Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

praca w erze - dział techniczny

15.11.05, 14:58
    Witam! Może ktoś pracuje w erze w Warszawie, w dziale technicznym i może
    podzielić się informacjami odnośnie atmosfery pracy oraz warunków finansowych?
    Pozdrawiam.
    Obserwuj wątek
      • Gość: gość Re: praca w erze - dział techniczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 18:10
        dlaczego pytasz?
        • Gość: Piotr Re: praca w erze - dział techniczny IP: *.uni.lodz.pl 15.11.05, 22:48
          No to chyba jasne ze pyta bo chce wiedzieć ... ;-)

Ja przy okazji tez bym sie dowiedział ...
      • mmgosiak Re: praca w erze - dział techniczny 15.11.05, 22:55
        no ludziska, nikt nie pracuje w tej firmie, a może zakaz mówienia obowiązuje?
        no odezwijcie się, pytam, bo ktoś z rodziny ma tam rozmowę wstępną...
        0
      • Gość: gość Re: praca w erze - dział techniczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 22:10
        praca ciekawa, atmosfera ok, gorąco polecam.
      • Gość: go Re: praca w erze - dział techniczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 11:52
      • Gość: gość Re: praca w erze - dział techniczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 11:53
        ciekawe , a ja słyszałem od znajomego całkiem przeciwną opinię?
      • Gość: gość Re: praca w erze - dział techniczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.05, 10:35
        ????
      • aari Re: praca w erze - dział techniczny 21.11.05, 11:04
        powiem tak:

Nie pracowałam co prawda w dziale technicznym ale:
        Firma dba o pracowników w sensie zaplecza socjalnego. Masz całowite usługi
        zdrowotne, refundacja okularów itepe. Płatne jak trzeba nadgodziny i inne
        bonusy, co pół roku premia i wogóle super system motywacyjny. Niestety z tą
        atmosferą jest gorzej :)
        Przynajmniej tam gdzie ja pracowałam można było zauważyć tzw. pęd szczurów i
        różne nagonki. ( no i fulll control ) Jak wszedzie zresztą można spotkać ludzi
        ok. i ludzi beee ...

Jeśli masz propozycję to ją bierz - Firma jest ok.
        • mmgosiak Re: praca w erze - dział techniczny 21.11.05, 21:22
          dziękuje serdecznie za informację i pozdrawiam
      • Gość: gość Re: praca w erze - dział techniczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 11:33
        a jak kształtują się zarobki?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka