Gość: Log23 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 18:14 Witam, pilnie jest mi potrzebny prawnik bądź agencja prawna specjalizująca się w prawie pracy. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marek Re: Prawnik od prawa pracy? IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.06, 18:30 To ty tutaj co tydzień zamieszczasz nowy wątek że potrzebujesz prawnika prawa pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz.alpuhary Re: Prawnik od prawa pracy? 08.05.06, 20:50 może do prezydenta napisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania107 Re: Prawnik od prawa pracy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 14:37 nie ma czegoś takiego jak prawnik od prawa pracy - to bardzo wąska dziedzina którą zajmują się kadrowe, a prawnicy nie ograniczają się w ten sposób. Oczywiście są tacy którzy znają się na prawie pracy ale procz tego na karnym, cywilnym itp Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Prawnik od prawa pracy? 09.05.06, 16:01 A moze chodzi o niemieckiego prawnika? Bo tutaj sa tzw. Fachanwälte für Arbeitsrecht:))). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barbara Re: Prawnik od prawa pracy? IP: 80.51.47.* 09.05.06, 14:49 jestem specjalistą ds. kadr i płac. Zam się torchę na prawie pracy ale daleko mi do prawnika. Może w czymś pomogę...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Prawnik od prawa pracy? IP: 194.106.193.* 18.07.06, 13:22 Ja też szukam w Warszawie. Chodzi o to aby dobrze znał się na prawie pracy, a w szczególności na mobbingu. Mam doświadczenie z różnymi prawnikami, ale same pomyłki. Odpowiedz Link Zgłoś