Gość: synttttia IP: *.e-wro.net.pl 12.05.06, 16:38 jestem w trakcie rekrutacji do banku bhp na płatny staż! czy ktos może mi coś powiedzieć o tym stażu? bardzo proszę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sts Re: staż w bph IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.06, 16:46 a na którym roku studiów jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syntiiia Re: staż w bph IP: *.e-wro.net.pl 12.05.06, 16:50 jestem absolwentką AE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łuczywo Re: staż w bph IP: *.e-wro.net.pl 12.05.06, 19:11 a oni zatrudniają też studentów czy tylko absolwentów?orientujesz się? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: staż w bph IP: *.e-wro.net.pl 12.05.06, 16:53 spoko była,ale potem musisz podpisać lojalke po 6 miesiącach to się zmyłem, bo finansowo nie było tak na 3 lata! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolcia Re: staż w bph IP: *.e-wro.net.pl 12.05.06, 16:59 lol a ile tam płacą za ten staż, bo on podobno jest płatny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NAWROCKI Re: staż w bph IP: *.e-wro.net.pl 12.05.06, 17:04 PEWNIE TYLE ILE ZA STAŻE-TROSZKE PONAD 500 ZETA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LILKU Re: staż w bph IP: *.e-wro.net.pl 12.05.06, 17:02 a jak aplikowałaś na ten staż? to staż z UP? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: synttttia Re: staż w bph IP: *.e-wro.net.pl 12.05.06, 17:19 HEJ Z INTERNETU , NA STRONIE WWW.PRACUJ.PL W ZAKŁADCE DLA STUDENTA BYŁO OGŁOSZENIE W MARCU!POZDRAWIAM, POWODZENIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abssolwentka Re: staż w bph IP: *.e-wro.net.pl 12.05.06, 18:04 ten staz jest chyba taki w miarę płatny, lepiej niż z up! Odpowiedz Link Zgłoś
alex.s Re: staż w bph 12.05.06, 19:14 Ze swojej strony mogę polecić zapoznanie się z profilem praktyk BPH na stronce www.pracuj.pl/e-praktyki/ (strona 40-41). Znajduje się tam kontakt do odpowiednich osób, krótko jest opisane jak taki staż wygląda, kogo poszukują, jest też zestawienie różnego rodzaju praktyk, terminy, płaca, sposób aplikowania, wymagania. Myślę, że mimo iż jesteś w trakcie rekrutacji, to warto tam zajrzeć. Życzę powodzenia. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: synttttia Re: staż w bph IP: *.e-wro.net.pl 12.05.06, 19:16 dzięki bardzo za informacje!pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michao Re: staż w bph IP: *.e-wro.net.pl 12.05.06, 19:45 hej syntiiiia, a w jakim mieście chcesz pracować? ja też złożyłem na doradca- sukces i jestem w trakcie rekrutacji!mam wiele wątpliwości!chętnie poczytam opinie osób ,które wiedzą coś więcej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiki Re: staż w bph IP: *.e-wro.net.pl 13.05.06, 09:49 ja słyszałem ,że oni tam sporo absolwentów przyjmują-około 200 osób-tak przedstawiali swój program stażowy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joasia Re: staż w bph IP: *.e-wro.net.pl 13.05.06, 15:57 ja tez aplikowałam, byłam na assesment centre al nie wiem co dalej;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentka Re: staż w bph IP: *.e-wro.net.pl 13.05.06, 17:59 a wie ktoś na czym taki staż polega?czy to nie call center? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrocławianka Re: staż w bph IP: *.e-wro.net.pl 13.05.06, 19:13 a czy te staże są tylko w warszawie?czy we wszystkich miastach? bo jak czytam o fajnym stażu to najczęściej w warszawie!ktoś wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: staż w bph IP: *.cable.satra.pl 19.05.06, 20:46 uważajcie na lukas bank! musisz podpisa lojalkę na rok, specjalnie zatrudniaja na o,5 etatu za 400 zł a po okresie próbnym nie daja dalej etatu za800 tylko mówia ze w puli nie bylo etatów albo ze sa lepsze osoby od ciebie i kazą ci tak za niewolnika pracowac az rok chyba ze oddasz 1800 zł za szkolenia na poczatku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś