Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

prezentacja w philip morris

15.05.06, 17:20
    czesc. staram sie o prace na przedstawiciela handlowego w firmie Philip Morris. Bylem na pierwszej rozmowie kwalifikacyjnej ktora byla przeprowadzana przez firme zajmujaca sie rekrutacją. wypadlem na niej dobrze poneiwaz zostalem zaproszony na kolejna rozmowe ale juz z pracownikami firmy Philip Morris. na te rozmowe kazali mi przygotowac prezentacje w dowolnej formie na temat " w jakeij kategorii punktow sprzedazy marka marlboro ma najwiekszy udzial w rynku i dlacego??" nigdy nie robielm niczego podobnego i nie wiem za bardzo jak mam sie do tego zabrac?? ani jak zrobic taka prezentacje?? co ma sie w niej znajdowac?? i jak ma wygladac??
    Obserwuj wątek
      • bartthor Re: prezentacja w philip morris-prosba o info,pliz 28.05.06, 01:42
        hej a powiesz mi cos wiecej o tej rozmowie pierszej w agencji rekrutujacej.

Bardzo bylbym Ci wdzieczny ,bo mam zamiar zaplikowac tam i napewno mni eot
        czeka.
        pozdrawiam moj mail to :poziomek_21@wp.pl gg8642397
      • Gość: Aneta Re: prezentacja w philip morris IP: *.acn.waw.pl 28.05.06, 17:52
        Hej,

Prezentacje robi się zazwyczaj w programie Power Point. Fajnie byłoby, gdybyś
        miał możliwość skorzystania z rzutnika multimedialnego w firmie i rzucenia
        prezentacji z komputera na ekran. Byłoby profesjonalnie. Oczywiście musisz mieć
        przy sobie wydruki Twojej pracy (ściąga).

Jeżeli chodzi o sam temat, to proponuję, abyś przejrzał jakieś firmowe dane
        statystyczne - może są na ich stronie. Chodzi chyba o to w jakich miejscach
        (kioski, supermarkety, stacje benzynowe, itd.) Marlboro sprzedaje się
        najlepiej. Albo sam, albo na podstawie ich danych musisz opisać dlaczego
        (pewnie tam, gdzie przychodzi dużo ludzi - supermarkety lub w sklepach, do
        których jest łatwy dostęp - kioski). Musisz przemyśleć temat lub poszperać na
        ich stronie.
        Takie jest moje zdanie...

Pozdrawiam,

Aneta
      • Gość: zyx Re: prezentacja w philip morris IP: *.dobrynet.pl / *.dobrynet.pl 01.06.06, 14:05
        A wydawało mi się, że najlepiej sprzedającą się marką z Philip Morris jest L&M.

RANKING 10 NAJLEPIEJ SPRZEDAJĄCYCH SIĘ MAREK PAPIEROSÓW (WEDŁUG UDZIAŁÓW
        ILOŚCIOWYCH W SPRZEDAŻY)
        1 L&M Lights
        2 Marlboro Lights
        3 Fajrant FF
        4 Mocne 25
        5 Męskie Soft
        6 Mocne 20
        7 Marlboro FF
        8 Fajrant Lights
        9 Fox FF 25
        10 Jan III Sobieski

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się