Dodaj do ulubionych

Szukasz pracy?

09.04.13, 14:54
dodaj ofertę na jakszybkozarobic.pl
Obserwuj wątek
    • pracastala.pl Re: Szukasz pracy? 09.04.13, 18:50
      Polecam też
    • winterguest Re: Szukasz pracy? 06.06.16, 10:20
      Można też sprawdzić wypełnianie ankiet w necie. Nie jest to oferta na etat, ale dorabianie na rachunek z netu na przykład bez problemu. No bo załóżmy, że twój dostawca internetu mówi ci, że net masz za darmo, tylko weź na miesiąc wypełnij mi te 50 ankiet... ja tam bym się zgodził. Generlanie tak mniej więcej to wychodzi - rozwiązujesz plus minus 50 ankiet i 50 zł ląduje na Twoim koncie. Jakby co, to zapraszam: Badanie-opinii.pl - oczywiście tego typu miejsc jest znacznie więcej :)
    • kobieta.wykleta Re: Szukasz pracy? 28.06.16, 21:42
      Szukałam pracy jako opiekunka do dziecka. Wiadomo, że łatwiej byłoby przez agencję, ale oni pobierają prowizję, więc pomyślałam, że najlepiej będzie jak spróbuję zadziałać sama. Wydaje się, że nie powinno być trudno, ponieważ w dużym mieście ludzie poszukują opiekunek do dzieci. Okazuje się jednak że z drugiej strony jest bardzo wiele kandydatek na takie stanowisko. Profil osoby do opieki nad dzieckiem musi wyglądać świetnie bo rodzice są bardzo wymagający w tej kwestii. Ja mam spore doświadczenie i wiem że jestem dobra w tym co robię. Natomiast nie mam doświadczenia jak ?się sprzedać?. I tutaj przyszedł mi z pomocą portal myCV.pl. Ni e dość że miałam do wyboru kilka naprawdę niezłych kreatorów CV to dodatkowo wybrałam opcję za dodatkową opłatą a mianowicie portal pomógł mi napisać świetny list motywacyjny. Moim zdaniem taki wydatek zdecydowanie się opłaca. Wysłałam parę Cv i umieściłam je w bazie na stronie. Dzięki temu udało mi się dostać wymarzoną pracę. A na rozmowie rodzice mówili mi że zdecydowali się mnie zaprosić dzięki temu że tak bardzo spodobał im się mój list motywacyjny. Polecam wszystkim, bo uważam że szukanie pracy nie jest łatwe dlatego trzeba znajdować wszelkie sposoby, które mogą nam to tylko ułatwić.
    • alex_bazille Re: Szukasz pracy? 15.07.16, 17:16
      Polecam wyszukiwarkę ofert pracy pl.jobsora.com/gdansk . Osoby zainteresowane bez większego problemu trafiają do ogłoszeń, jakie spełniają kryteria pod względem wykształcenia czy doświadczenia.
      • marti_md Re: Szukasz pracy? 07.02.18, 15:18
        Jeśli szukacie pracy , to pierwszą sprawą jest ciekawe CV i list motywacyjny. Ja też zamierzam zmieniać prace i zastawiam się czy warto korzystać z gotowych szablonów jak np. tutaj list-motywacyjny.pl/ … Uważacie ,ze dokumenty aplikacyjne stworzone pod wzór mogą zainteresować pracodawcę? Wg mnie np. dla pracownika banku czy urzędu, to takie formalne CV jak najbardziej pasuje.
    • motorolla34 Re: Szukasz pracy? 12.05.18, 10:13
      Dołącz do mojej grupy biznesowej w ORIFLAME i zobacz jak można zarabiać pracując po dwie godziny dziennie przy komputerze.doatajesz od firmy 20%zniżki na wszystkie produkty.sa awanse.nagrody za systematyczną pracę.a co najważniejsze pensja koncie co trzy tygodnie😁zapraszam 573091427.Agnieszka
    • aleksandra_kot2206 Re: Szukasz pracy? 28.06.18, 09:19
      Praca dla Cieśli i Zbrojarzy!
      Za granicą!
      Sprawdź www.pracownicybudowlani.pl/oferta-pracy/ciesla-szalunkowyzbrojarz-3/
      lub dzwoń do mnie 798 056 274
    • wojtasovy67 Re: Szukasz pracy? 04.07.18, 13:59
      Na tej stronie praca-bielsko.net można trafić na niezłe oferty pracy dla mieszkańców śląska. Bezrobotni z Bielska, Żywca, Czechowic czy ze Szczyrku mogą sobie ułatwić poszukiwania pracy, dzięki tego typu portalom, bo na wielu podobnych stronach trzeba płacić za dodanie ogłoszenia.
    • bolgaw Re: Szukasz pracy? 28.12.18, 10:14
      Jesteś osobą energiczną i żywiołową? Do tego lubisz pracę w zespole, i jesteś kreatywny/na! Zgłoś się do Concept Music Art: www.cma.pl/praca-w-eventach-kariera-w-cma/ specjaliści od branży eventowej nauczą Cię wszystkiego krok po kroku. To świetne miejsce do zdobywania doświadczenia, a także sposobność osobistego rozwoju. Firma CMA stawia również na młodych ludzi, daje im możliwość odbycia praktyk czy pracy w weekendy.
    • jan2211 Re: Szukasz pracy? 30.05.19, 07:32
      Zacznij od znajomych, internetu, ogłoszeń. Na tych tradycyjnych ze wszystkim są tez anonsy, olx, sprzedajemy sprzedajemy.pl/praca/finanse-ksiegowosc jak widać z podziałem na branże, łatwo szukać w swoim fachu.
    • jolantakukiz Re: Szukasz pracy? 30.09.19, 09:13
      Stała praca na umowę, normowany czas pracy (8 godzin dziennie, od poniedziałku do piątku), zwroty za dojazdy, premie i naprawdę miła atmosfera ;)
      Firmy Network-Interactive oraz Modern Forms (Dobrzechów-Rzeszów) szukają specjalistów na stanowiska m.in.: przedstawiciel handlowy i specjalista ds. marketingu.

Więcej informacji na stronach:
      network-interactive.pl/kariera/
      modernforms.pl/kariera/
    • jakublidwin Re: Szukasz pracy? 04.07.20, 21:18
      Pracuję dla siebie od dłuższego czasu. Bez żadnych dodatkowych firm. Na początku bardzo trudno było zamówić, ale potem zarejestrowałem się w fixly.pl/. Teraz nie ma problemów ze znalezieniem klientów. Nawet podczas kwarantanny miałem pracę.
    • kasazakase Re: Szukasz pracy? 04.07.22, 09:49
      Zarabianie pieniędzy wcale nie musi być trudne. Polecam tą stronkę datafreebux.xyz/ref.php?r=8137501417369570 Można zarobić fajną kasę siedząc w domu. Za samą rejestrację dostałam 10$. Wejdź i się przekonaj
    • kasazakase Re: Szukasz pracy? 04.07.22, 21:31
      Zarabianie pieniędzy wcale nie musi być trudne. Polecam tą stronkę datafreebux.xyz/ref.php?r=8137501417369570 Można zarobić fajną kasę siedząc w domu. Za samą rejestrację dostałam 10$. Wejdź i się przekonaj

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka