Gość: Piotrek IP: *.adsl.inetia.pl 26.06.06, 16:49 ale wyjeżdżam już teraz w poniedziałek najpierw na wybrzeże do Prowansji tam poszukam pracy i zaczekam na winobranie a póżniej pokolei.Bordeux, Bojlais,Alzacja,szampania mam miejsce dla dzieczyny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anulka6787 Re: Zabiorę na winobranie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 17:50 w ktory poniedzialek?ja bylabym zainteresowana i mam doświadczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Zabiorę na winobranie IP: *.adsl.inetia.pl 26.06.06, 18:50 w ten poniedziałek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Zabiorę na winobranie IP: *.adsl.inetia.pl 26.06.06, 20:16 decyduj bo muszę wiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
1iskierka1 Re: Zabiorę na winobranie 28.06.06, 16:57 czy to winobranie jest aktualne? od kiedy do kiedy, poprosze odpowiedz na e-mail. Pozdrawiam! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ronin Re: Zabiorę na winobranie IP: *.proxy.aol.com / *.proxy.aol.com 26.06.06, 17:59 Rozumiem ze dla dziewczyny bo ma ona sluzyc tobie po pracy jako materac?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Zabiorę na winobranie IP: *.adsl.inetia.pl 26.06.06, 18:49 nie rozumiem Cię koleś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Winnnik:) Re: Zabiorę na winobranie IP: *.toya.net.pl 26.06.06, 19:50 Ja bym chciał z toba jechać prosze o kontak 696449802 albo napisz do mnie na gg 7199394 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala_anja Między wierszami widać o jaką prace chodzi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 20:42 Gość portalu: Winnnik:) napisał(a): > Ja bym chciał Jesteś facetem to raczej nie masz szans, to praca dla "panienek" i nawet są już chętne :-O pozdrówki Anka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ronin Re: Zabiorę na winobranie IP: *.proxy.aol.com / *.proxy.aol.com 27.06.06, 09:54 Nie udawaj glupszego niz jestes. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Zabiorę na winobranie IP: *.adsl.inetia.pl 27.06.06, 10:45 Słuchaj koleś jesteś taką dupą że nie możesz sobie poradzić więc się nie dopieprzaj jedzie cała ekipa i brakuje dziewczyny bo taka jest praca.Więc nie rozumiem twoich obiekcji. daj sobie spokój z tym gadaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnesss Re: Zabiorę na winobranie IP: *.osiedle.net.pl 27.06.06, 10:50 To w który poniedz wyjeżdzasz, chbya za tydz skoro nie wyjechałes, aile liczy osób liczy twoja ekipa :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ronin Re: Zabiorę na winobranie IP: *.proxy.aol.com / *.proxy.aol.com 27.06.06, 14:43 ^Ty maly dupku kazdy to wie po co wam te dziewczyny potrzebne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala_anja Re: Zabiorę na winobranie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 15:34 Hey Piotrze piszesz : > ale wyjeżdżam już teraz w poniedziałek najpierw na wybrzeże do Prowansji tam > poszukam pracy i zaczekam na winobranie a póżniej pokolei.Bordeux, > Bojlais,Alzacja,szampania mam miejsce dla dzieczyny. Z tego co rozumiem Ty jeszcze nie masz tej pracy ? Będziesz jej szukał ? a w kolejnym poscie piszesz : > jedzie cała ekipa i brakuje dziewczyny bo taka jest praca. Bo taka jest praca? Jaka? To się zdecyduj, czy ta praca już jest, czy jej jeszcze nie ma? Pozdrawiam Anka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Zabiorę na winobranie IP: *.adsl.inetia.pl 27.06.06, 18:03 Faktycznie może nie sprecyzowałem do końca wygląda to tak że praca jaest pewna we wrześni około 5-10 w Ville Franche (Bojoule) teraz jadę do prowansji zaczepić się o coś i poczekać na winobranie bo tam jest najwcześniej.Ale to pewnie wiesz. Potem tam będę szukał fakt w ciemno.tak to wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala_anja To może napisz czemu to ma być laska a nie facect? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 19:12 Czyli szukasz czegoś w ciemno na początek i chcesz koniecznie obcą panienke zabrać a nie faceta. To może napisz czemu to ma być laska a nie facect? Bo to wygląda conajmniej "podejrzanie". Winobranie to nie jest chyba jakaś praca gdzie płeć gra role? Śmię sądzić, że faceci lepiej znoszą prace przy zbiorach bo mają wiecej siły niż kobitki, a wszelkie oferty w necie "praca dla dziewczyn" kojarzą mi się z pracą w klubach. Tyle, że są też laski co pojadą bo nie zdają sobie z tego sprawy gdzie trafią i co im grozi, co innego jak jakaś jedzie ze świadomością tego gdzie będzie pracować i się na to godzi :O Pozdrawiam Anka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Zabiorę na winobranie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 21:02 hej piotrek jestem zainteresowana!!!! chce jechac podaje Ci emaila kasia__x@tlen.pl lub gg 5737180 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anulka6787 Re: Zabiorę na winobranie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 11:57 hej jak jest jeszcze wolne to miejsce to podaje maila niente09@wp.pl mam doswiadczenie, zreszta cZy z wami czy nie to ja i tak jade.pozdrawiam.pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Celina Re: Zabiorę na winobranie IP: *.dip0.t-ipconnect.de 29.06.06, 01:05 Tylko uwazaj zeby byla ladna ,jedno Ci jeszcze napisze tylko panienki tzw. dadza sie na to nabrac i tylko takich szukasz nie mozesz sam zarabiac wiec dziewczyny musza Ci haracz oddawac dobrze sobie to umysliles zycze powodzenia w podwojnym zarabianiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patunia Re: Zabiorę na winobranie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 20:33 Ja jestem chetna,znam francuski,facet mojej siostry mieszka we Francji jakby co.Jestem z Katowic, 27 lat. Napisz na meila pati78_78@tlen.pl Patrycja Odpowiedz Link Zgłoś