Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

UWAGA na MSI wrocław

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 12:12
    Uważajcie na te oferty pracy.
    www.pracuj.pl/oferty/174918.html
    www.pracuj.pl/oferty/174876.html
    www.pracuj.pl/oferty/174904.html
    ta walnięta firma płaci 780 za miesiąc pracy przez 3 miechy potem podwyżka
    max 100 zł. Wyobrażacie sobie chinczycy szukają taniej siły roboczej w polsce
    SZOK. Ogłoszenie jest któryś raz z kolei i z tego co widać nie ma chętnych.
    Wcale się nie dziwie jak za 780 zł przeżyć miesiąc.
    Obserwuj wątek
      • poszukiwacz_pracy Re: UWAGA na MSI wrocław 21.08.06, 12:19
        A na moje podanko nawet nie odpowiedzieli dziwne
      • qvintesencja Co cie w tym gnębi? 21.08.06, 13:14
        Gość portalu: zwierzak napisał(a):

> ta walnięta firma płaci 780 za miesiąc pracy przez 3 miechy potem podwyżka
        > max 100 zł. Wyobrażacie sobie chinczycy szukają taniej siły roboczej w polsce
        > SZOK. Ogłoszenie jest któryś raz z kolei i z tego co widać nie ma chętnych.
        > Wcale się nie dziwie jak za 780 zł przeżyć miesiąc.

Przeciez kazda firma szuka jak najtanszej sily roboczej, jakbys mial firme to
        tez bys szukal jak najtaniej tak samo jak teraz szukasz najtanszych kartofli.
        Jak znajda kogos to beda sie cieszyli ze koszty niskie a jak nie znajda to
        podwyzsza az kogos znajda.

Co cie w tym gnębi?
        • Gość: zwierzak Re: Co cie w tym gnębi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 15:10
          Czy ja powiedziałem że mnie to gnębi ?? Zauważ ze jesli ludzie nei zaczną robić
          dymu o płace to bedzie jeszcze gorzej. Jak każdy bedzie do MSI chodził i mówił
          ze chce 1100 tak jak zapewniano przez telefon to chyba raczej w końcu bedą
          musieli zatrudnić za taką stawkę. A tak po za tym to chyba pracownicy są
          motorem napędowym firmy wiec zależało by mi na godziwym wynagrodzeniu swoich
          pracowników

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka