mmgosiak 15.11.05, 14:58 Witam! Może ktoś pracuje w erze w Warszawie, w dziale technicznym i może podzielić się informacjami odnośnie atmosfery pracy oraz warunków finansowych? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: praca w erze - dział techniczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 18:10 dlaczego pytasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: praca w erze - dział techniczny IP: *.uni.lodz.pl 15.11.05, 22:48 No to chyba jasne ze pyta bo chce wiedzieć ... ;-) Ja przy okazji tez bym sie dowiedział ... Odpowiedz Link Zgłoś
mmgosiak Re: praca w erze - dział techniczny 15.11.05, 22:55 no ludziska, nikt nie pracuje w tej firmie, a może zakaz mówienia obowiązuje? no odezwijcie się, pytam, bo ktoś z rodziny ma tam rozmowę wstępną... 0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: praca w erze - dział techniczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 22:10 praca ciekawa, atmosfera ok, gorąco polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: go Re: praca w erze - dział techniczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 11:52 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: praca w erze - dział techniczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 11:53 ciekawe , a ja słyszałem od znajomego całkiem przeciwną opinię? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: praca w erze - dział techniczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.05, 10:35 ???? Odpowiedz Link Zgłoś
aari Re: praca w erze - dział techniczny 21.11.05, 11:04 powiem tak: Nie pracowałam co prawda w dziale technicznym ale: Firma dba o pracowników w sensie zaplecza socjalnego. Masz całowite usługi zdrowotne, refundacja okularów itepe. Płatne jak trzeba nadgodziny i inne bonusy, co pół roku premia i wogóle super system motywacyjny. Niestety z tą atmosferą jest gorzej :) Przynajmniej tam gdzie ja pracowałam można było zauważyć tzw. pęd szczurów i różne nagonki. ( no i fulll control ) Jak wszedzie zresztą można spotkać ludzi ok. i ludzi beee ... Jeśli masz propozycję to ją bierz - Firma jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
mmgosiak Re: praca w erze - dział techniczny 21.11.05, 21:22 dziękuje serdecznie za informację i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: praca w erze - dział techniczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 11:33 a jak kształtują się zarobki? Odpowiedz Link Zgłoś