAJAC W UKLADY BO KAZDY CHCIAL MILO SPEDZIC DZIEN A NIE NA DOCINKACH NIECH SIE RECEPCJA WSTYDZI WIEM COS O TYM Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: hmm Re: fatalnie wykonany zabieg IP: *.chello.pl 24.09.09, 12:00 Ludzie wy na prawdę nie macie bardziej interesujących zajęć niż komentowanie i gadanie na temat denique? Mamy piękną złotą jesień, a Wy siedzicie i klepiecie do tego kompa... idźcie na spacer, cieszcie się słońcem :) sami się nakręcacie, wylewacie jad i oczywiście wszyscy klienci doskonale znają zasady mieszania farb czy czegoś innego... A prawda jest taka że to nic nie da, jedyne co to wylejecie z siebie jakies negatywne emocje... Z uśmiechem pozdrawiam i spokoju zyczę :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nata Re: denique IP: 83.17.78.* 28.12.09, 16:03 hmm...trochę mnie przestraszyły wasze opinie...idę tam dzisiaj na konsultacje do kosmetyczki, zaraz po tym planowałam oczyszczanie twarzy, jedwab na paznokcie i maseczkę nawilżającą na włosy... nie wiem co robić....zazwyczaj nie przejmuję się wypowiedziami na forach ale te są przerażające... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mm Re: denique IP: 212.76.37.* 29.12.09, 15:18 hah faktycznie opinie przerazające niedługo mam tam isc na mikrodermabrazje, czy moze ktos wie czy warto ? nie chce zeby zrobili mi krzywde... Odpowiedz Link Zgłoś
ola7r W Denique nie ma zadnych kamer!!! bzdury 13.01.10, 12:07 Chodze do Denique od dawna, znam ludzi ktorzy tam pracuja.. Pisanie o kamerach to jest po prostu totalna bzdura, nadajaca sie do wiejskich plotek. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gosc Re: W Denique nie ma zadnych kamer!!! bzdury IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.01.10, 20:39 to fakt kamer w solarium to akurat tam nie ma bywaja w innych pomieszczeniach np. kosmetyka Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jurka Kamry hahahah dobre sobie IP: 94.75.121.* 04.02.10, 08:55 Boze co za bzdury ludzie pisza, kamery w solariach, myslalem ze pisanie takich bajeczek minelo juz jakis czas temu Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: anika Re: W Denique nie ma zadnych kamer!!! bzdury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.11, 17:42 W solarium kamer nie ma ale na kosmetyce a i owszem:) na okęciu menager ściągnął informację o tym z drzwi do gabinetu. Wiem, bo sama tu pracuję Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Karolina Fajne kosmetyki Orientana mają IP: *.warszawa.vectranet.pl 19.08.11, 10:34 Problem taki, ze wszystko zależy od kosmetyczki. Ale też w Denique można kupić kosmetyki które do niedawna ja kupowałam w necie - kosmetyki naturalne Orientana. Wiem, że są na pewno w Arkadii i to w dobrych cenach. Odpowiedz Link Zgłoś
biala_myszka1 Re: Fajne kosmetyki Orientana mają 21.09.11, 14:08 Gość portalu: Karolina napisał(a): > Problem taki, ze wszystko zależy od kosmetyczki. Ale też w Denique można kupić > kosmetyki które do niedawna ja kupowałam w necie - kosmetyki naturalne Orientan > a. Wiem, że są na pewno w Arkadii i to w dobrych cenach. Po lecie używam kremu z papai Orientany. Też go kupiłam w Denique w Arkadii. Świetnie nawilża i rozświetla skórę ;) A co do Denique, to obcinałam się już kilka razy u nich w salonie i jak na razie wszystko ok, jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: arkadia Re: denique IP: *.centertel.pl 13.01.10, 15:30 kto napisał to///niech mu ziemia lekka bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Selka Re: Denique IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.01.10, 10:36 O a ja pracuję w Arkadii w Denique i jest mi tam dobrze, jakoś nikt mnie nigdy nie skrzywdził, dobrze zarabiam, klienci są zadowoleni. A kamery w solarium to straszna bzdura. Nie ma żadnych kamer w solarium Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: sas Re: Denique IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.01.10, 11:05 No i dlatego pewnie Szymon już tam nie pracuje... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Suzi Re: Denique kamery w solarium IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.01.10, 11:08 prokuratura to sie powinna zająć szkalującymi na forach. Pracuję w Arkadii w salonie Denique i nigdy nie było tu takiej sytuacji, żeby ktoś pracował na czarno Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pracownik Re: denique IP: *.chello.pl 19.01.10, 00:39 Ludzie, to że pracują niektóre dziewczyny po 13 godzin jest ich wolnym wyborem. Mogą pracować po 8, codziennie, więc zazwyczaj wybierają 12 godzin co drugi dzień, a nastepny cały wolny. Pozatym w naszych salonach pracują osoby dorosłe, które same umieją podejmowac decyzje. A gadanie że jacy mają byc? nie każdemu każdy pasuje. Każda z nas ma swoje klientki stałe i zadowolone. A wylewanie żali na forum? załosne, widac że niektórym satysfakcje sprawia dowalanie innym. Co przez Was przemawia? zazdrosć? niespełnienie? Życze wszystkim zdrowia i dobrego humoru i nie pakowania sie w nie swoje sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: denique IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.01.10, 20:23 Tą wypowiedż to chyba ktos na zlecenie napisał. Żałosne. W tej firmie mało kto ma wybór, jak potrzebuje kasy to musi spełniać zachcianki ...jak nie robi tak jak mu grają to już go nie ma. I to nie wypowiedź z zazdrości ani zawiści tylko szczera prawda! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kama Szukam pana Pawła-fryzjera z denique w ch targówek IP: *.204.78.34.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 04.09.13, 21:15 Szukam świetnego fryzjera, który do niedawna pracował w salonie Denique. Nazywa się Paweł i jak sam o sobie mówi wygląda jak ochroniarza nie fryzjer. Jeżeli ktoś go zna lub wie gdzie może pracować. Będę wdzięczna za wieści:)) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: joamu Re: Szukam pana Pawła-fryzjera z denique w ch tar IP: *.dynamic.mm.pl 15.09.14, 10:05 Cześć :-) Znalazłaś go może? też go szukam. Byłabym wdzięczna za informację Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kamila Re: Szukam pana Pawła-fryzjera z denique w ch tar IP: *.158.217.81.pat.umts.dynamic.t-mobile.pl 15.09.14, 10:25 Hej.No niestety nie znalazłam.Szukałam na forach i facebooku ale bez rezultatu.Chwilowo znalazłam innego fryzjera Przemka z Lok & Roll w Galerii Rembielinskiej.Taki wysoki brunet.Bo jest też Przemek blondyn ale jego absolutnie nie polecam.Zrobił mi fryzurę ją dla starej baby i mówił,że wyglądam super.Tamten ma podejscie do klienta i wie co robi z włosami.Dobrze doradzi Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: martycha Re: Szukam pana Pawła-fryzjera z denique w ch tar IP: *.dynamic.chello.pl 18.12.14, 21:27 SALON FRYZJERSKI KĘPA w Nasielsku . Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Justyna P. Re: Szukam pana Pawła-fryzjera z denique w ch tar IP: *.dynamic.chello.pl 23.02.15, 15:48 Pan Paweł otworzył własny gabinet w miejscowości w której mieszka (gdzieś pod Warszawą, chyba za Legionowem). Szukałam go w 2013r. Nie wiem czy biznes mu wypalił, bo zgubiłam jego nr telefonu. Jeśli wrócił do Warszawy to proszę o inf. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kama Re: Szukam pana Pawła-fryzjera z denique w ch tar IP: *.158.218.224.pat.umts.dynamic.t-mobile.pl 23.02.15, 19:14 Ma w Nasielsku, to ok 100km od Warszawy. Ktoś mi na forum podał nr I dzwoniłam. Szkoda, Ze wyjechał. Jest świetnym fryzjerem. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: vq Re: Bzdury na temat Denique IP: 94.75.121.* 19.01.10, 18:31 hmm no wlasnie tez mi cos tu nie pasuje z tym Denique Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: grw Re: Bzdury na temat Denique IP: 94.75.121.* 22.01.10, 01:22 mam podobne zdanie Odpowiedz Link Zgłoś