Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    26.02.03, 17:44
    Przedstawicielstwo regionalne.Praca na umowę o dzieło lub etat.Adres e-
    mail:jacek@lottoservice.pl.
    Obserwuj wątek
      • gruszka5 Re: Sprzedam gabinet tlenoterapii - 3miasto 27.02.03, 16:49
        Gość portalu: pawgra napisał(a):

> gruszka5 napisał:
        >
        > > Gość portalu: Meg napisał(a):
        > >
        > > > W jedym z miast 3miasta. Bardzo dobry punkt - ulica boczna od najwiek
        > szej
        > > > arterii miasta. Komfortowo wyposazony z 2 stanowiskami do tlenoterapi
        > i.
        > > > Telefon, internet. Koniecznosc sprzedazy z przyczyn osobistych. Czeka
        > m na
        > > > oferty.
        > > >
        > > > b.m.m@pf.pl
        > >
        > > Co do tego raczej odradzam zakup takiego gabinety na pewno nie są to
        > przyczyny
        > > osobiste dla których osoba ta chce sprzedać ten gabinet
        >
        > ZTCW to są to przyczyny osobiste. Znam akurat "Meg" i wiem z jakich powodów
        > musi - zaznaczam MUSI a nie chce - sprzedać biznes.
        >
        > Punkt faktycznie świetny - ale może przydałby się nam do czegoś innego ???? ;)
        > Mam nadzieję, że wiesz o czym mowie.
        >
        > Tak czy inaczej - Meg - powodzenia ;)
        >
        > pawgra

Nic miałem podejrzenia co do tego że po ostatniej nagonce jaka była na barki
        tlenowe , w telewizji oraz prasie duża cześc takich punktów już upadła , a
        pozostałe ciągnał tylko na zasadzie dokładania kasy i czekania na lepszy czas,
        no oczywiście nie mówię tutaj o barkach , przy salonach kosmetycznych bo te
        wiadomo są raczej działalnością uboczna i tam sie nikt nie zastanawia nad tym
        czy dana galaz uslug przynosi dochody czy nie.
        Ogólnie raczej nie liczylbym na to ze taki punkt bez rozszerzenia o inne uslugi
        bedzie mial kiedykolwiek racje bytu .
        to na tyle
        • gruszka5 Re: Sprzedam gabinet tlenoterapii - 3miasto 27.02.03, 16:55
          sorki coś strasznie namieszałem i wiadomość trafiła nie tu gdzie powinna

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka