Dodaj do ulubionych

RANKING "DUPOWŁAZÓW" W CAŁEJ SIECI CASTO

10.02.13, 11:32
Założyłem specjalnie nowy wątek, dla tych którzy są najlepsi w tym co robią, czyli w "lizaniu tyłków". Typujcie tych, których uważacie że zasługują na taką skromnośćsmile Piszcie tylko numer casto sklepu, numer działu, imię oraz pierwszą literę nazwiska. Zapraszam Wszystkich do udziału w rankingu....
Obserwuj wątek
    • szeryfcasto2013 Re: RANKING "DUPOWŁAZÓW" W CAŁEJ SIECI CASTO 10.02.13, 16:45
      Jak wiesz , tutaj nie ma odważnych , żeby coś napisać!
      Ja nadal twierdzę , że nie macie się czego bać , Oni nie są w stanie tego sprawdzić , kto pisze pod danym nikiem!
      Policja internetowa , nic nie zrobi jeśli nikomu nie grozicie i nie jest to czyn zabroniony prawem.
      Znam się na tym dobrze , bo jestem moderatorem na jednym z portali.
      Ale dobrze , że wrzuciłeś taki temat , bo to czyta Centrala i napewno wyciągnie z tego wnioski!
      Jeśli ktoś komuś włazi w d... to niech się nie spodziewa , że będzie lubiany a tym samym przez niego znacznie się pogorszy atmosfera na sklepie , a co za tym idzie obroty!
    • prawda997 Re: RANKING "DUPOWŁAZÓW" W CAŁEJ SIECI CASTO 11.02.13, 22:40
      R.Cz. Pirt 8034
    • szeryfcasto2013 Re: RANKING "DUPOWŁAZÓW" W CAŁEJ SIECI CASTO 14.02.13, 19:05
      Niki Ogród8049 , Stefan009, Obilubin , Antycedura , to znane wszystkim w Casto karierowicze awansujące tylko dlatego że dobrze nadają na innych!!!
      To największe gumowe ucha z 2 Castoram!!
      • poprawny2000 Re: RANKING "DUPOWŁAZÓW" W CAŁEJ SIECI CASTO 15.02.13, 08:37
        Mam do Ciebie pytanie.
        Przecież wszytkie niki w tym wątku należą do ciebie.
        Ty piszesz sam ze sobą.
        Tak więc pytam czy twoim zdaniem to jest normalne?
        • poprawny2000 Re: RANKING "DUPOWŁAZÓW" W CAŁEJ SIECI CASTO 15.02.13, 08:42
          Przecież casto-dramato zadaje pytanie(czyli ty) a szeryfcasto odpowiada(czyli ty).
          To chyba jakaś paranoja,nie uważasz?
          I ty się dziwisz że ludzie cię maja za kosmitę.
          Z tego co widziałem to jest dużo takich wątków gdzie prowadzisz rozmowę sam ze sobą.
          Po takich akcjach nikt nie bierze cię poważnie.
          • casto-dramato Re: RANKING "DUPOWŁAZÓW" W CAŁEJ SIECI CASTO 15.02.13, 15:45
            Panowie to miał być ranking "dupowłazów" w naszej sieci, a nie prywatne kłótnie !!! Jeśli chcecie się kłócić to załóżcie swój wątek i na nim polemizujcie.
    • poprawny2000 Re: RANKING "DUPOWŁAZÓW" W CAŁEJ SIECI CASTO 15.02.13, 21:15
      Witam
      casto_dramato czyli jak ktoś wpisze twoje inicjały i numer sklepu w tym poście to znaczy że jesteś dupowłazem?
      Dobrze myślę czy się mylę?
      • szeryfcasto2013 Re: RANKING "DUPOWŁAZÓW" W CAŁEJ SIECI CASTO 15.02.13, 21:52
        Akurat jak moje tutaj ktoś wpisze , nikt w to nie uwierzy!!!
        Jak wiesz od dawna nigdy taki nie byłem i nie zamierzam !!
        Wolę mieć zawsze czyste serce , nie skalane kapowaniem!!!
        Dla mnie jak ktoś kapuje na kogoś , to z moich obserwacji wynika że spotyka go zawsze przykrość z góry!!!
        Ale zawsze możesz kogoś tutaj wpisać , nie zostanie to zmoderowane , ani skomentowane....
        • poprawny2000 Re: RANKING "DUPOWŁAZÓW" W CAŁEJ SIECI CASTO 15.02.13, 22:23
          Aha czyli jak ktoś wpisze twoje dane to nikt w to nie uwierzy, ale wpisze kogoś innego kogo ani ja ani ty nie znamy to znaczy że to dupowłaz?
          Bo coś mi tu nie gra.
          tak czy nie?
          • szeryfcasto2013 Re: RANKING "DUPOWŁAZÓW" W CAŁEJ SIECI CASTO 15.02.13, 22:27
            Powiedzmy , że wszystko jest pod kontrolą !!!
            I bez potwierdzenia to nie przejdzie , wszystko jest pod kontrolą !!!!
          • poprawny2000 Re: RANKING "DUPOWŁAZÓW" W CAŁEJ SIECI CASTO 15.02.13, 22:30
            Zaznaczam że ja ciebie nie znam, to o co chodzi z tym uwierzeniem że na pewno nie jesteś dupowłazem skoro ktoś tu wpisze twoje mini dane
            Proste pytanie czy jak ktoś poda twoje inicjały na tym wątku to jesteś dupowłazem czy nie?
            • szeryfcasto2013 Re: RANKING "DUPOWŁAZÓW" W CAŁEJ SIECI CASTO 15.02.13, 22:36
              Napisałe Ci , że jestem w stanie sprawdzić kto to napisał i zadać kilka pytań do znajomych z Polski!!!
              • poprawny2000 Re: RANKING "DUPOWŁAZÓW" W CAŁEJ SIECI CASTO 15.02.13, 23:33

tak więc nie jesteś w stanie sprawdzic kto to napisał( i nie masz takiej fizycznej możliwości)
                Po drugie kto poświadczy(ze znajomych z polskismile)że nie jest prawdą że jesteś dupowłazem jesli ktoś tu wpisze twoje dane?
                Mam racje?.wiesz że inna odpowiedź niż tak,to idiotyzm.
                Kilka osób zadało Ci podobne pytanie o twoja osobę i nie raczyłeś odpowiedzieć.
                Jeśli jestes taki inteligentny aby prowadzić rozmowę sam ze sobą.
                To znaczy że mi też w końcu odpowiesz/

• szeryfcasto2013 Re: RANKING "DUPOWŁAZÓW" W CAŁEJ SIECI CASTO 16.02.13, 17:26
      Masz problem!!!
    • nod2010 Re: RANKING "DUPOWŁAZÓW" W CAŁEJ SIECI CASTO 16.02.13, 21:18
      www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=PLteDgvYKIM
      • maras8013 Re: RANKING "DUPOWŁAZÓW" W CAŁEJ SIECI CASTO 19.02.13, 20:17
        A co wy nie macie jaj zeby napisac zeby wszyscy wiedzieli co mysliciie ludzie moze ktos was przez to nie lubic ale poco sie ukrywac moze czesc was tez wlazi i dlatego sie ukrywacie ja sie nie ukrywam ipisze to co mysle i wiem ze mam przez to przejeb... ale byscie mieli jaja to polowy tych glupich tematow by nie bylo
        • szeryfcasto2013 Re: RANKING "DUPOWŁAZÓW" W CAŁEJ SIECI CASTO 19.02.13, 20:43
          Jak poczytasz sobie te posty , to zauważysz że tylko mnie stać by tutaj pisać prawdę i nie bać się góry!!!
          Facet powinien mieć jaja a nie być cieniasem i udawać że wszystko jest ok!
          Jeśli nie ma na to odwagi , to nie z tego powodu że utraci pracę ( mimo że jest tu się anonimowym jeśli się nie przeklina i obraża innych użytkowników) tylko dlatego że w życiu i w pracy jest się taką ciapą a tym samym takie osoby na widok klienta czują strach!!!!!!!
        • poznaniak1981 Re: RANKING "DUPOWŁAZÓW" W CAŁEJ SIECI CASTO 19.02.13, 20:47
          maras tu chodzi po prostu o tego gościa.
          Gościu zaczął wszystkich mierzyć jedną miarą,wszyscy są tacy i tacy,ale on sam to chodząca rewelacja.
          Twierdzi że dyrekcja to czyta,oni mają to gdzieś co tu się dzieje,większość pracowników zlewa ten portal.
          Jaja to się ma jak się mówi komuś prosto w oczy że coś jest nie tak a nie wypisuje pierdoły.
          Ja pracuję w casto 6 lat jestem technicznym.Kokosów nie ma.Ale nie lamentuje jak mi źle i niedobrze.
          Z mojego działu nikt nie dostał awansu za włażenie w dupę.
          Jak komuś nie pasuje to można iść do Tesco,dymać za 1200zł.
          Castorama płaci godne pieniądze w porównaniu do innych marketów.
          A jak sam wiesz Polska to taki kraj ,gdzie ludzie wszytko zrobią żeby cię zgnoić jak tylko masz lepiej niż oni.Przykład to ten blog.
          Mój jeden z zastępców to kawał kutasa.Ale mam na niego,wyjebane robię swoja robotę i jest ok.

• szeryfcasto2013 Re: RANKING "DUPOWŁAZÓW" W CAŁEJ SIECI CASTO 19.02.13, 21:07
            Następny klon podstawiony z Dyrekcji , żeby zachwalać pracę w Casto!!!
            Nie pisz bzdur , jak nie wiesz ile w Tesco się zarabia , robisz z siebie kretyna i musisz brać jedno pod uwagę że jesteś oszustem i żyj sobie dalej w tym swoim przekonaniu , że ktoś czytajacy uwierzy w twoje bajki i innych podstawionych ników!!
            www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=FKM1wY4Fa5E
            • poznaniak1981 Re: RANKING "DUPOWŁAZÓW" W CAŁEJ SIECI CASTO 20.02.13, 08:37
              Klon to twój stary,jak po tobie nie jechać kretynie,jak sam się prosisz.
              Po drugie gwałcicielu małych dzieci daj się wypowiedzieć tym do których sie pisze.
              Wyjmij ojcowskiego kutasa z ryja i weź się za robotę CIOTO.
              • szeryfcasto2013 Re: RANKING "DUPOWŁAZÓW" W CAŁEJ SIECI CASTO 20.02.13, 09:54
                www.pah.org.pl/nasze-dzialania/8/pajacyk
                • siwy_r40 Re: RANKING "DUPOWŁAZÓW" W CAŁEJ SIECI CASTO 20.02.13, 10:00
                  Panie szeryf on ma rację kilka razy też chwaliłeś casto tak więc o co chodzi?
                  • siwy_r40 Re: RANKING "DUPOWŁAZÓW" W CAŁEJ SIECI CASTO 20.02.13, 10:03
                    wdzie że chyba tylko ty nie jestes podstawiony,a może jednak jesteś prowodyrem podstawionym przez dyrekcję po to aby wszyscy zajęli się tobą a sprawy ważne odeszły na dalszy plan.
                    • szeryfcasto2013 Re: RANKING "DUPOWŁAZÓW" W CAŁEJ SIECI CASTO 20.02.13, 10:23
                      No wiesz co ja podstawiony??
                      Nigdy nikomu nie właziłem w D.... jak ielu to robi , nie cierpię takich ludzi !
                      Z przodu do ciebie się śmieją a z tyłu nóż Ci w plecy wsadzają , to taki gatunek ludzi!
                      Ja będę pisał tutaj zawsze prawdę , nigdy nie skłamałem i nie mam zamiaru !!
                      Nie jestem do kupienia i moje pisanie tylko może pomóc a nikomu nie zaszkodzi .
                      Mojego pisania może się obawiać tylko góra .
                      W rozmowach z wieloma pracownikami Casto na priv ze mną chcą abym dalej pisał bo wierzą w to co robię- tylko jednostki typu karierowicze zawsze będą na NIE....
                  • szeryfcasto2013 Re: RANKING "DUPOWŁAZÓW" W CAŁEJ SIECI CASTO 20.02.13, 10:15
                    Tak przyznaję się chwaliłem i tego nie ukrywam!
                    A chodziło o szkolenia , ze wreszcie ruszaja po moim poście!
                    I tylko za to !!!!!!!!!!!!
                    • siwy_r40 Re: RANKING "DUPOWŁAZÓW" W CAŁEJ SIECI CASTO 20.02.13, 10:29
                      Raczej ci się tak tylko wydaje,zawsze na początku roku jest robiony nowy plan szkoleń.
                      I zawsze jest ich dużo bo firmy chcą mieć to z głowy.
                      Twój udział jest żaden jeśli o to chodzi.
                      A tak poza tym to wiele rzeczy ukrywasz,ale nie będę sie nad tym rowodził.
                      Szkoda mi mojego czasu.
                      • szeryfcasto2013 Re: RANKING "DUPOWŁAZÓW" W CAŁEJ SIECI CASTO 20.02.13, 10:38
                        Jakie szkolenia , dla kadry kierowniczej tylko ????
                        Ja pracuję sporo w tej firmie i przez ten okres nie miałem żadnego szkolenia z tego co sprzedajemy , jak równierz moi koledzy na dziale .
                        Tak więc to co napisałeś to kłamstwo i nic nie ukrywam i nie mam zamiaru .
                        Widzę że nie masz nic więcej do powiedzenia bo zalatuje od twojego niku Dyrekcją!!!
                      • siwy_r40 Re: RANKING "DUPOWŁAZÓW" W CAŁEJ SIECI CASTO 20.02.13, 10:50
                        ale po co się rozpisujesz,że ludzie chcą czy nie chcą.Znalazłem kilka twoich wpisów:

Re: Zgłoszone niki na Policję internetową!
                        szeryfcasto2013 11.02.13, 19:59 Odpowiedz
                        Nie będę z tobą dyskutował , twoje słowa wystarczyły aby mój prawnik jutro złożył pozew w sądzie!
                        Moje słowa do Ciebie nie zostaną zakwalifikowane jako obrażliwe , już o tym rozmawiałem - tak więc czekaj na polecony z sądu....

Molder i Scally na emeryturze , ale spoko wpadnie agent Tomek !!!!!

Następny piesek Dyrekcji zabrał głos!!!
                        A szczekać też potrafisz????

Bezapelacyjnie przyznano go nikowi Obilubin, 2 miejsce ogród8049 , 3 miejsce Stefan009!!!
                        A co najlepsze są to osoby , które spłacają komornika już od 7 lat!!!

widać ,że obilubin to jakiś piesek szczekający za rozkazem pana swego...

A nie zastanowiło Ciebie , że może ja jestem tym Paparazzim????

Nie ukrywam faktu mam na imię Darek i pracuję na R50 Al.Krakowska!
                        Piszę ten post bo dzisiaj już nie wytrzymałem tych słow ze strony z-ca kierownika wobec mnie !
                        Były to słowa poniżające mnie , powiedziane wprost do mnie z krzykiem!
                        Nie wymienię tego publicznie ale ten zastępca miał do mnie żal że za długo robię zamówienie specjalne do dostawcy.
                        Czy 20 minut to długi czas ??, kiedy co chwilę ma się telefon i następnego klienta obok!
                        Od dawno to wytrzymywałem ale dziś powiedziałem koniec z tym , ponieważ Dyrekcja nic sobie z tego nie robi w poniedziałek napiszę oficjalne pismo do siedziby na temat atmosfery panującej na dziale!
                        Do Kierownika nic nie mam , super kierownik , kiedyś miałem z nim konflikt ale potrafiliśmy ze sobą się dogadać i obecnie jest super!
                        Kiedy nie ma kierownika z-ca atakuje mnie non stop , ale na moje tłumaczenie nie reaguje !
                        Kiedy kierownik był na urlopie byłó widać braki w zamówieniach , non stop brakowało towaru !
                        Ponadto ma straszne braki w wiedzy na temat produktów i udaje chojraka bo jest lepszy w komputerze a potrafi sprzedać tylko najtańsze produkty na których nic nie zarabiamy nie wspomnę o sprzedaży komplementarnej!!
                        Przed chwilą wziełem proszki na uspokojnie ponieważ jestem bardzo zdenerwowany psychicznie i jeśli mi do jutra nie przejdzie idę do lekarza na ostry dyżur!
                        Dzięki niemu otrzymałem wcześniej naganę , mimo że mógł temu zapobiec !
                        Dla nie jest karierowiczem i zawsze będzie szedł po trupach!
                        Życzę udanego wieczoru , mnie niestety go popsuł - Dobranoc!!!

Sprecyzuj się kapusiu pod jakim nikiem i kto pisze ???
                        Mam głęboko w DDDDD... twoją wypowiedż , bo tylko tchórz bez honoru i ktoś zagrożony może tak jak ty pisać!!!!

Cienki jesteś i zawsze bedziesz facetem bez jaj i honoru!!!!
                        Nie nadajesz się tu do pisania , wracaj do swoich korzeni wiocha , tam takich lizusów kochają ...

Pajac jesteś , nic dziwnego że Ciebie Kobieta zdradza !!!!!
                        Tak więc widzisz sam , sporo o tobie wiem !

Jak żyję tyle lat , nigdy nie widziałem takiego analfabety !!!
                        Tyle byków to może zrobić tylko analfabeta albo dziecko 5 letnie ( nie rażąć dzieci)
                        Totalne beztalęcie , może Ci napisać jak mówi się na takich analfabetów ??
                        Od razu widać że szkołę to raczej masz podstawową i to skończoną na jakimś zadupiu!
                        Proszę nie kalecz tak pięknego Polskiego języka , jeśli masz za grosz honoru....
                        Ale mnie się zdaje że jesteś tylko marionetką , grasz jak ci zagrają!!!
                        A na koniec zagram Ci

Twoje codzienne życie trolu!!!!

I to tylko kilka więc jak ty chcesz aby na przykład dyrekcja brała takich ludzi po uwagę.?

• szeryfcasto2013 Re: RANKING "DUPOWŁAZÓW" W CAŁEJ SIECI CASTO 20.02.13, 10:55
                          Pisz pisz .... może zostaniesz doceniona w Dyrekcji i wreszcie awansujesz ???
                          Bo od dawna cholewki palisz a tu nic!!!!
                          Tak więc nie zabieraj głosu wysłanniczko z góry , nic Ci to nie pomoże - a wiesz dlaczego????
                          Pomyśl zanim odpowiesz!!!!!!!!!!!!!
                          • siwy_r40 Re: RANKING "DUPOWŁAZÓW" W CAŁEJ SIECI CASTO 20.02.13, 10:59
                            wytłumacz mi do kogo ty to piszesz,zaczynam się gubić.
                            • siwy_r40 Re: RANKING "DUPOWŁAZÓW" W CAŁEJ SIECI CASTO 20.02.13, 11:01
                              Kilka minut temu pisałeś normalnie,teraz Ci ciśnienie skoczyło,bo zacytowałem kilka z wielu twoich idiotycznych wypowiedzi?
                              • szeryfcasto2013 Re: RANKING "DUPOWŁAZÓW" W CAŁEJ SIECI CASTO 20.02.13, 11:10
                                www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=PLteDgvYKIM
                                • siwy_r40 Re: RANKING "DUPOWŁAZÓW" W CAŁEJ SIECI CASTO 20.02.13, 11:33
                                  Tak właśnie wygląda rozmowa z tobą.
                                  Argumentów zero!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • prawda997 Re: RANKING "DUPOWŁAZÓW" W CAŁEJ SIECI CASTO 25.02.13, 18:50
      Market Warszawa Krakowska R-50 G.K.
    • prawda997 Re: RANKING "DUPOWŁAZÓW" W CAŁEJ SIECI CASTO 29.03.13, 19:14
      Dupowłazy wciskały kit o premi Turbo , że będzie bo we Francji to mają nawet 3 dodatkowe wypłaty !!! prym w tym wiódł casto8034 r50 G.K.
      A tutaj wyszło że jak zawsze kłamali i premię zobaczymy jak świnia niebo!!!!
      Tutaj chodziło tylko o to żeby zmobilizować doradców do lepszej pracy , bo wielu dupowłazów czuło się zagrożonych a na szkoleniach specjalnie dla nich byli informowani jak wprowadzić do naszych myśli te wielkie oszustwo!!!!
      Jak zawsze myślą że jak kogoś raz oszukają to da się ponownie zrobić w jajo!!!!!!!
      • kanibalizm Re: RANKING "DUPOWŁAZÓW" W CAŁEJ SIECI CASTO 29.03.13, 21:18
        Ty już nic nie zobaczysz,wyjebali Cię na zbity ryj i tyle.
        Skończ swoje żale i wyp.....aj!!!!!!!!
    • prawda997 Re: RANKING "DUPOWŁAZÓW" W CAŁEJ SIECI CASTO 01.04.13, 16:20
      forum.gazeta.pl/forum/w,88604,106973589,106973589,STAZYSCI_.html
    • prawda997 Re: RANKING "DUPOWŁAZÓW" W CAŁEJ SIECI CASTO 12.04.13, 18:04
      Znalezione na tym portalu! forum.gazeta.pl/forum/w,88604,135710658,135710658,Jak_osiagnac_cos_w_Casto_.html
      • kanibalizm Re: RANKING "DUPOWŁAZÓW" W CAŁEJ SIECI CASTO 12.04.13, 18:09
        Daj na luz i nie odgrzewaj czego popadnie,nikt nie chce z tobą pisać i tyle,aha tylko Ja ale po to aby Ci to uświadomić.
        • michal19807 Re: RANKING "DUPOWŁAZÓW" W CAŁEJ SIECI CASTO 12.04.13, 21:14
          Ten cwel tego nie zrozumie ,bedzie pisał dopóki nie znajdzie nowej roboty teraz na bezrobociu to dopiero ma czas .
    • prawda997 Re: RANKING "DUPOWŁAZÓW" W CAŁEJ SIECI CASTO 26.08.13, 16:19
      Jak widzę wszyscy narzekają ale jakoś publicznie boją się podać tutaj swoich ulubieńców!
      • prawda997 Re: RANKING "DUPOWŁAZÓW" W CAŁEJ SIECI CASTO 23.09.13, 22:39
        Coraz więcej tych dupowłazów słoików w słomianych butach zjeżdża do stolicy i liczą że zrobią karierę !!
        To prawda bo jak ktoś donosi na swoich kolegów , koleżanki z pracy ma zapewniony szybki awans , nawet jak nie posiada wiedzy!!!
        Słoik słoikowi nie zaszkodzi a zawsze mu pomoże i tego nikt nie zmieni!!!
        Ale wieśniakiem zawsze będzie , tego nie ukryje żaden słoik dupowłaz!!!
        • 8003poz Re: RANKING "DUPOWŁAZÓW" W CAŁEJ SIECI CASTO 24.09.13, 07:44
          Odświeżasz posty które miesiąc temu sam odświeżyłeś i piszesz z nienawiścią o ludziach z którymi już dawno nie pracujesz.
          Jesteś po prostu "miszczem" (celowo z błędem).
          Powiedz jak tam te sprawy o których tak głośno miało być w mediach ???
          Mam nadzieję, że to nie będzie o ataku szaleńca... big_grin
          • xelectric Re: RANKING "DUPOWŁAZÓW" W CAŁEJ SIECI CASTO 24.09.13, 09:18
            hahaha weź go nie prowokuj bo otworzy szafę ze swoimi tajnymi informacjami i będzie afera jak z wikileaks hehehehe
            • kanibalizm Re: RANKING "DUPOWŁAZÓW" W CAŁEJ SIECI CASTO 24.09.13, 11:58
              Szkoda czasu na czytanie Jego bredni.Na innych forach błaźni się o wiele "mocniej".
              Stadnina w Gdańsku itp.
              Moderuje sam siebie,pączki,psycholodzy,telewizja,słoiki.
              Dostał strzała o kierasa bo miał go dość,teraz jakoś trzeba wylać swoje żale,tylko problem się zrobił bo nikt go nie poparł.
              Więc obrał metodę bredzić ile wlezie,a nóż się znajdzie podobny "AS" i się pokochamy smile
    • koksu123 Re: RANKING "DUPOWŁAZÓW" W CAŁEJ SIECI CASTO 05.10.13, 14:34
      Niewola Michał 8044
    • szarakzcasto Re: RANKING "DUPOWŁAZÓW" W CAŁEJ SIECI CASTO 10.10.13, 16:46
      kilka słów o dupowlazach casto3 lodz 8063 zaczynajac od budowlanki marcin rudy drewno darek pokrycia bartek dekoracja andrzej i artur narzedzia andrzej darek ogrod kuba pirt slepy sot bubu co do kierowniczkow to wszyscy wiedza kto co i jak w temacie dlubie...
    • prawda997 Re: RANKING "DUPOWŁAZÓW" W CAŁEJ SIECI CASTO 18.10.13, 18:12
      Market Krakowska sanitarny M.A !!!
      Ten to dopiero potrafi sprzedać najlepszego kolegę!!
    • szeryfcasto2013 Re: RANKING "DUPOWŁAZÓW" W CAŁEJ SIECI CASTO 25.10.13, 11:16
      Uwaga na Bimbra z Krakowskiej potrafi każdego sprzedać !!!!
    • prawda997 Re: RANKING "DUPOWŁAZÓW" W CAŁEJ SIECI CASTO 22.11.13, 22:35
      forum.gazeta.pl/forum/w,88604,106642799,106642799,Konkurs_na_najwiekszego_podpierdalacza_w_Casto_.html
    • prawda997 Re: RANKING "DUPOWŁAZÓW" W CAŁEJ SIECI CASTO 01.03.14, 09:56
      Nic dodać , nic ująć coraz więcej dupowłazów zaczyna pisać na tym forum i zachwalać pod niebiosa swojego pracodawcę !!
      Ale żaden z nich nie ma odwagi się przedstawić i dlatego w te wasze kłamstwa nikt nie uwierzy , bo jak by było tak dobrze , to casto ludki by się nie zwalniały!!
      • michal19807 Re: RANKING "DUPOWŁAZÓW" W CAŁEJ SIECI CASTO 01.03.14, 20:36
        Może ty pedale się przedstawisz.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka