Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Francja-zbiór winogron

IP: *.gdynia.mm.pl 05.06.06, 23:59
    Witam! Tak, jak w temacie, chciałabym się spytać, czy ktoś wie coś więcej na ten temat? Słyszałam, że można zarobić nawet 1500 euro za 2 tygodnie pracy przy zbiorze winogron+ wyżywienie i mieszkanie. Czy ktoś już kiedyś tak pracował? Jak można się załapać do takiej pracy?
    Chciałabym pojechać we wrześniu "na winogrona", ale kompletnie nie wiem, jak się do tego zabrać. Język znam średnio, to nie przeszkoda, ale nie wiem nawet, ile może taki wyjazd kosztować. Czy jest choćby cień szansy na taką pracę? Będę wdzięczna za każdą informację!
    Pozdrawiam!
    Obserwuj wątek
      • Gość: roarrr Re: Francja-zbiór winogron IP: *.w86-201.abo.wanadoo.fr 06.06.06, 10:43
        az tak duzo to nie jest mozliwe. zalezy czy jestes pelnoletnia i do kogo
        trafisz. jak dobrze pojdzie to mozesz zarobic do 500 euro za dwa tygodnie.
        polecam okolice bordeaux.
        • Gość: Asia Re: Francja-zbiór winogron IP: *.pwsh.edu.pl / *.pwsh.edu.pl 07.06.06, 12:24
          Hmmm... No to powiem szczerze, ze wcale nie najlepiej, jesli brać pod uwage
          koszty przejazdy, to tyle samo moge w Polsce zarobić... Ale dzięki za info :)
          Moze się wybiore w celach najpirw zarobkowych, z pozniej turystycznych :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka