Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Praca w CCC????

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.06, 22:46
    Witam dostałam propozycję pracy w CCC. Przeczytałam forum i znalazłam mnóstwo
    negatywnych informacji na ten temat. Jednak to były dane z ubiegłego roku czy
    coś się zmieniło?
    W poniedziałek mam się zgłosić na dzień próbny ale po przeczytaniu forum
    jestem podłamana i w korpce. Nie wiem co mam zrobić. Czy ktoś mógłby mi opisać
    jak sytuacja wygląda teraz jaka jest preferowana forma umowy, jakie są warunki
    i czy warto w ogóle tam iść dla dziewczyny, która jest praktycznie bez środków
    do życia i jest osobą ambitną po studiach o ambicjach większych niż praca w
    sklepie obuwniczym w hipermarkecie... Czy może lepiej iść i się przekonać czy
    dać sobie spokój i czekać na coś lepszego? Proszę pomóżcie mi i doradzcie.
    Naprawdę już nie wiem co robić w tej sytuacji. Czekam na jakieś informacje.
    Dzięki i pozdrawiam.
    Obserwuj wątek
      • Gość: agnieszka28 Re: Praca w CCC???? IP: *.crowley.pl 09.12.06, 22:54
        Ja bym zaryzykowala zadna praca nie hanbi a zdobedziesz tylko doswiadczenie i
        srodki na utrzymanie. Acha i bardzo wazne uwazaj na tzw dzien probny, kaz
        podpisac umowe,niech ci za niego zaplaca bo czesto ktos caly dzien pracuje i nic
        nie zarobi a nastepnego dnia sie bierze nastepna osobe na dzien probny i tak w
        kolko:)))
      • Gość: pati Re: Praca w CCC???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 09:36
        dlaczego ubiegałaś się o pracę w sklepie obuwniczym skoro masz skończone
        studia? (jakie?) W markecie w sklepie wystarczy chyba ktoś po średniej, ew.
        student, który chce dorobi, a nie zarobic. Ale jak już...jak podpiszą z Tobą
        umowę (nalegaj) w dniu próbnym, to popracuj, ale szukaj dalej, bo inaczej tam
        utkniesz.
        • Gość: Karolina Re: Praca w CCC???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.06, 10:35
          Skończyłam socjologię a ubiegam się o pracę ponieważ wiele lat nie pracowałam a
          nie ma odezwu na moje cv i listy które wysyłam. Mimo, że mam doświadczenie w
          pracy biurowej to zaklęta cisza... Może to ja źle coś robię i szukam...?
          Też myślę, że praca w sklepie obuwniczym i market w dodatku od rana do nocy w
          świątki piątki i niedziele nie jest pracą dla osoby po studiach i właściwie
          wynagradzaną to mam jednak obawy, że jak nie pójdę przynajmniej zobaczyć to
          rodzina mnie "zlinczuje", że nie mam pracy a tak mogłabym pracować.... Ktoś może
          pomyśleć głupie myślenie ale obawiam się, że tak by było. Jeszcze zobaczę co
          zrobię i mam nadzieję, że coś w końcu ruszy a nie tylko będą się odzywali do
          mnie pracodawcy typu ccc....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka