Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

apotex - przedstawiciel med. !!!!!!!!!!!!1

IP: *.kom / *.os1.kn.pl 17.02.06, 18:59
    interesuje mnie czy był ktos z was teraz na rozmowie w apotex.inc,na
    przedstawiciela medycznego,czy wiecie jakie sa zarobki na to stanoisko w tej
    firmie. pozdrawiam momo
    Obserwuj wątek
      • Gość: momo? Re: apotex - przedstawiciel med. !!!!!!!!!!!!1 IP: *.kom / *.os1.kn.pl 18.02.06, 11:14
        czy to tak trudno odpowiedzieć???
      • Gość: nikt - pomocy!!! Re: apotex - przedstawiciel med. !!!!!!!!!!!!1 IP: *.kom / *.os1.kn.pl 18.02.06, 16:10
        czy nikt nie wie???
      • Gość: !!! Re: apotex - przedstawiciel med. !!!!!!!!!!!!1 IP: *.kom / *.os1.kn.pl 18.02.06, 19:37
        ???
      • Gość: 000 Re: apotex - przedstawiciel med. !!!!!!!!!!!!1 IP: *.kom / *.os1.kn.pl 19.02.06, 15:32
        ???
      • Gość: lokomotywa Re: apotex - przedstawiciel med. !!!!!!!!!!!!1 IP: *.kom / *.os1.kn.pl 19.02.06, 17:27
        jap. nikt nie wie????????? ludzie co z wami????
        • Gość: hukers Re: apotex - przedstawiciel med. !!!!!!!!!!!!1 IP: *.zax.pl / *.zax.pl 19.02.06, 21:44
          apotex to słaba firma, w zasadzie nielicząca się na rynku, ale jeśli nie masz
          doświadczenia, wykszt. med. albo pleców to i tak mogą być za wysokie progi dla
          Ciebie. Powodzenia życzę anyway...
          zarobki pewnie ok. 2000 netto
          • Gość: ja Re: apotex - przedstawiciel med. !!!!!!!!!!!!1 IP: *.fnet.pl 20.02.06, 17:19
            dosyć często się ogłaszają
            • helissa Re: apotex - przedstawiciel med. !!!!!!!!!!!!1 20.02.06, 18:53
              czesc
              Ja ide na rozmowe niebawem ,jesli bylas to mozemy sie wymienic jakimis
              informacjami;)pozdrawiam
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka