jaceklewandowski 26.02.03, 17:44 Przedstawicielstwo regionalne.Praca na umowę o dzieło lub etat.Adres e- mail:jacek@lottoservice.pl. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gruszka5 Re: Sprzedam gabinet tlenoterapii - 3miasto 27.02.03, 16:49 Gość portalu: pawgra napisał(a): > gruszka5 napisał: > > > Gość portalu: Meg napisał(a): > > > > > W jedym z miast 3miasta. Bardzo dobry punkt - ulica boczna od najwiek > szej > > > arterii miasta. Komfortowo wyposazony z 2 stanowiskami do tlenoterapi > i. > > > Telefon, internet. Koniecznosc sprzedazy z przyczyn osobistych. Czeka > m na > > > oferty. > > > > > > b.m.m@pf.pl > > > > Co do tego raczej odradzam zakup takiego gabinety na pewno nie są to > przyczyny > > osobiste dla których osoba ta chce sprzedać ten gabinet > > ZTCW to są to przyczyny osobiste. Znam akurat "Meg" i wiem z jakich powodów > musi - zaznaczam MUSI a nie chce - sprzedać biznes. > > Punkt faktycznie świetny - ale może przydałby się nam do czegoś innego ???? ;) > Mam nadzieję, że wiesz o czym mowie. > > Tak czy inaczej - Meg - powodzenia ;) > > pawgra Nic miałem podejrzenia co do tego że po ostatniej nagonce jaka była na barki tlenowe , w telewizji oraz prasie duża cześc takich punktów już upadła , a pozostałe ciągnał tylko na zasadzie dokładania kasy i czekania na lepszy czas, no oczywiście nie mówię tutaj o barkach , przy salonach kosmetycznych bo te wiadomo są raczej działalnością uboczna i tam sie nikt nie zastanawia nad tym czy dana galaz uslug przynosi dochody czy nie. Ogólnie raczej nie liczylbym na to ze taki punkt bez rozszerzenia o inne uslugi bedzie mial kiedykolwiek racje bytu . to na tyle Odpowiedz Link Zgłoś
gruszka5 Re: Sprzedam gabinet tlenoterapii - 3miasto 27.02.03, 16:55 sorki coś strasznie namieszałem i wiadomość trafiła nie tu gdzie powinna Odpowiedz Link Zgłoś