Gość: mm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 09:26 czy wie ktoś jakie warunki finansowe może zaoferować Qubus Hotel na stan. specjalisty ds sprzedaży internetowej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tom Re: QUBUS Hotel Wrocław- specj. ds sprzedaży IP: *.wroclaw.mm.pl 23.08.06, 13:41 Niestety nie wiem... ale moge cie zareczyc, rozmowe bedziesz miala w szalenie sympatycznym tonie. Bardzo profesjonalnie i milo. Mnie nie zatrudnili, ale rewelacja. Az milo bylo spotkac sie. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: QUBUS Hotel Wrocław- specj. ds sprzedaży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 13:44 dzięki za informacje. W zasadzie mnie też razcej nie zatrudnią, ale na rozmowę pójść warto - czy możesz podać na jakie temetu toczyła się rozmowa i kogo tak naprawdę szukają? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vinci Re: QUBUS Hotel Wrocław- specj. ds sprzedaży IP: *.eranet.pl 28.08.06, 21:03 z ostatnich wieści z rekrutacji z Krakowa -zatrudniają na najniższe możliwe stawki, jeśli to tylko możliwe studentów - 3 miesiące umowa zlecenie i farewell...na umowę o pracę tylko management... Odpowiedz Link Zgłoś