Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

GE Money Bank- Doradca Klienta Koszalin

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 20:23
    Zlozylem aplikacje na stanowisko Doradcy Klienta GE MB oddział w Koszalinie.
    Obsługa Klienta (sprzedaż) kredytów gotówkowych, samochodowych i
    kponsolidacyjnych plu skarty kredytowe.
    Ile mozna tam zaronic? Ktos ma jakies dosiwadczenia. Jak tam jest ?? :)
    Obserwuj wątek
      • Gość: ktos taki Re: GE Money Bank- Doradca Klienta Koszalin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 18:40
        podrzucam do góry i czekam na info. Dzieki za cokolwiek
      • Gość: ktos taki Re: GE Money Bank- Doradca Klienta Koszalin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 08:16
        podbijam do góry
      • Gość: ktos taki Re: GE Money Bank- Doradca Klienta Koszalin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 14:01
        podrzucam do gory po raz ostatni z nadzieja ze ktos sie odezwie :)
      • Gość: mili Re: GE Money Bank- Doradca Klienta Koszalin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 16:09
        a ile ci zaproponowali to odpisze czy duzo czy mało?
        • Gość: ktos taki Re: GE Money Bank- Doradca Klienta Koszalin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 18:34
          Pensja składa się oczywiście z cześci zasadniczej i prowizji. Gdy pytali przy
          pierwszej rozmowie o kwotę, określiłem jako niezbędnę minimum części stałej (nie
          uwzględniając ewentualnych prowizji/premii) na 2000 brutto, czyli około
          1350-1400 netto. Ponieważ zostałem zaproszony na drugą rozmowę, więc....chyba
          trafiłem, ale sam nie wiem czy to dużo czy mało. Zdaje sobie gdyż pracowałem w
          bankowosci, że średnio podstawa to 1800 brutto plus prowizje. Sprawa ma się tak,
          że wcześniej pracowałam w dużym mieście gdzie były inne realia wynagradzania.
          Tutaj mam się zajmować jak zostanę przyjęta tylko kredytami goówkowymi,
          samochodowymi, kartami kredytowymi, konsolidacjami bez hipotek i funduszami.
      • Gość: mili Re: GE Money Bank- Doradca Klienta Koszalin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 09:08
        na pensje stała to bardzo dobrze ci zaproponowali. Praca całkiem fajna. Jak
        masz już doświadczenie w bankowości to napewno sobie poradzisz. Ja bez doś i
        też sobie radzę. Dużo trzeba gadać, ale nie zrażaj się tym. A będziesz sam/
        sama w biurze?
        • Gość: ktos taki Re: GE Money Bank- Doradca Klienta Koszalin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 14:45
          nie wiem jak jest w biurze :) nie byłam. Oddzial jest przy głownej ulicy, kilka
          stanowisk obok siebie ale czy tam tez jest potencjalnie miejsce dla mnie to nie
          wiem. Czy czesc prowizyjna jest tam w miare fajnie skonstruowana?
          Dzieki za info. Pozdrowienia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka