Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 19:04
    Jest tu może ktoś kto pracuje lub pracował u agenta PTC na stanowisku
    Przedstawiciela Handlowego lub Autoryzowanego Doradcy Biznesowego.
    Interesują mnie realia pracy,plany sprzedażowe,ogólna atmosfera w
    arbaicie,czego lub kogo się wystrzegać???
    Obserwuj wątek
      • Gość: piotrwitkowski1 Re: ERA GSM IP: *.tvgawex.pl 04.04.06, 20:10
      • Gość: piotrwitkowski1 Re: ERA GSM IP: *.tvgawex.pl 04.04.06, 20:15
        Ja wytrzymałem w tej pracy 3 miesiące. Nie miałem zadnej podstawy ani
        odliczenia kosztow uzytkowania samochodu.Po 3 miesiacach wyrobilem 500 PLN.To
        nie jest pensja o jakiej mozna marzyc- wlasciwie to smiech. Zalezy od tego czy
        masz znajomosci, czy umiesz zbudowac sobie wlasny rynek klientow, o co bardzo
        trudno zwazywszy na fakt jak denna oferte biznesowa ma ERA.Sa osoby ktore
        wyrabiaja 2000 i wiecej - zalezy to jednak w duzej mierze od szczescia i twojej
        cierpliwosci. Pierwsze sensowne pieniadze mozesz otrzymac nawet po 6-7
        miesiacach.Dodatkowo ERA ma 45 dni na wyplacenie Ci wynagrodzenia od podbisanej
        umowy.W praktyce oznacza to ze pierwsza wyplate (tylko i wylacznie z prowizji-
        i zazwyczaj niezbyt wysoka) otrzymujesz po 2 miesiacach.To nie jest normalna
        praca!!Odradzam
        • Gość: Kandydat Re: ERA GSM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 20:22
          W Idei robiłem ok. 40 aktywacji średnio Idea Firma 100,za to płacą ok. 2800zł.
          + 1000 podstawy.czy prze takiej ilości aktywacji z taką średnią planu
          taryfowego takie zarobki są możliwe????
          • Gość: piotrwitkowski1 Re: ERA GSM IP: *.tvgawex.pl 04.04.06, 20:30
            Jezeli masz juz tak duże doswiadczenie i miałeś tak dobry wynik w Idei, to tu
            nie powinno byc gorzej. Najwazniejsze jest czy bedziesz mial podstawe, czy
            oferta bedzie na tyle dobra by przekonac do niej klientow jak również od
            chłonności danego rynku.Kazdy dealer placi inaczej, ja mowie oczywiscie o pracy
            ADB.powodzenia
            • Gość: piotrwitkowski1 Re: ERA GSM IP: *.tvgawex.pl 04.04.06, 20:32
              aha i jeszcze jedno....ERA przewaznie zatrudnia na umowe zlecenie i nie daje
              podstawy ani odliczenia kosztow samochodu- zarabiasz tylko na prowizji.jest
              ciezko
              • Gość: Kandydat Re: ERA GSM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 20:50
                A te ich ogłoszoniowe "Narzędzia pracy"
                • Gość: piotrwitkowski1 Re: ERA GSM IP: *.tvgawex.pl 04.04.06, 20:51
                  skoro tak pisza, to tak jest-zalezy od dealera
                  • Gość: Kandydat Re: ERA GSM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 21:05
                    W Idei miałem ryczałt na paliwo 600 zł.,kom.,podst + prowizję.A może znasz
                    którąś z tych firm: EuroPhone lub Solex (rekrutują na woj.świętokrzyskie między
                    innymi)???
                    • Gość: piotrwitkowski1 Re: ERA GSM IP: *.tvgawex.pl 04.04.06, 21:07
                      To miałeś super warunki. Ja wyklucilem sie kiedys o paliwo (50 PLN na miesiac) -
                      no comments.Pracowałem dla Mobile Phone sp. z o.o
                      • Gość: Kandydat Re: ERA GSM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 21:23
                        A jeśli to nie tajemnica,to ile wyciągałeś w najlepszym miesiącu???W jaki woj.
                        pracowałeś???
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka