Gość: shai IP: *.myslenice.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.06, 19:02 Czy ktoś z Was tam pracuje lub aplikował do Działu Obsługi Klienta? Wszelkie informacje o pracy i samej firmie bardzo mile widziane :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: shai Re: TIMKEN w Sosnowcu IP: *.myslenice.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.06, 19:47 jw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: branja Re: TIMKEN w Sosnowcu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.06, 07:34 czesc, ja osobiście nie, ale wiem ze szukają pracowników dosyc pilnie, moja kolezanka startowała. Z tego co wiem rozmowa była w kilku jezykach równoczesnie, wiec trzeba sie na to przygotowac jesli wpisales jakies do cv. podobno bylo bardzo przyjemnie i atmosfera byla bardzo pozytywna :) pozdrawiam i zycze powodzenia :) ps: prace dostala :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: TIMKEN w Sosnowcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 16:55 no widzisz, ja znam zupełnie sprzeczne wiadomosci. mam kolezanke, która tam pracuje. pracuje 6 dni w tyg, czasami nawet po 10-12 godzin, a za nadgodziny nikt jej nie płaci; wynagrodzenie tez nie jest wysokie, a sposob traktowania pracownika pozostawia sobie wiele do zyczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: branja Re: TIMKEN w Sosnowcu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.06, 07:49 ja mowilam tylko o atmosferze na rozmowie kwalifikacyjnej... a co do pozniejszej pracy to tez slyszalam rozne opinie... wiem tylko ze mają zamiar sie rozwijac i szukaja wciaz nowych pracownikow... Odpowiedz Link Zgłoś