Gość: xxx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 22:53 juz pytałam ale nadal nie wiem- czy przy ewidencji pracy potrzebne sa podpisy pracownika potwierdzające przepracowane godziny, czy mozna to jakoś obejść? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: solik Re: ewidencja pracy IP: *.acn.waw.pl 06.06.05, 22:55 potrzebne neistety potrzebne chyba ze ktos za ciebie odbija karte alebo sie podpisuje, ale nie do obejscia no nic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: ewidencja pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 22:59 dla mnie dobrze że są potrzebne- a karty nie ma w zakładzie pracy- rozstajemy się w niezbyt fajnej atmosferze i mnie mocno szkaluja- więc chce w druga strone wyciagnąć im ewidencje pracy- ale mówią, że karte prowadza a podpisy nie sa potrzeben bo sprawdzic można na telefon, prawda? przy czy wcale tak nie sprawdzali, myslę, że wiedzą, ze popełnili błąd i teraz ze mnie robia wariat, tylko nie iem na ile ten brak podpisów jest ważny, czy pracowdawca może za to ponieść jakies konsekwencje, czy ot tak sobie a muzom? Odpowiedz Link Zgłoś