mlody241 19.06.05, 10:53 słuchajcie, biorę ten lek od 2 miesięcy, czy ktoś przy tym leku pije piwo? Nie chodzi mi o wielkie ilości, ale raz na jakiś czas, przypuszczalnie, raz na 2 miesiące 1 piwo? Chyba mi się nic nie stanie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
prywatnie_odludek Re: Seroxat pytanie 19.06.05, 11:04 mlody241 napisał: > słuchajcie, biorę ten lek od 2 miesięcy, czy ktoś przy tym leku pije piwo? > Nie chodzi mi o wielkie ilości, ale raz na jakiś czas, przypuszczalnie, raz > na 2 miesiące 1 piwo? > Chyba mi się nic nie stanie? a 18 lat już skończyłeś? jeśli tak, to wszelkie przekroczenia zakazów i nakazów oraz ostrzeżeń bierzesz na własną odpowiedzialność Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx Re: Seroxat pytanie 19.06.05, 11:31 Nic się nie stanie.Ja wypijałem i po 6-7 piw oraz pół litra z bratem i to nieraz a nic się nie stało.Tyle że już po 2 piwkach można się upić i to nawet nieźle no i jak wypijesz więcej to rano będzie większy kac niż powinien:) Napewno nic się nie stanie no chyba że jesteś tym 0,01 % z 99,9 % Odpowiedz Link Zgłoś
prywatnie_odludek Re: Seroxat pytanie 19.06.05, 11:37 suchyxxx napisał: > Nic się nie stanie.Ja wypijałem i po 6-7 piw oraz pół litra z bratem dla młodego i nie zaprawionego jeszcze takich dawek bym nie polecała nigdy jak już musi to niechby zacząl od swojej propozycji 1 piwa raz na 2 miesiące może mu ta dawka wystarczy Odpowiedz Link Zgłoś
prywatnie_odludek Re: Seroxat pytanie 19.06.05, 11:38 prywatnie_odludek napisała: > może mu ta dawka wystarczy na jego aktualne potrzeby Odpowiedz Link Zgłoś
coyote_5mg Re: alkocholami 19.06.05, 11:48 i substan cyami niewiadomego pochodzenia..... -odp. Dolewanie czegoś takiego po kryjaom do cherbatki ,mleczka itp, to najlepszy sposóm na dokonanie zabójstwa,polecam, prośby o odstawiinie piwa nie beda tak łatwo uwzgledniane. Jedyna oddtrutka- rozgryzanie tabletek,popjając kawą Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx Re: alkocholami 19.06.05, 11:52 Niech najpierw spróbuje piwo może 2 a jak będzie oki to może wypić więcej.Ja piłem na wakacjach codziennie po 1-2 piwa z soczkiem:P a czasem nawet więcej i tak przez 3 tygodnie i nic mi się nie stało. Odpowiedz Link Zgłoś
prywatnie_odludek Re: alkocholami 19.06.05, 11:57 suchyxxx napisał: > Niech najpierw spróbuje piwo może 2 a jak będzie oki to może wypić więcej.Ja > piłem na wakacjach codziennie po 1-2 piwa z soczkiem:P a czasem nawet więcej i > tak przez 3 tygodnie i nic mi się nie stało. a nie masz potem problemów z dziewczynami? Odpowiedz Link Zgłoś
prywatnie_odludek Re: alkocholami 19.06.05, 11:56 coyote_5mg napisał: > Jedyna oddtrutka- rozgryzanie tabletek,popjając kawą masz manię prześladowczą? Odpowiedz Link Zgłoś
euforyk Re: CO TO KU.. JEST ?! 19.06.05, 12:20 jak złośliwość rzeczy martwych jest troche większa niż zwykle Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx Re: CO TO KU.. JEST ?! 19.06.05, 12:27 Nie no problemy z dziewczynami są po tych piwach ale to co innego:P Odpowiedz Link Zgłoś
coyote_5mg Re: CO TO JEST !!! 19.06.05, 12:37 nie będę preklinał, nie będę więcej przeklinał, nie bedę wiecej przeklinał, czas na pokutę Odpowiedz Link Zgłoś
shangri-la Re: Seroxat pytanie 19.06.05, 14:12 mlody241 napisał: > słuchajcie, biorę ten lek od 2 miesięcy, czy ktoś przy tym leku pije piwo? > Nie chodzi mi o wielkie ilości, ale raz na jakiś czas, przypuszczalnie, raz > na 2 miesiące 1 piwo? > Chyba mi się nic nie stanie? Dwa miesiące????? Wytrzymałay jesteś.....mnie ten antydepresant omal nie pomógł zejść z tego świata po czterech dawkach....dlatego piwa raczej nie polecam.....siódme niebo można zobaczyć po samym seroxacie:) Odpowiedz Link Zgłoś
cassis Re: Seroxat pytanie 20.06.05, 10:50 shangri-la , tak z ciekwaości - co Ci wlasciwie było po tym Seroxacie? Odpowiedz Link Zgłoś
shangri-la Re: Seroxat pytanie 20.06.05, 11:14 cassis napisała: > shangri-la , tak z ciekwaości - co Ci wlasciwie było po tym Seroxacie? Już zaspokojam Twoją ciekawość:) Przez pierwsze trzy dni było OK....w czwartym omal nie zemdlałam na ulicy, dolazłam do domu i padłam jak kłoda na resztę dnia, wa w piątym dostałam zapaści....ciśnienie spadło mi granic mimimum ludzkiej egzystencji, nie byłam w stanie się ruszyć, kołatanie serca, pieczenie, ból za mostkiem tzw mały zawał, jak mi póżniej powiedziano.....w myślach żegnałam się z tym światem (bez żalu , zresztą) Czułam, jak zapadam się w ciemność i gdybym wtedy wzięła zgodnie "z rozkładem" tabletke lerivonu na noc....jestem pewna, że więcej bym się nie obudziła. Cały nastepny dzień snułam się po ścianach, widziałam podwójnie i wciąż to pieczenie w sercu......odstawiałm wszytkie leki z wyjątkiem uspokojających i po kilku dniach doszłam do siebie. Mój lekarz jeszcze o tym nie wie, urlopuje się , ale omal mi nie pomógł rozwiazać wszytkich egzystencjalnych problemów tą receptą:) Żyje, ale co to za życie....... Odpowiedz Link Zgłoś
cassis Re: Seroxat pytanie 20.06.05, 11:29 O rany, dobrze ze na poczatku leczenia nie znalam takich historii bo bym chyba nie odwazyla sie wziac pierwszej tabletki... A co teraz przyjmujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
euforyk Re: Seroxat pytanie 20.06.05, 11:34 a mowią, że życie depresyjnych to marazm i nuda, a tu prosze ,doświadczenia ekstremalne jak w indianie jonesie. Odpowiedz Link Zgłoś
prywatnie_odludek Re: Seroxat pytanie 20.06.05, 12:17 shangri-la napisała: > Mój lekarz jeszcze o tym nie wie, urlopuje się , ale > omal mi nie pomógł rozwiazać wszytkich egzystencjalnych problemów tą receptą:) > Żyje, ale co to za życie....... gdy mi się zdarzyło podobnie to "mój lekarz" już mnie więcej nie zobaczył i pewnie do dziś nie wie dlaczego porzuciłam tak dobrze prosperujący związek. była to jego druga "wpadka" z moim być albo nie być (pierwsza była innego rodzaju, choć nie mniej dla mnie dramatyczna). no i postanowiłam od tamtej pory- być i wiedzieć lepiej od tych konowałów co jest dla mnie mniej szkodliwe niż podają ich uczone książki aktualizowane wycinkami reklam farmaceutycznych Odpowiedz Link Zgłoś
cassis Re: Seroxat pytanie 20.06.05, 09:08 mlody241 napisał: > słuchajcie, biorę ten lek od 2 miesięcy, czy ktoś przy tym leku pije piwo? > Nie chodzi mi o wielkie ilości, ale raz na jakiś czas, przypuszczalnie, raz > na 2 miesiące 1 piwo? > Chyba mi się nic nie stanie? Spokojnie, nic ci nie będzie, być może tylko trochę szybciej poczujesz że cos piłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx Re: Seroxat pytanie 21.06.05, 10:40 To dziwne że seroxat wywołał takie extremalne przeżycia.Ja biorę już prawie półtora miesiąca i jedyne co jwest złe to to że śpię do 10 i jak się obudzę to nie jestem w stanie wstać i musze pół godziny przeleżeć.Jak wstanę to mam niskie ciśnienie dosyć i do 12 jestem jakby taki stłumioony i cichy i spać mi się chce.Potem to mija ale ogólnie nie mam już lęków poprostu zero i nawet pająków przestałem się bać:) W dodatku czuję się dobrze tylko gdyby ta senność była mniejsza:) Odpowiedz Link Zgłoś
euforyk Re: Seroxat pytanie 21.06.05, 11:06 suchyxxx napisał: > To dziwne że seroxat wywołał takie extremalne przeżycia. Zdziwienie to pierwszy krok do prawdy. Nie wszyscy doświadczaja tego co suchyxxx. Odpowiedz Link Zgłoś
cassis Re: Seroxat pytanie 21.06.05, 12:28 Dla niektórych którzy nie śpią od dłuższego czasu - to może być wręcz zbawienne działanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
shangri-la Re: Seroxat pytanie 21.06.05, 13:56 cassis napisała: > Dla niektórych którzy nie śpią od dłuższego czasu - to może być wręcz zbawienne > > działanie :) Ja myślę, że mój lekarz po prostu przesadził.....seroxat miałam tylko na dzień, na noc brałam lerivon.....pomógł mi zasypiać, bo miałam już wtedy za sobą ponad miesiac totalnej bezsenności. Sądzę wiec , że to nie kwestia samego leku , ile połączenia z drugim antydepresantem wywołała opisany przeze mnie powyżej stan. Odpowiedz Link Zgłoś
euforyk Re: Seroxat pytanie 21.06.05, 14:11 seroxat sam tak działa, niektóre osoby nie mogą brać tego leku odstawiają na początku. pamietam, że po dwóch tygodniach brania, równocześnie z przypływem dobrego humoru, na ulicy chciało mi sie rzygać, kręciło mi sie w głowie, i na ławce na przystanku autobusowym leżałem chyba godzine, żeby jakoś dojść do siebie, a poźniej juz nie miałem żadnych objawów nieprzyjemnych. Odpowiedz Link Zgłoś