Dodaj do ulubionych

premie bydgoszcz

15.03.10, 17:48
czy u was w sklepie tak jak u nas na Pircie wygladaja tak samo jak u nas ze
gosc ktory na niczym sie nie zna i twierdzi ze o 8 let jest zatrudniony do
pracy na skanerze i nic go wiecej nie obchodzi dostaje 6 punktow a inni ktorzy
pracuja i orietuja sie na wszystkim dostaja po 3 lub 4 punkty iech ktos mi
wytlumaczy na jakiej zasadzie przyznawane sa te premiesmilesmilesmile
Obserwuj wątek
    • the_drew_carey_show Re: premie bydgoszcz 15.03.10, 21:59
      podobnie( bardzo podobnie)
    • marasbydg Re: premie bydgoszcz 16.03.10, 16:48
      Cieszy mnie to ze ktoś poza mną w końcu poruszył ten temattongue_outtongue_out i widzę ze
      jestem bardzo zamieszany w to. Dzięki temu trafiłem na to forum bo wychodząc z
      pracy odcinam się od niej, wiedz ze to nie ja zapoczątkowałem to bo zawsze
      mowie Ci w prost co myślę i dlatego mam przejebanesmile ostatni do premii i do
      podwyżki ale już tak jest przez tyle lat pracy przyzwyczaiłem się do tego.
      Tłumaczenia ze premia jest mała lub jej nie ma bo bylem na chorobowym to nie
      jest wytłumaczenie nie chciał byś mieć tak połamanej nogi jak ja miałem bo
      drutów w noge sobie nie wstawiłem żeby móc ściemniaczsmilesmilesmile a do tego
      chorobowego wszystko się zawsze odnosi. mam nadzieje ze nie zostanie ten temat
      tak sobie pozostawiony i ludzie którzy boja sie mowic prosto w oczy może coś tu
      napiszą nara.
      • jarema21 Re: premie bydgoszcz 16.03.10, 20:15
        No nie wierzę smile
      • pirt_bdg Re: premie bydgoszcz 17.03.10, 20:01
        hmm z tego co ja wiem pierwszym kryterium w tej ocenie byla absencja a kolega
        maras mial jej bardzo duzo bo ponad 60 dni... na noge owszem zrozumiale
        chorobowe lecz to bylo tylko na wyjecie drutow z 2 tygodnie moze... a gdzie
        reszta 40 dni chorobowego na plecy katarki i ŁOKCIE co jest chyba
        ewenementem!!!! Czy ktos u was w casto poszedl na chorobowe bo bolaly go troche
        lokcie??? dlaczego ja mam latem zapier... a pan maras lezy z dupa w domu i saczy
        browarki przed blokiem??? A druga sprawa chorobowe po raz pierwszy bylo brane
        pod uwage przy premii i pan maras i tak na moje dostal za duzo punktow ale to
        jest kierownika decyzja...
        • marasbydg Re: premie bydgoszcz 17.03.10, 20:29
          o mnie to już tu nie chodzi, ale z innych robicie kretynów co zapier... a
          dostają mniej od gościa co pierdoli za uszami przy każdej podwyżce czy premii
          przeprowadzane niby są rozmowy i każdy mówi jak jest i nic to nie daje. Nie
          widać tego jak zaczyna cały sklep się z tego powoli śmiać ze kierownik i pani
          zastępczyni nie maja nic do powiedzenia na tym dziale bo robią za nich ulubieńcy
          kierownika a pani zastępczyni siedzi cicho bo się boi odezwać wiec możne się
          nad tym zastanówmy. A ty mi nie wymyślaj mojego chorobowego bo chyba lekarz wie
          lepiej czy jestem chory czy nie. A poza tym bym był 10miesiecy na chorobowym to
          przez dwa miesiące bym zrobił więcej niż pewna ekipa!!A wracając do ściemniaczy
          rozmawiałem ostatnio z kolega co pracował z nami parę lat temu na dziale to od
          razu podał nazwisko kolesia który dostał najwięcej punktów chociaż tylko umie
          strzelać sobie skanerem!!!
        • pirt_bydzia Re: premie bydgoszcz 17.03.10, 20:44
          Nie rozumiem tylko dlaczego podstawowym kryterium przydzielania premii ma niby
          być ilość chorobowego??? Ci którzy dostali najwięcej punktów mieli blisko 100%
          obecność, czyli nie pozostaje reszcie nic innego jak zazdrościć im wspaniałego
          stanu zdrowia, a nie do tego jeszcze kolejnych zer na koncie!Przecież każdy wie
          że ci którzy maja 100% obecności w rzeczywistości mają 99% siedzenia w biurze.
          Ciekawe w jaki sposób to jest brane pod ocenę????????Kolejne pytanie jak to ma
          się do osób które w sumie w przeciągu całego roku były max 2 tyg. na chorobowym
          a resztę roku zapier....ją a zostali ocenieni na połowę tego co ściemniacze?????
          Wniosek jest jeden: kto głębiej palec trzyma ten lepszą ocenę otrzyma...
    • casto-dramato Re: premie bydgoszcz 17.03.10, 11:28
      Musze cie pocieszyc, bo u nas u gory na sklepie jest to samo!!!
      Wyzsze punkty (4-6) dostaja osoby, ktore sa lubiane przez kierownika
      i ktore wlaza w tylek jak wazelina. A takich ludzi na prawde nie
      brakuje. Przykre jest to, ze tak sie ocenia pracownikow. Wiec zasade
      przyznawania tej premi w skrocie juz napisalem.
      • galanonim0 Re: premie bydgoszcz 17.03.10, 13:04
        Taka jest prawda jeżeli nie trzymasz palca w dupie kierownika to nie masz szans
        na wysoka ocenę. To my pracownicy powinniśmy kiedyś ocenić kierowników to połowa
        z nich premii nie dostałaby wcale!!
        • koniecbydgoszcz Re: premie bydgoszcz 17.03.10, 17:34
          z resztą ma w dupie tą premie lizać jak play durex nie mam zamiaru. niech
          kierownicy trochę przemyslą
          • 8003poz Re: premie bydgoszcz 17.03.10, 20:20
            O jakiej premii piszecie ??
            • lezacynielizacy Re: premie bydgoszcz 17.03.10, 22:37
              Panie 8003poz niewiesz jakiej premi i pewnie nigdy bys sie
              niedowiedzial takie tajemnice znaja tylko i wylacznie osoby z
              pokolorwanym paluchem grzebiuchem albo jezorem brazowym ozore
    • protas99 Re: premie bydgoszcz 17.03.10, 22:31
      Bede tu bronil marasa poniewaz widac bylo ze chlopak nie udawal zreszta na
      pircie jest grupka pracownikow faworyzowanych przez pana "kierownika"ktorym
      wolno nawet uderzyc innego pracownika nie ponoszac zadnej konsekwencji radzilbym
      naszemu Panu Dyrektorowi lepiej przyjrzec sie wspolpracy pracownikom pirtu bo
      tlumaczenie ze ktos ma za duzo na pagonach nie jest dobrym argumentem do
      uchylania sie od pracy
    • lezacynielizacy Re: premie bydgoszcz 17.03.10, 22:31
      panie pirt_bdg jesli jestes jedny z naszy drogich kolegow tj
      "TELETUBISIEM"(niewiem jak cie nazwac pinki winki albo lepiej
      powiedz jaki kolor lubisz to odrazu imie sie znajdzie) to nie proboj
      nam wmawiac ze ty w lato zapierdalasz a inni nie bo to jest smiechu
      warte wszyscy wiedza jak wyglada praca naszych super zapierdalaczy
      wy to tylko potraficie powiedziec ????????? w ktore miejsce ma sie
      udac i po kogo bo robota kiepsko idzie jak wy przez 3/4 czasu pracy
      albo w biurze siedzicie bo trzeba grafiku calego na pamiec sie
      nauczyc nietylko swojego bo to niewiadomo co sie stanie albo
      herbatka albo przerwa na sniadanko,
      • bez-radnosc Re: premie bydgoszcz 18.03.10, 17:38
        Premia jest z tytulu wlozenia w poprzednim roku swojego wkladu w dobre wyniki firmy....to pytam sie jaki wklad mialy osoby ocenione na 6 ktore wiekszosc czasu spedzaly na pogaduszkach w budzie i herbatce.....A jesli chodzi o chorobowe bo ponoc glownie za to byly obnizane oceny -
      • kar_gul Re: premie bydgoszcz 28.05.10, 00:08
        panie leżący zapraszam na SOT sezonie ale na sklep porządny anie taką
        popierdułkę jak wasz nara
    • casto_pirt_byd Re: premie bydgoszcz 18.03.10, 20:43
      Dokładnie tak się dzieje u nas na pircie. Im więcej siedzisz w biurze tym więcej zarabiasz i tym wyższe masz premie. Co do liści między pracownikami to sam byłem świadkiem jak jedna osoba chyba dwa razy dostała w twarz od NAJLEPIEJ ocenianego pracownika z naszego działu. Pewnie za to są jakieś gratisowe punkty. Co do chorobowego to też jest śmieszne bo jak jakiś pracownik co jest poniżej 2 stopnia pójdzie na nie to odrazu jest gadanie, a jak pójdzie ktoś z grupy nietykalnych to jak zwykle najlepszy pracownik powie "choroba nie wybiera". Tak samo było jak nasz kierownik chciał polepszyć sytuacje na dziale i przeprowadzał z każdym rozmowy na temat ich współpracowników. Ładnie i sumiennie robił notatki z tych rozmów ale dlaczego po rozmowie z kilkoma osobami to się zakończyło? Bo wszyscy mówili mu prawdę o jego "NAJLEPSZYCH" pracownikach i bolało go pewnie to że nagle będzie musiał ukrócić ich swobodę. Więc nasza najlepsza ekipo nie spalajcie się tak nagl, bo wszyscy pamiętają jak pracowaliście wcześniej. To że tak nagle coś robicie od dwóch dni nic nie zmieni. Też ciekawi mnie jakim cudem jedna osoba co przyszła do nas z makro i prawdę mówiąc gówno robi ma taką samą ocenę jak naprawdę jedna z najlepiej pracujących osób u nas na dziale? No tak zapomniałem, on jest z ekipy wspaniałej czwórki NIETYKALNYCH!

Żeby było jasne co do ocen pracowników z przyjęcia nie mam zastrzeżeń bo oni tutaj akurat zasłużyli na 6 punktów
      • folwarkcasto Re: premie bydgoszcz 19.03.10, 01:21
        Czekam na odpowiedź co do ocen ma opinia odnośnie chorobowego i UŻ przecież na
        ten temat są ustawy nie można tego podważać jeśli tak to jest naruszenie
        prywatności. Czytając poprzednie wypowiedzi to sądzę że tylko nadają się do
        inspekcji pracy ze względu o popełnienie jakiś niedopatrzeń ??????
        • folwarkcasto Re: premie bydgoszcz 19.03.10, 01:29
          Fajnie emocje przeszły ale ALLE w pamięci coś pozostaje pozdrawiam mistrzów !!!!!!!!
          • cas-to Re: premie bydgoszcz 19.03.10, 15:09
            Oczywiście postaram się odpowiedzieć na zadane pytanie.
            Nie ma niczego złego, gdy bierzesz urlop na żądanie lub jesteś
            chory. To reguluje Kodeks Pracy, a i nasze życie różnie się układa.
            Różnica polega na tym, że grono osób po prostu to wykorzystuje: albo
            jest lato, albo mi się nie chce, boli mnie główka, dupka...itd.
            wymówek jest mnóstwo. Takich można nazwać cwaniakami i nierobami. Na
            szczęście są osoby, które nadal chcą pracować. I dziwne jest to, że
            przychodzą do pracy, są zadowoleni i jakoś nie łapią dziwnych
            infekcji. Tyle, że przez takich jak ty, są nazywane wazeliniarzami
            trzymającymi paluszek w dupie kierownika.
            Przykre jest tylko to, że w firmie, w której pracuje się dobrze, są
            takie cieniasy, którym wiecznie się coś nie podoba. Dziwię się,
            dlaczego jeszcze nie zmieniliście pracy, skoro jest tak
            beznadziejnie i kierownik jest do bani???!
            Zawsze dyrektorzy czy kierownicy są i będą najgorsi, za to wy
            jesteście "mistrzami"!!! (tylko w jakiej kategorii?)

Pozdrawiam tych zadowolonych smile
            • jarema21 Re: premie bydgoszcz 19.03.10, 18:35
              Czytasz posty, na które odpowiadasz ?
              Czy może chciałeś tylko troszkę posłodzić ???
              Ktoś pisał o biciu ??? Cienias ??? To wg Ciebie norma ???
              Jesteś jednym z opisywanych, zadowolonych z siebie teletubisi ???
              Rzetelna praca to jedno. Z opisywanych sytuacji wynika coś innego.
              Nie stawiaj tezy zakładajacej, że wszyscy awansujący, wynagradzani premiami itd. są rzetelnymi pracownikami - to śmieszne.

• cas-to Re: premie bydgoszcz 19.03.10, 20:13
                kolego, odpowiedź dotyczyła premiowania pracowników wg.
                wykorzystywania urlopów na żądanie i chorobowego. Masz
                wypisane czarno na białym jak sprawa wygląda w rzeczywistości!
                Inną sprawą jest fakt, że piszecie pod wpływem chwili i czasami
                rzeczywiście trzeba się zastanawiać o co wam chodzi smile

Piszesz o biciu... ciekawe, nic o tym nie wiem... ale, jeśli chodzi
                o tego, o którym właśnie myślę, to pewnie należało mu się. Jednego
                tylko nie rozumiem... on dostaje codziennie, raz na tydzień.. czy
                jak?
                Czy np kogoś tak wkurwił (a potrafi!!!) i w końcu mu się oberwało???

Teletubisiem nazwij się sam, bo ja dokładnie wiem, czego oczekują
                ode mnie w pracy i to robię, a ty tylko wylewasz swoje gorzkie żale
                na tym nędznym forum.
                Jeśli w casto jest tak fatalnie, to zawsze można rzucić papiery i
                odejść do innego zakładu pracy, gdzie będziesz wspaniale
                traktowany smile
                • dzieciaki-pl Re: premie bydgoszcz 19.03.10, 21:28
                  Tak czytam i czytam i nie moge uwierzyc ze to pisze ktos z Pirtu!!! Myslalem ze
                  na tym dziale maja jaja a okazuje sie ze nie stac ich na rozmowe w 4 oczy tylko
                  wypociny na tym smiesznym forum!!! Zenada!!!! Tak to jest jak sie zatrudnia
                  dzieciakow niestety dla ktorych to pierwsza praca i nie mileli stycznosci z
                  innymi firmami gdzie jest prawdziwa szkola zycia...
                • jarema21 Re: premie bydgoszcz 20.03.10, 07:23
                  Więc nie czytasz. Gdzie się żalę ???
                  Twoja argumentacja jest porażajaca.
                  NALEŻAŁO SIĘ.
                  Zdajesz sobie sprawę co piszesz ?
                  Ile masz lat ? 10? 15?

• hadorkin Re: premie bydgoszcz 26.03.10, 09:02
                  Wow. Na PIRCie ktoś po twarzy dostał? Niezły numer. A Legia, stary bodyguard z
                  francuskich oddziałów pewnie go trzymałsuspicious To nie w jego stylu. On tylko udaje
                  twardziela. To w końcu tylko dupowłaz i sługus Zioła po zawodowce. A kto
                  uderzał?? Zioło ma licencjat z resocjalizacji, wiec może na tych wieczorowych
                  zajęciach wpoili mu takie metody?? Ważne, że przyniosło efektbig_grin Bo przyniosło,
                  prawda??
            • pirt_bydzia Re: premie bydgoszcz 19.03.10, 19:49
              Mogę się zgodzić że co niektórzy czasami zakombinują z chorobowym bo im się nie
              chce, albo mają inne ważne lub mniej ważne sprawy. Tylko że taki pracownik
              dostaje wtedy 80% wynagrodzenia. Ale jest zdecydowanie większa grupa osób które
              mają blisko 100% obecność a nic nie robią i dostają do tego 100%
              wypłaty-buahahaha- gdzie tu jest logika? Chyba lepiej zapłacić temu, który raz
              na rok zakombinuje z chorobowym na tydzień i dostanie mniej kasy, niż płacić
              temu który jest darmozjadem i przez cały rok jest w pracy, nic nie robi i
              dostaje niemało kasy. W tej firmie to już nawet logika schodzi na psy.
              Kolejny mój wniosek jest taki, że praca ma dawać godne życie, a nie satysfakcję
              także nie czepiajcie się włazidupy, że jak się komuś nie podoba...itd. A jeżeli
              ktoś żyje tylko praca to jest to już choroba, która pracoholizm się nazywa...
              • pirt_bdg Re: premie bydgoszcz 19.03.10, 21:07
                Do pirt_bydzia- Tylko jak Ciebie nie ma bo lezakujesz na chorobowym to ktos musi
                robic... widac ze czesto chorujesz jak jest sezon bo wtedy jest zajob i ciezko
                jest wyrobic sie z robota wtedy kazdy pracuje na 100%...wiec chyba z twoja
                logika cos nie tak... darmozjadem jestes sam bo dosc ze nic nie robisz to
                jeszcze chorujesz heheh i dymasz ZUSsmilesmilesmilesmileJak bys pracowal u prawdziwego
                prywaciarza to bys byl juz na bruku u nich nie ma kombinowania wiec jak sie cos
                nie podoba to trzeba zmienic firme albo dzial!! Zreszta to jakas sciema chyba
                jest i jakis czub podszywa sie pod pracownika PIRT
            • protas99 Re: premie bydgoszcz 19.03.10, 20:40
              Widze ze casto byd probuje sie tu wybielic wszyscy wiedza kto jest najwiekszym
              opierdalaczem na pircie i takie twoje pisanie nic ci w tym nie pomoze lepiej
              wezcie sie wkoncu do roboty chociaz to i tak wam juz nie pomoze bo cala
              castorama chociaz nikt tu nazwiskami nie rzuca wie o kogo chodzi i smieje sie z
              was wlazidupy
    • doradca-byd Re: premie bydgoszcz 19.03.10, 20:31
      Powiem krotko i tresciwie....Czesto w pracy zauwazam co sie dzieje na pircie bo slepy by nie zauwazyl...ze jest tam totalne rozluznienie....i obijanie---widoczne jest przesiadywanie w tym biurze ludzi.Praktyczne zawsze mozna bylo spotkac ta sama ekipe zwlaszcza w okresie zimy...siedza i sie opierdalaja gdzie ktos inny musi zapierdalac za dwoch....Chyba ktos sie powinien wnikliwie temu przyjrzec i dobrac sie do czyjejs dupy....A jesli chodzi o faforyzowaniu pracownikow to chyba juz niestety normalne jest ze na kazdym dziale jest taka sytuacja wiec pirt niczym sie nie rozni---u gory wiadomo kto lezy w laskach kierownika pirtu....
      • pirt_bdg Re: premie bydgoszcz 19.03.10, 21:15
        Jesli chodzi o wnikliwe przygladanie to zaczac trzeba od doradcow bo czasem nie
        mieszcza sie w poradach...Zreszta byla akcja zdjecia pana stazysty i bylo wiele
        przykladow rozluznienia i opierdalania.. takze panie doradco wyluzuj lepiej
        • protas99 Re: premie bydgoszcz 19.03.10, 21:43
          widze ze prawda w oczy kole przytocze tu czyjes slowa ze skoro juz wyzej
          awansowac niemoge to po co mam zapierdalac niech inni pracuja a ja posiedze
          sobie w kanciapie a inni niech zapieprzaja na moja premie i wyplate i odczepcie
          sie od doradcow skoro wy mozecie 8 godzin spedzac w kanciapie na studiowaniu
          grafiku to oni moga sobie postac w poradach
          • dzieciaki-pl Re: premie bydgoszcz 19.03.10, 21:53
            Ale z tego co tu czytam to nikt doradcow sie nie czepiasmile chyba pan protas ma
            cos na oczach... doradca pierwszy cos napisal wiec nie rozumiem... heheh boze co
            za dzieciaki!!!!! i oczywiscie nie przychylam sie do metod inwigilowania
            doradcow jakie poczynili co niektorzy... i jaka prawda chlopcze zwany kapusta!!!!!
            • dzieciaki-pl Re: premie bydgoszcz 19.03.10, 21:56
              Znam ludzi z pirtu i chyba Panie protas miasta pomyliles!!!! Wspolpraca z nimi
              jest wzorowa!!! protas a nie czas teraz isc na forum naszej klasy albo fotki.pl
              buuhhahhaaa
              • protas99 Re: premie bydgoszcz 19.03.10, 22:02
                To chyba ty miasta pomyliles albo masz klapki na oczach albo poprostu jestes
                jednym z "NICH" i poprostu sie bronisz bo malo kto ma dobre zdanie o was
    • protas99 Re: premie bydgoszcz 19.03.10, 22:09
      zreszta co ja ci bede tlumaczyl poczytaj sobie posty malo jest pozytywnych na
      tema pirtu
      • dzieciaki-pl Re: premie bydgoszcz 19.03.10, 22:17
        No wlasnie przestudiowalemsmile z ciekawosci wszedlem i oczom nie wierze... po
        sklepie juz chodzi plota ze to 2 osoby podszywaja sie pod rozne nicki i wypisuja
        nie wiadomo co! chca chyba na afere wyrywac premie i z tego co gadaja te osoby
        nie naleza do najbardziej pracowitych wrecz przeciwnie!! I jeszcze jedno co
        zastanawia ze za 200 300 zl widac ze ludzie na noze pojda;/ przykre ale prawdziwe
        • bez-radnosc Re: premie bydgoszcz 19.03.10, 22:37
          Z pewnoscia biora przyklad z najlepszych pracownikow, gdyz chca im dorownactongue_out I nie chodzi o pieniadze tylko o sprawiedliwe ocenianie pracownikow...ale w tej firmie na to nie ma co liczyc...jesli sie nie.....wiadomo czego nie robi tongue_out tongue_out tongue_out
        • galanonim0 Re: premie bydgoszcz 20.03.10, 10:33
          Jak kur** czytam Twoje wypowiedzi (to jak bronisz swoich kolegow nie robow pewnie rowniesz siebie bo tez nalezysz do tej grupy) to az mnie skreca!! Sam nie wierzysz w to co piszesz ,bo wiesz ze tak naprawde nic nie robicie,ale za wszelka cene probujesz sie wybronic w tej calej dyskusji... Ale tak Ci to nie wyjdzie, bo wszyscy na sklepie dokladnie wiedza o jakie dwie osoby chodzi z Pirtu które tylko tam gwiazdorza i nic nie robia. Milego dnia smilesmile
          • galanonim0 Re: premie bydgoszcz 20.03.10, 10:35
            galanonim0 napisał:

> Jak kur** czytam Twoje wypowiedzi (to jak bronisz swoich kolegow nie robow pe
            > wnie rowniesz siebie bo tez nalezysz do tej grupy) to az mnie skreca!! Sam nie
            > wierzysz w to co piszesz ,bo wiesz ze tak naprawde nic nie robicie,ale za wszel
            > ka cene probujesz sie wybronic w tej calej dyskusji... Ale tak Ci to nie wyjdzi
            > e, bo wszyscy na sklepie dokladnie wiedza o jakie dwie osoby chodzi z Pirtu któ
            > re tylko tam gwiazdorza i nic nie robia. Milego dnia smilesmile
            Wypowiedz skierowana do dzieciaki-pl
            • dzieciaki-pl Re: premie bydgoszcz 20.03.10, 12:06
              To nie sa moi koledzy takze wyluzujsmile ja tylko sie smieje z tej dyskusji nic
              wiecej podzialy byly zawsze wiec sie nie dziwie u nas tez tak jest ale raczej
              wyjasniamy sobie to twarza w twarzsmile zreszta ja do teraz nie wiem ile pkt
              dostalem...
    • lezacynielizacy Re: premie bydgoszcz 20.03.10, 02:21
      widz ze temacik rosnie w sile cieszy mnie to i to bardzo,widze tu
      zarowno osoby oskarzajace(np ja) i te oskarzone( ktore staraja sie
      wyjsc z tej opresji obronna reka( i h... im to da zdanie juz sobie
      cala CAstobydgoszcz o nich wyrobila) , mowa tu o TELETUBISIACH-
      nazwa sie przyjela bardzo fajnie. Wniosek z tego ze osoby lizace
      odpowiadaja nam w tym temacie jest jedem MAMY RACJE. A co do tych
      niby lepszych ktorzy sie bronia tutaj i oskarzja nas ze dlanas
      robota jest hujowa i takie tam jedna odpowiedz :

Robota jest dobra i nawet niezle placa tylko osoby z ktorymi mosimy
      pracowac albo inaczej za ktorych mosimy pracowac sa nieodpowiedni a
      ze maja (jak to nazwal moj poprzednik) zaduzo na pagonach sa
      bezkarni (oby jak najkrocej).
      Temat ten powstal z kilku przyczyn. Np jedna z nich jest to zeby o
      takich skur..ekhmm Teletubisiach dowiedzialo alb jak juz wiedza cos
      zrobilo nasze zadzace nam dyrektorstwo. wydaje mi sie ze lepiej jest
      jak tlumi sie mniejszosc( teletubisiow) niz reszte.
      • pirt_bdg Re: premie bydgoszcz 20.03.10, 11:57
        Ja nikogo tu nie bronie!!!! zrobcie sobie zebranie i wyjasnijcie kwestie a nie
        kretynow z siebie robicie... I nie jestem z pirtu chloptasiu. druga sprawa to
        nie jest forum na wyzwiska , wiec ostudzcie swoje glowy w kiblu
        • bez-radnosc Re: premie bydgoszcz 20.03.10, 12:17
          " zrobcie sobie zebranie i wyjasnijcie kwestie" Nareszcie ktos powiedzial cos madrego tylko ze z inicjatywa tego powinnien ktos inny wyjsc....i wyjasnic ten burdel, ktory zaistnial na dziale... Pozdrawiam smilesmilesmile
        • protas99 Re: premie bydgoszcz 20.03.10, 14:23
          a propo kibla to teletubisie tez sporo czasu potrafia w kiblu siedziec
    • lezacynielizacy Re: premie bydgoszcz 20.03.10, 18:25
      Zebranie dobre sobie, widze ze u kolegi klania sie kiepskie czytanie
      ze zrozumieniem jak wczesniej ktorys z wypowiadajacych sie napisal ze
      doszlo do kierownika dzialu pirt ze cos jest nie tak na dziale i co on
      zrobil, wezwal paru panow z dzialu a ze wszyscy jednoglosnie wskazali
      jedna,gropke osob przez ktora jest taka a nie owaka sytuacja na dziale
      i co bylo dalej. Nic sprawa ucichcla hmmm ciekawe czemu sami sobie
      odpowiedzcie
      • casto-dramato Re: premie bydgoszcz 20.03.10, 23:38
        Chlopaki, zrobmy ustawke i sprawa sie rozwiaze. Ja chetnie sie do
        was przylacze, po trzaskamy sie po ryju i bedzie nam lzej. Ja stoje
        po stronie poszkodowanego!
        • pilarzna_pile Re: premie bydgoszcz 21.03.10, 18:30
          Na szczęście u mnie PiRTowcy to złote chłopakiwink
          • casto_pirt_byd Re: premie bydgoszcz 21.03.10, 22:17
            szkoda ze nasi maniacy siłowni nie mają takiego samego zapału między 8
            a 16 jak po pracy na siłowni aby zdobyć kolejne centymetry w
            bicepsie... kurwa co mam zrobić aby móc awansować i dostawać najlepsze
            premie (czyli być przydupasem kierownika)???

Co do zebrania to jest chyba niemożliwe na naszym dziale bo kierownik
            ma niby na to wyjebane, czyli wie że sobie z tym nie poradzi albo nie
            chce utrudnić życia swoim przydupasom.....
            • lezacynielizacy Re: premie bydgoszcz 22.03.10, 19:25
              pilarzna_pile- asotowcy to gitowcy prawda??
              raczej nie mosze pytac
    • koniecbydgoszcz Re: premie bydgoszcz 22.03.10, 23:35
      drodzy koledzy przestańcie marudzić na pirt podniecacie się tą premią jakbyście
      potracili swoje wartości ja mam tą premię w dupie lizać dupy żadnemu kierow. nie
      będę. A co do pirtu nie tylko wy przesiadujecie w biurze koledzy z dużego działu
      lubią sobie posiedzieć na magazynie czas leci
      • protas99 Re: premie bydgoszcz 23.03.10, 19:15
        do koniecbydgoszcz a chuj cie to obchodzi ze koledzy z dzialow siedza na
        magazynie widza takich jebanych nierobow na pircie to wychodza z zalozenia ze
        oni tez moga sobie odpoczac tyle ze pirt odpoczywa cale 8 godzin (chodzi tu o
        teletubisiow) odpierdolcie sie od gory i wezcie sie za robote obiboki
    • jarema21 Re: premie bydgoszcz 02.04.10, 15:57
      No, premie na koncie...
      • cas-to Re: premie bydgoszcz 02.04.10, 20:25
        no i ... zatkało kakao?
        smile

• luckyszczecin Re: premie bydgoszcz 10.04.10, 21:59
          kto miał zostać wydymany ten został wydymany na tę premię , a kogo lubi kierownik też widać i tyle w temacie .
          • pankracy_pirt Re: premie bydgoszcz 25.05.10, 21:28
            Większość pracowników z działów handlowych jadą po pirtowcach że to
            lenie i nic nie robią tylko całe 8h ściemniają. Zapraszam takiego
            kolegę z działu handlowego do pracy na pircie przez tydzień i to w
            sezonie wiosenno – letnim. Jaja Ci się spocą i to nieziemsko. Druga
            sprawa gdyby nie pirt to czym to nie byłoby tego całego asortymentu
            na sklepie, a co za tym idzie nie byłoby czym handlować i nie byłoby
            premii . Skoro na pircie nie ma nic do roboty to czemu
            zatrudnialiście się na działach, a nie na pircie przecież tam jest
            super nic nie trzeba robić? Owszem na działach też nie jest lekko
            klienci są różni, bywają paranienormalni. Nawiązując do tego że
            jedni mają u kierownika lepiej inni gorzej, zawsze tak było i tak
            będzie i to jest przykre, ale cóż takie życie. Tak samo jest na
            pircie i na DH. Niektórzy powinni docenić to że pracują w CASTO źle
            tu niezarabiany, a jeżeli jest wam tak źle to poszukajcie innej
            pracy może wtedy docenicie jak tu jest dobrze. Bywają dni gorsze i
            lepsze. Pozdrowienia dla Gringo.
            • cocosa Re: premie bydgoszcz 27.05.10, 22:34
              bo jesteście lenie i popierdóły.tak jest bynajmniej w bydgoszczy.jak
              jest towar to owszem macie robotę.siedzicie na taboretach z ogrodu i
              napierdalacie skanerem.kiedy za to nie ma dostaw to siadacie u
              kierasa i pieprzycie o dupie maryni albo napierdalacie w piłkarzyki
              jak niedorozwoje.tak bynajmniej się zachowujecie.nie macie kontaktu
              z klientami,nie musicie kopać towaru-tylko dzwonicie na działy,że
              coś rozjebane i trzeba donieść(bo wam spadło) albo czegoś nie ma.i
              pierdolicie sobie dalej
    • kar_gul Re: premie bydgoszcz 28.05.10, 00:02
      u nas jest inny problem daje się premie za podpierdalanie lub lubię czy nie
      lubię kogoś twój problem jest do załatwienia nasz nie pozdrawim
    • soft_driver Re: premie bydgoszcz 07.06.10, 12:59
      Prawda jest taka, że na Pircie w Bydgoszczy zawsze byly układy i
      układziki. Zawsze najwieksze premie i podwyzki dostawali kumple
      kierownika. Oczywiscie nie moze byc inaczej kiedy kumpel zostaje
      kierownikiem. Najfajniejsze jest to ze kierownik z Pirt i jeden
      zastepca z tego dzialu maja skonczona ledwo szkole srednia (kier),
      zawodowke (zastepca), a dziewczyna z wyzszym siedzi jak truska i boi
      sie czego kolwiek. Tak apropo to wystarczy przejsc sie Pircie i
      widac od razu kto robi co do niego nalezy i jeszcze musi odwalac
      robote za kumpla, a kto sie opierdziela calymi dniami w pracy. Są
      tez takie osoby ktore jezdza jeszcze na silke i tam tez sie
      opierdzielaja bo w telewizor sie tylko lampia. Prawda jest taka ze
      na przyjeciu chlopaszek ktory jest tam zastepca i kierownik zwrotow
      to chyba najwieksze opierdalacze. A mlodych nie ma co winic, skoro
      taki przyklad pracy dali im starsi koledzy. Taka refleksja mnie
      jeszcze naszla: czy nikt tego nie widzi ze niektorzy powinni dostac
      dyscyplinarke za nie wywiazywanie sie ze swoich obowiazkow w pracy?
      Cieszy mnie to ze ktos w koncu zaczal mowic o tym co sie dzieje na
      Pircie. Jeszcze jedno: "ak sie komus nie podoba to niech zabiera
      papiery". Jesli taka osoba bu zabrala papiery to moze opierdalacze
      by musieli w koncu zabrac sie do roboty.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka