Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Jakie sa zarobli

13.08.05, 20:52
    Maz się wybiera na miesiąc do Anglii mozecie mi napisac jakie tam są zarobki
    takie przecietne mąz zna język nie jedzie w ciemno ale wiem ze to zalezy jaka
    praca na pewno nie bedzie pracował jako architekt:) bo nie ma takiego
    wykształcenia jest elektrykiem ale tylko z zawodu
    Obserwuj wątek
      • Gość: ela, weybridge Re: Jakie sa zarobki IP: *.access.as9105.com 14.08.05, 10:41
        skoro nie jedzie w ciemno, tzn ze ma prace ...i nie wie ile bedzie zarabial?

...

minimalna stawka to 4.85f/godz.

FAQ emigracyjne: ghrom.com/index.php?go=faq
        • Gość: anty Re: Jakie sa zarobki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 11:03
          dziwne pytanie co niektórzy zadają????
          • ania800 Re: Jakie sa zarobki 14.08.05, 14:32
            tak ma załatwiona pracę za 5/6F ale znajomi mówią że to mało my sie na tym nie
            znamy dlatego pytam
            i nie wiem co jest dziwnego w tym pytaniu
            • Gość: aaa Re: Jakie sa zarobki IP: *.e-wroc.com 14.08.05, 19:05
              ania800 napisała:

> tak ma załatwiona pracę za 5/6F ale znajomi mówią że to mało my sie na tym nie
              > znamy dlatego pytam
              > i nie wiem co jest dziwnego w tym pytaniu

to naprawde smutne, ze nie widzisz nic dziwnego w tym pytaniu
              to teraz ja sie zapytam czy pierwszy raz korzystasz z internetu i nie wiesz ,
              co to jest wyszukiwarka, te pytaniew rznej formie bylo juz wielokrotnie
              walkowane na forum, troche inwencji w dzialaniu i wszystko mozna odszukac.
              • ania800 Re: Jakie sa zarobki 14.08.05, 20:54
                chodzę po innych forach i tak samo jak tu jest 100 takich samych pytań nikomu
                to nie przeszkadza
                poza tym może szukałam a nie znalałam tego co mnie interesuje
                • kobierek1 Re: Jakie sa zarobki 14.08.05, 21:09
                  hej
                  5/6F to chyba taka norma na poczatek z tego co znajomi mówili zalezy jeszcze
                  jaka praca

a co do wyszukiwarki to czasami jest to czego się szuka ale nie zawsze
                  wiec co Wam szkodzi napisać kilka zdań jeśli coś wiecie na ten temat
                  • Gość: asda Re: Jakie sa zarobki IP: *.server.ntli.net 14.08.05, 22:24
                    nie da sie odpowiedziec na takie pytanie. zarobki sa rozne. czasem w tej samej
                    branzy placa £3.50 a czasem £15 za godzine. wszystko zalezy od tego co robisz, u
                    kogo i w jakiej czesci anglii
                • jasiubleep Re: Jakie sa zarobki 15.08.05, 18:06
                  Elektryk to dobry zawod w Anglii. Moze maz potrudzi sie i certyfikuje sie w UK?
            • Gość: ela, weybridge Re: Jakie sa zarobki IP: *.access.as9105.com 15.08.05, 14:41
              5/6f to albo 5 albo 6? bo to spora roznica...

taka stawka na dzien dobry to dobra stawka. wiecje sie nie spodziewaj na poczatek.

za to potem jest juz tylko lepiej. gorzej byc nie moze.
              • ania800 Re: Jakie sa zarobki 20.08.05, 13:28
                dzięki serdeczne za wszystko
                a co do elektryka to mąż z zawodu jest elektrykiem jak już pisałam ale nigdy
                jako elekrtyk nie pracował:(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka