zielonaherbata7 11.10.06, 15:49 Czy może ktoś z użytkowników tego forum miał styczność lub pracował w firmie RB EXPERT> Zastanawiam się nad podjęciem tam pracy. Będę wdzięczna za wszelkie informacje, wskazówki i uwagi. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zielonaherbata7 Re: expert 11.10.06, 17:06 Naprawdę nikt nic nie może powiedzeć??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajajajaja Re: expert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 17:43 ja pracowalam w expercie ale nie wiem czy o tej samej firmie mowimy???? Odpowiedz Link Zgłoś
zielonaherbata7 Re: expert 11.10.06, 18:40 Gość portalu: jajajajaja napisał(a): > ja pracowalam w expercie ale nie wiem czy o tej samej firmie mowimy???? Ten RB EXPERT o którym ja myślę to coś w stylu Expandera. Doradztwo finansowe. Trzeba założyć własną działalność i łapać klientów. I sama nie wiem, czy się za to brać. Będę wdzięczna za wszelkie info Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: expert 11.10.06, 19:33 Ja bym sie nie brala. To praca wstylu agent ubezpeiczeniowy/przedstawiciel handlowy/akwizytor...Chcialabys miec prace polegjaca na ciaglym nagabywaniu i podpuszczaniu??? Odpowiedz Link Zgłoś