Gość: ewex IP: 217.96.91.* 30.10.02, 10:30 Dostałam prace:)) W końcu, po roku próby zmienienia obecnej, dostałam inna robote:))) I co najlepsze po III etapowej rekruatacji:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
3telnick Re: IDEA - dostałam prace 30.10.02, 10:33 gratulacje!!! byłem kiedyś na 3 etapowej rekrutacji, nawet zaproponowano mi pracę... i zrezygnowałem :))) dziwak, czy jak? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewex Re: IDEA - dostałam prace IP: 217.96.91.* 30.10.02, 10:34 Dlaczego zrezygnowaleś??? Odpowiedz Link Zgłoś
3telnick Re: IDEA - dostałam prace 30.10.02, 10:40 Po przeszło półrocznej rekrutacji, wieloetapowej, męczącej, z tzw. assesmentem i psychologami itp. itd.... zabrakło kropki nad "i". Jak znalazłem się w dziale personalnym, poczułem się jakbym przyszedł tam prosto z ulicy, a nie jak wybrana osoba, jeden spośród kilkuset, a może i spośród większej liczby osób... No i odpowiedziałem "nie, dzięki" :) Odpowiedz Link Zgłoś
mouchi Re: IDEA - dostałam prace 30.10.02, 10:43 3telnick napisał: > gratulacje!!! > byłem kiedyś na 3 etapowej rekrutacji, nawet zaproponowano mi pracę... i > zrezygnowałem :))) dziwak, czy jak? ;) może i dziwak. to w takim razie ze mną też coś nie tak, bo zrezygnowałam, a dzwonili trzy razy i namawiali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Voice Czasem chodzi o coś więcej... IP: *.wave.net.pl 30.10.02, 11:04 Bo czasem też są ważne warunki, jakie firma ma do zaoferowania... i wtedy nie ma znaczenia, czy rekrutacja trwała 2 dni, czy pół roku... Odnoszę wrażenie, że pracodawcy (często też firmy pośrdeniczące) myślą o sobie, że każdy bezrobotny padnie przed nimi na kolana... Niestety często spotykam się z brakiem szacunku wobec osób poszukujących pracy, który objawia się tym, że np. firma garąco zapewnia o poinformowaniu kandydata o zakończeniu rekrutacji i jej wynikach, po czym następuje głuche milczenie... Jestem bardzo rozżalony tym stanem rzeczy... Dalczego w takim razie ja mam szanować takie osoby???? W końcu to ONI dzięki m.in. mojej osobie mogą istnieć jako firma?!!!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś