Gość: Ania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 12:41 Szukam pielęgniarek chętnych do pracy we Włoszech, wymagana podstawowa znajomośc języka włoskiego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hacha Re: Praca dla pielęgniarek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 20:11 Czy możesz podać jakiś namiar na siebie Aniu? Odpowiedz Link Zgłoś
anthonette Re:streczycielka 08.03.06, 21:02 I kogo chcesz nabrac, dobra kobieto? Pielegniarki, nie dajcie sie wkrecic streczycielce. Do pracy jako pielegniarka nie mozna poslugiwac sie podstawami obcego jezyka, bo w waszej pracy trzeba sie doskonale rozumiec, bo o blad kosztujacy kogos zycie lub utrate zdrowia jest bardzo latwo! Nie badzcie naiwne, bo pozniej La Strada ma tylko mase roboty z szukaniem takich jak wy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania do antonetta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 21:21 Nikogo nie chcę nabierać. Praca jest legalna z Polski wyjeżdza sie z podpisanym kontraktem i wszystkimi zezwoleniami na pracę i pobyt ( zalatwia to pracodawca ). Kontrakt podpisuje się z powaznym wloskim posrednikiem pracy który posiada wszystkie certyfikaty i zezwolenia wydane przez Wloskie Ministerstwo Pracy. Moj post na forum byl wylacznie grzecznoscowy. Pozdrawiam Cię Antonetto!! Odpowiedz Link Zgłoś
swissman Re: do antonetta 18.03.06, 23:02 Gość portalu: ania napisał(a): > Nikogo nie chcę nabierać. Praca jest legalna z Polski wyjeżdza sie z podpisanym > > kontraktem i wszystkimi zezwoleniami na pracę i pobyt ( zalatwia to > pracodawca ). Kontrakt podpisuje się z powaznym wloskim posrednikiem pracy > który posiada wszystkie certyfikaty i zezwolenia wydane przez Wloskie > Ministerstwo Pracy. Moj post na forum byl wylacznie grzecznoscowy. Pozdrawiam > Cię Antonetto!! fakt, nie wszystkie pielegniarki na zachodzie mowia perfekt w jezyku kraju gdzie pracuja... ale jesli sie daje takie ogloszenie to sama grzecznosc to za malo... trzeba dac jeszcze jakies namiary i sposob kontaktu... nie uwazasz aniu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dominik@neostrada. Re: Praca dla pielęgniarek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 17:58 Jestem pielęgniarką,posiadam nostryfikację włoską,czekam na propozycję tel 500074330 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pielegniarka Re: Praca dla pielęgniarek IP: 195.205.97.* 21.03.06, 17:13 czy wiesz komu podajesz numer telefonu Odpowiedz Link Zgłoś