Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Przedstawiciel handlowy

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.05, 12:56
    cześć może ktoś mi poradzi jak znaleźć pracę jako przedstawiciel handlowy.
    mam 32 lata średnie ekonomiczne i prawo jazdy B . Brakuje mi doświadczenia .
    mam 12 lat pracy w magazynie w prywatnej hurtowni. Chciałbym rozpocząć pracę
    jako przedstawiciel. Myślę ze dałbym rade tylko jak się załapać. poradźcie
    coś.
    Obserwuj wątek
      • chihiro2 Re: Przedstawiciel handlowy 16.08.05, 13:06
        Znajdz sobie branze, ktora cie interesuje i powchodz na strony internetowe
        firm, ktorych produkty miales w hurtownii. Bardzo wiele firm, np. z branzy
        medycznej, oglasza na swoich stronach, ze pilnie poszukuja przedstawicieli
        handlowych. Mysle, ze pracy jest duzo, a rynek dosc chlonny. A jesli w dodatku
        masz kontakty powinno ci byc latwiej.
        Powodzenia!
      • Gość: muriell Re: Przedstawiciel handlowy IP: *.adsl.inetia.pl 16.08.05, 14:05
        jeśli nie masz jeszcze kontaktow wśród PH to poniedzialkowa wyborcza +
        internet. Powodzenia:)
        • Gość: Nowy Re: Przedstawiciel handlowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.05, 08:21
          aale jak przekonać potencjalnego pracodawcę bo wysyłam oferty i nic
          • chihiro2 Re: Przedstawiciel handlowy 17.08.05, 10:13
            No coz, nie zawsze jest lekko. Masz wyksztalcenie, doswiadczenie w branzy
            pokrewnej, kontakty. Musisz wykazac sie determinacja, uporem, przekonac
            potencjalnych pracodawcow swoja sila perswazji, dobrze sie sprzedac. Jako
            przedstawiciel handlowy bedziesz operowal tymi umiejetnosciami na co dzien,
            musisz przeciez zdobywac nowych klientow i dbac o juz istniejacych. Pracujac w
            hurtowni spotykasz sie byc moze czasem z przedstawicielami handlowymi. Sprobuj
            z nimi pogadac, zapytac o rade, zdobyc kontakty do wlasciwych osob. I nie
            poddawac sie - wysylac aplikacje gdzie sie da, przypominac sie, pytac.
            Powodzenia!
          • Gość: k. Re: Przedstawiciel handlowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.05, 12:13
            Jeśli chcesz mogę Ci zaproponować pracę jako PH w "znienawidzonym" przez
            forumowiczów Citibanku. Sam byłem też PH i nie narzekałem tak jak inni na tą
            pracę. Zadałem sobie kilka pytań - czego oczekuję od swojej pracy -
            1. pieniędzy
            2. doświadczenia
            3. kontaktów
            4. szkoły życia
            Wszystko to dostałem.
            Te wszystkie brednie o Citi wypisują osoby którym poprostu nie wyszło i nie
            przedłużono z nimi umów po 1 lub 2 miesiącach.
            Nikt nie zaprzeczy, iż ok. 35% PH miesięcznie ma dochodu ok.3500 netto. Natępne
            35% ok. 2000 netto a reszta niewiele ponad podstawę.
            Jeśli więc chcesz się sprawdzić u nas to podaj swój nr. telefonu.
            • Gość: Nowy Re: Przedstawiciel handlowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.05, 12:35
              Podaj jakiegoś maila. Na niego wyślę numer komórki. Dzięki.
              • Gość: aqq Re: Przedstawiciel handlowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 16:49
                Ja się dokleję do tego wątku na czym polega tak dokładnie praca PH w banku czy
                na chodzeniu po obcych firmach i pozyskiwaniu klientów czy np dana firma dzwoni
                do banku i ph dostaje jej adres i przedstawia ofertę czy jest to na zasadzie
                akwizycji a nóż się uda
              • Gość: a DO "k" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 17:08
                Podaj prosze maila jestem zainteresowany równiez twoją propozycja pracy w City.
                Napisz do mnie: adfilip@op.pl
              • Gość: k Re: Przedstawiciel handlowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.05, 11:30
                Podaję maila pryw. Podajcie nr tel. a postaram się oddzwonić i odpowiedzieć na
                wszelkie pytania.
                citk@o2.pl
                Pozdrawiam
                • Gość: k Re: Przedstawiciel handlowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.05, 13:39
                  Chciałbym dodać jeszcze, że chodzi o, prace w Warszawie.
                  Pozdrawiam
      • lotnik78 Re: Przedstawiciel handlowy 17.08.05, 23:55
        Praca PH jest bardzo trudna. To ludzie z zewnatrz myślą ze jest super, że są
        samochode służbowe, nienormowany czas pracy itp. Jak już się załapiesz to wtedy
        zobaczysz czym to pachnie. plany,limity targety,limity raporty, limit, duze
        ciśnienie, presja na obrót itp. Jeszcze kilka lat temu zarabiało się dużo
        lepiej a teraz kicha
        • Gość: michał Re: Przedstawiciel handlowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 23:13
          I co poniedziałek tylko "cyfra", "cyfra" itd.
          Panowie Tiry już są za zakrętem "cyfra", cyfra itd.
          Przerąbana robota.
      • Gość: Nowy Re: Przedstawiciel handlowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.05, 13:31
        Co napisać w liście motywacyjnym, jakie sformułowania?
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka