Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

TIMKEN w Sosnowcu

IP: *.myslenice.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.06, 19:02
    Czy ktoś z Was tam pracuje lub aplikował do Działu Obsługi Klienta? Wszelkie
    informacje o pracy i samej firmie bardzo mile widziane :)
    Obserwuj wątek
      • Gość: shai Re: TIMKEN w Sosnowcu IP: *.myslenice.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.06, 19:47
        jw
        • Gość: witam, Re: TIMKEN w Sosnowcu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.06, 07:29
          • Gość: branja Re: TIMKEN w Sosnowcu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.06, 07:34
            czesc,

ja osobiście nie, ale wiem ze szukają pracowników dosyc pilnie, moja kolezanka
            startowała. Z tego co wiem rozmowa była w kilku jezykach równoczesnie, wiec
            trzeba sie na to przygotowac jesli wpisales jakies do cv.
            podobno bylo bardzo przyjemnie i atmosfera byla bardzo pozytywna :)

pozdrawiam i zycze powodzenia :)

ps: prace dostala :)
      • Gość: anka Re: TIMKEN w Sosnowcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 16:55
        no widzisz, ja znam zupełnie sprzeczne wiadomosci. mam kolezanke, która tam
        pracuje. pracuje 6 dni w tyg, czasami nawet po 10-12 godzin, a za nadgodziny
        nikt jej nie płaci; wynagrodzenie tez nie jest wysokie, a sposob traktowania
        pracownika pozostawia sobie wiele do zyczenia.
        • Gość: branja Re: TIMKEN w Sosnowcu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.06, 07:49
          ja mowilam tylko o atmosferze na rozmowie kwalifikacyjnej... a co do pozniejszej
          pracy to tez slyszalam rozne opinie... wiem tylko ze mają zamiar sie rozwijac i
          szukaja wciaz nowych pracownikow...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka