Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

ITCpraca Kraków rekrutacja

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.06, 20:07
    witam

wlasnie wrocilam z rekrutacji na stanisko sekretarki. oto moje wrzenia.

ogloszenie dotyczylo pracy : sekretarka, meisce pracy: ITC kraków ul.kurniki
    4, praca na etat , wymagania: min srednie, znajomosc perfekt worda,
    doswiadczenie z klientami.

dostalam zaproszenie na rozmowe.

spelnialam wszystkie wymogi, nawet duzo wiecej, pare lat doswiadczenia z
    klientami, jako sekretarka tez wiec bylam calkiem zadowolona.

przywitala mnie jaks dziewcyzna, na oko mlodsz a pare lat ode mnie. pierwsze
    pytanie :czy mam doswiadczenie jakiekolwiek w pracy -kobeita ma moje cv przed
    oczkami, a tam pare lat pracy ... poznien informacja ze praca nie na etat a na
    umowe -zlecenie, i nie na dlugi czas a na zastepstwo an 2 tyg, koszmar....
    strata mojego i jej czasu.

mowie jej ze upewnialam sie o warunki rpacy przez telefon i co innego
    uslyszalam a teraz takie informacje , a ona na to nawet nie umiala
    odpowiedziec, koszmar po prostu.

czy ktos tez mial takie doswiadczenia z ta firma?

Obserwuj wątek
      • Gość: anula Re: ITCpraca Kraków rekrutacja IP: *.chello.pl 28.08.06, 20:24
        tak, ja miałam, beznadziejna i tyle, niby wielka agencja, a tak naprawde to
        .....nie profesjonalni wcale
      • Gość: zuzka Re: ITCpraca Kraków rekrutacja IP: *.devs.futuro.pl 30.08.06, 14:20
        ja tez bylam na tej rozmowie na stanowisko sekretarki....i chyba rozmawialam z ta sama dziewczyna. zakomunikowala mi ze sytuacja sie zmienila, ze po 2 dniach zostala poinformowana ze chodzi jednak o stanowisko na zastepstwo na 2tyg.
        hmmm 'pelen profesjonalizm'....gdybym wiedziala, nie zawracalabym sobie gitary. widze ze dodatnie info do ogloszenia ze poszukuja kogos na 2tyg to duzy problem.
        pytam sie, co mi po takiej pracy, zaharuje sie, a i tak bede musiala latac na rozmowy, bo po 2tyg dostane kopa w d.. i szukac dalej roboty...
        przewidziano ponad 40godz. tygodniowo, w tym 10godz chyba w pon i wt.
        placa 9zl brutto za godzine, ale co mi po tym??
        czy w Polsce juz nigdy nie bedzie lepiej, czy kiedys skonczy sie wyzysk naiwnych ludzi, ktorzy wezma kazda prace, nawet na zastepstwo, a potem czegos takiego nie beda mogli nawet w cv wpisac. jest mi ciezko zyc w takim kraju, bo wiem ze ktos sie znajdzie w koncu na to stanowisko, a firma rekrutujaca ITC dalej bedzie wyszukiwac kolejnych naiwnych.

ok, jesli kogos zadowala ta propozycja pracy to niech ja bierze, ale ja liczylam na cos innego, a po rozmowie w ITC poczulam sie skopana, za brak profesjonalizmu. nie po to ksztalce sie, zdobywam kolejne umiejetnosci i przeznaczam czas na rozmowe kwalifikacyjna, zeby potem jakas dziewczynka informowala mnie, ze moge co najwyzej popracowac za kogos, kto jest na wakacjach.
        przykre to wszystko :(
      • noteb mnie najbardziej rozp....laja wymagania typu 30.08.06, 20:21
        biegly angielski

niech mi ktos powie po jaki ch... ktos kto biegle zna ang. ma pracowac w 4 RP ?

;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka