Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

przedstawiciel handlowy plusa

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 18:47
    Proszę was o radę tych którzy obsługują klientów biznesowych wiem że polega
    ona na wciskaniu klientowi produktu ale nie oto mi chodzi mianowicie o firmy
    które współpracują z plusem i chodzi mi o to czy np dostajecie od firmy
    gotowe adresy i personalia osób którym macie przedstawić oferte czy bierzecie
    panorame firm i chodzicie od drzwi do drzwi. Spełniam wymagania ale muszę
    jechać osobiście zawieść cv 60 km. Bo jeżeli chodzenie od drzwi do drzwi tak
    jak np tele2 to mnie to nie interesuję tylko stracę poniedziałek. Może przez
    weekend ktośmi pomoże Dzienki
    Obserwuj wątek
      • Gość: plusek Re: przedstawiciel handlowy plusa IP: *.chello.pl 18.09.05, 00:29
        To zależy do jakiej sieci aplikujesz..
        BO G.300 prowadzą agenci.
        Masz pod opiekę bazę firm które obslugujesz,
        ale duzo zależy też od Twojej inicjatywy, Panorama to bez sensu, ale jest dużo
        lepszych sposobów.
        Do jakiej sieci aplikujesz ?? T1, Coltex,mPunkt, itp ????
        To ważne bo różnią się jak niebo i piekło.
        • Gość: antek Re: przedstawiciel handlowy plusa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 20:08
          dzienki plusek aplikuje do mpunktu jeżeli mówisz że panorama firm jest bez
          sensu na nakieruj mnie na cos konkretnego
      • Gość: kkk Re: przedstawiciel handlowy plusa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 21:52
        Sluchaj Kolego,
        Jezeli wydaje Ci sie, ze dadza Ci gotowa liste kth to pomysl- na co im jestes
        potrzebny??? Do czego??? Twoja rola polega na szukaniu nowych kth i zarabianiu
        pieniedzy (dla firmy occywiscie!).
        P.s. Wg Ciebie te 60km to duzo???
        Jezeli szukasz pracy to czasami trzeba 360km przejechac . . .
        P A M I E T A J ! ! ! To Ty szukasz pracy a nie firma Ciebie
        • Gość: plusek Re: przedstawiciel handlowy plusa IP: *.chello.pl 18.09.05, 22:24
          o kurde mPunkt bardzo tnie teraz handlowców, raczej ludzie uciekają od nich,
          nie robisz planów to wynocha
      • yoduffy Re: przedstawiciel handlowy plusa 26.01.06, 14:36
        W związku z otrzymaniem pracy jako doradca klienta biznesowego w grupie G300
        (plusgsm) jest wymagane aby nowy pracownik założył własną działalność
        gospodarczą. Czy to się opłaca, kalkuluje itp.?? Wiem, że wprowadzono dwu
        letnie ulgi podatkowe dla osób które 1 raz rozpoczynają działalność. Czy ma ktoś
        z Was pojęcie na ten temat.
        • Gość: ksw Re: przedstawiciel handlowy plusa IP: *.foke.pl 26.01.06, 17:49
          ph-owiec to jest generalnie ciężka wyczerpująca niewdzieczna stresująca praca,
          za stosunkowo niewielkie pieniądze. owszem niektorzy zarabiają po kilka tysięcy
          ale po roku pracy psychika ich przypomina Hiroszimę w 1945 roku.... pZDR!!!
          • Gość: COLTEX Re: przedstawiciel handlowy plusa IP: *.chello.pl 06.02.06, 09:16
            Znowu szukają ???
            • yoduffy Re: przedstawiciel handlowy plusa 24.03.06, 01:04
              tak szukaja w sumie wciaz...
              Jesli interesuje Ciebie praca jako PH w G300 to pokrec sie troche.
              Uprzedzam, w nocy bedziesz slyszał głosy w głowie... AKTYWACJE, AKTYWACJE,
              WYROBIĆ LIMIT... Praca dla ludzi z:
              dobrą organizacją pracy, samozaparciem, karierowiczów, lubiących wyścig
              szczurów, chodzenie "pod krawatem", podzielną uwagą, spokojem ducha, empatią,
              inteligentów.
              Pozdr
              • Gość: Kandydat Re: przedstawiciel handlowy plusa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 01:11
                Najprawdopodoniej zacznę pracę jako G300,ale siędzę w branży telekomunikacyjnej
                od 1999r.Z plusem to moja pierwsza "przygoda".
                Jacy są koordynatorzy z ramienia plusa i agenci (normalni?)???
              • Gość: ... Re: przedstawiciel handlowy plusa IP: *.pl / *.pronets.pl 31.03.06, 21:07
                ...
      • Gość: Kandydat Re: przedstawiciel handlowy plusa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 21:11
        up
        • Gość: a Re: przedstawiciel handlowy plusa IP: *.pl / *.pronets.pl 31.03.06, 21:08
          a

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka