Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 10:06
    Ja chce zostać policjantką od zawsze i będę dążyć do tego celu!!!nie można
    się poddawać!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: Milena Policjant IP: 195.205.216.* 08.01.07, 10:24
        Moim marzeniem jest zostać policjantką,będę dążyć do tego celu bo bardzo mi
        zależy.Nie trzeba się poddawać!
        • doradca-finansowy Re: Policjant 08.01.07, 10:58
          bardzo dobrze! ktoś musi wykonywać czarną robotę.
          a w policji kilkaset wakatów w samej warszawie!
      • Gość: imk Re: Policjant IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 12:22
        Gość portalu: madzia napisał(a):

> Ja chce zostać policjantką od zawsze i będę dążyć do tego celu!!!nie można
        > się poddawać!!

Tja, widoczny wplyw filmow typu "Kryminalni" ewidentnie...
        Jako osoba znajaca ta prace od wewnatrz - ostrzegam: ta praca nie polega na
        jezdzeniu toyota, nie jest przygodą, jest za to kiepsko platna, wyczerpujaca
        psychicznie, jest mobbing, wykonuje sie najbardziej absurdalne rozkazy czesto
        wydawane przez idiotow, jestes pod permanentna kontrola razem z blizsza i
        dalsza rodzina (ile zarabia maz/zona/ojciec/matka/gdzie pracuja plus rodzenstwo
        i malzonkowie rodzenstwa oraz ich dzieci, plus posiadany majatek z
        wyszczegolnieniem wszystkiego.
        Permanentna inwigilacja, presja, kasa gowniana, 3 pierwsze lata na ulicy musi
        byc KAZDY. Pojezdzisz na interwencje do patologicznych rodzin, pogladasz
        rozkladajace sie zwloki bezdomnych na dzialkach, pijane dzieci - zycie szybko
        zweryfikuje twoje wyobrazenie o pracy w policji ktora nie polega na ladnym
        wygladaniu w mundurku, chwaleniu sie bronią czy odznaką i pajacowaniu w
        radiowozie.
        • Gość: na chwile Re: Policjant IP: *.acn.waw.pl 08.01.07, 17:12
          a awansuje i tak nie ten kto pracuje
          przykład z mojego podwórka, był koleś co był normalnym dresem, bandytą ale
          dzięki wujkowi trafił do stołecznej, był nie do ruszenia dopóki pewnego dnia
          komuś nie zrobił krzywdy przy licznych świadkach, dopiero wtedy wyleciał i
          poszedł siedzieć, ale tak zawsze pierwszy do podwyżki
      • Gość: Inesk Re: Policjant IP: *.toya.net.pl 08.01.07, 18:30
        Witam
        wszystkich zainteresowanych służbą w Policji,
        zapraszam jutro na czat o rekrutacji 2007
        na stronie www.lodzka.policja.gov.pl o godzinie 17.

pozdrawiam
        Inesk
      • Gość: kinga Policjant IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.07, 13:14
        bardzo chcę zostać policjantką i postaram się zrealizować swój cel!! nie poddam
        się:)!
      • Gość: Justyna Policjant IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 22:04
        Ja również chcę zostać policjantką. Od dziecka mówiłam że będę chodzić w
        mundurze policyjnym. Niestety już raz próbowałam i nie udało się ale nie poddam
        się tak łatwo dalej próbuję - do skutku.
        • Gość: AW Re: Policjant IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.07, 22:45
          Mam pytanie do Justyny. Masz może wzor podania? Czy kwestionariusz osobowy
          można wypelnic na miejscu jak juz sie zawiezie komplet dokumentow na komendy?
      • Gość: Goga Policjant IP: 83.16.174.* 27.02.07, 13:44
        Mam pytanie... a mianowcie czy jest jakiś kierunek wiążacy się z psami w
        policji? Chodzi mi konkretnie o to co musiałabym zrobić żeby tresować psy
        policyjne, zajmować się ich żywieniem itp.???? Czy musiałabym ukończyć
        weterynarie i w jakich miastach są takie kierunki studiów?? Prosze o odpowiedź...:)
        • Gość: tresura Re: Policjant IP: *.acn.waw.pl 27.02.07, 13:51
          oni są już odpowiednio wytresowani. Chodzą parami po ulicach, jeden od drugiego
          nie odejdzie na krok, a żywią się u chińczyków , bo tam mają zniżki
      • raveness1 Re: Policjant 27.02.07, 13:54
        A badzie sobie tymi policjantami, tylko macie scigac bandziorow a nie czepiac
        sie o byle co.
      • Gość: madzia2 Policjant IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 22:39
        mam jeszcze troche czasu....ale powolutku powinnam sie zastanawiać kim
        chcialabym byc w przyszłosci...i stwierdziłam ze sposród wszystkich zawodów
        najbardziej odpowiada mi własnie ten!!zrobie wszystko zeby być policjantka:)
      • Gość: ania Policjant IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.07, 12:15
        mnie teraz zaczeła interesowac praca policjantki... mam 17 lat i uczeszczam do
        LO o kierunku o profilu hum-prawnym...Gdyby ktos mi mógł doradzic, najakie
        studia powinnam sie wybrac po LO i jakie powinnma spełanic warunki do
        pozostania policjantka, byłabym bardzo wdzieczna... Pozdrawiam...
        • Gość: :) Re: Policjant IP: *.adsl.inetia.pl 29.09.08, 21:03
          na studia resocjalistyczne pedagogistyczne
      • Gość: Paulina Policjant IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.07, 13:00
        Ja od zawsze nie chce być policjantką ale od niedawna!!I mam nadzieje że mi się
        uda też się nie poddam:)) I trzymam kciuki za wszystkich którzy w siebe wierzą!
        • billy.the.kid Re: Policjant 01.05.07, 14:46
          dziewczyny, raczej nie macie róno pod czuprynkami. ale nic to, w policji dużo
          głupków pracuje.
          • Gość: ania Re: Policjant IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.07, 21:44
            w policji takie zarobki że coraz mniej mężczyzn a w szkołach policyjnych 2/3 to
            dziewczyny jak tak dalej pójdzie to aż się boję, bo jakoś lepiej się czuję jak
            wiem że będą mnie bronić faceci niż kobiety
      • Gość: Paulina Policjant IP: *.24.radom.pilicka.pl 05.05.07, 13:18
        Mam 17 lat i od niepamiętnych czasów marze o pracy w policji. Wiem, że dostać
        jest się bardzo trudno, ale dla chcącego nic trudnego:) jestem dobrej myśli...
      • Gość: madziaaaa Policjant IP: 81.210.21.* 11.05.07, 12:58
        ja tez chce zostac policjantka ale przerazaja mnie troche te testy egzaminy i
        wogoleeee...!!!!!!!!!!! pozdro
      • Gość: Grzyb Policjant IP: *.pai.net.pl 29.05.07, 21:53
        A ja mam inne pytanie. Co trzeba ztobić żeby zostać policjantem biegłym do
        spraw drogowych?nie wiem jak to sie profesjonalnie nazywa, ale to taki koleś
        który przyjeżdża na miejsce wypadku, powącha asfalt,obejrzy lakier na masce i
        wie jak doszło do wypadku. a przy tym zarabia mnóstwo kasy :P to żart.
        • Gość: Piotrek Re: Policjant IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 22:41
          Policji się ewidentnie nudzi ostatnimi czasy. Wczoraj spisali mnie za to, że
          zrobiłem im zdjęcie radiowozu, kazali mi je skasować, i jeszcze pluli się przez
          kilkanaście minut, straszyli sprawą itd. Mówili że mogą mi zrobić zdjęcie,
          pokazać wszystkim policjantom w mieście i jak mnie będą rozpoznawać to mi będą
          wszyscy policjanci wypisywać mandat za nic. Jeszcze bezczelnie kazali mi dać
          komórkę, żeby "sprawdzić czy nie jest kradziona" haha. nawet nie potrafią IMEI
          wyświetlić, kazali mi to zrobić. No i okazało się że nie jest kradziony i głupio
          im było. Ech, szkoda gadać...
          • Gość: chciałem być hehe Re: Policjant IP: *.aster.pl 30.05.07, 01:44
            O ile wiem policjanci są osobami publicznymi więc czemu miałbyś nie zrobić im zdjęcia ?
            Z twojego opisu wynika że grozili ci, ja bym na twoim miejscu złożył skarge na ich zachowanie do prokuratury.
            Zastanawiam się co by było gdyby popsuli ci telefon ?
            Albo gdy zatrzymują i sprawdzają samochód to przecież mogą popsuć i co wtedy się robi , gdzie zgłasza zaistniałą szkode ?
            Nasze społeczeństwo jest niedoinformowane poprostu a krajem rządzą palestry adwokatów i prawników.

Praca w policji ? Przecież na górze są oficerowie z doświadczeniem czyli z dawnego komunistycznego systemu , SB-cy i inni UB-cy . Najlepszymi przestępcami są wg mnie policjanci bo znają się na fachu jak nikt inny i trudno ich złapać.
            W policji nie jest ciekawie skoro dochodzi do znęcania się fizycznego i psychicznego nad zatrzymanymi , potrafią wrobić i zmusić wybiegiem do podpisania cyrografu(przyznania się do winy). Ostatnio sławne zgwałcenie podpitej studentki na komisariacie , którą wcześniej zatrzymali.Gdzie ludzie mają czuć się bezpiecznie ?.
            Praca policjanta w polsce - coś obrzydliwego. Mało kto ich lubi , bo zawsze węszą i szukają dziury w całym.Są pachołkami politycznych decyzji , zamiast służyć społeczeństwu , służą władzy i urzędnikom.
            Nawet tym nowym musiałem pokazać gdzie jest skrzyżowanie bo się chłopcy z mapą zgubili i tacy mają nas chronić ?
            Jedynie dzięki monitoringowi policjanci są bardziej skuteczni.
            Czasy się zmieniają - układy pozostają .
          • Gość: sychy Re: Policjant IP: 195.116.3.* 19.11.08, 06:56
            jak byś nie wiedział mądralo, nie można robić zdjeć komuś kto teog nie chce bo
            to jest karalne, po 2 spisanie to nic złego, po 3 musza sprawdzac tel komórkowe,
            a że nei wiedziali jak to zorbić to inna spr ^^
      • Gość: Gośka Policjant IP: *.wist.com.pl 03.06.07, 00:06
        Ja również chce zostać policjantką. jestem w liceum o profilu ogólnopolicyjnym
        i myślę że dobrze zaczelam drogę do celu.
        • billy.the.kid Re: Policjant 03.06.07, 10:48
          fajnie jest jak policjantka bedzie dokonywała ogledzin zwłok topielca,który
          ok.2 tyg.leżał se w wodzie, a mógł tez utopić się w szambie.fajne sa zwłoki
          rozkawałkowane przez pociąg. zdarzają się zwłoki noworodków.-tez bardzo
          przyjemne. a tę robote ktos musi zrobic. z reguły pracownik dochodzeniowy.

powodzenia w pracy ,dziewczyny. szybko wam się odechce.
          • billy.the.kid Re: Policjant 03.06.07, 10:53
            pierwszy wisielec jakiego obsługiwałem[ok.70 roczku] wisiał na haku od
            karnisza. stary policjant ,który ze mna był wlażł na stół aby go odpiąć, a ja
            prztrzymywałem go pod pachami. połozyłem go na ziemi a ten wisielec w tym
            momencie głęboko westchnął.gazy z płuc se wypuścił.a smród przy tym sie rozszedł
            [wisiał ze dwa dni].

powodzenia w pracy w policji,dziewczynki.
            • Gość: ZKPL Po kilkunastu latach służby z niczym ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.07, 12:02
              Tylko dziewczynki weżcie pod uwagę że po 15 latach emeryturka jest skromna tak
              jak i faktyczne zarobki. A jeśli niedaj Boże powinie wam się nóżka o co wtedy
              wcale nietrudno to 'przypną " wam paragraf. I zostaniecie całkiem na lodzie
              jak to się pięknie mówi "gołe i wesołe". Każdy przytomny czlowiek widzi co się
              dzieje i dlatego taka masowa "ucieczka".
              • Gość: dno społeczne Re: Po kilkunastu latach służby z niczym ... IP: *.aster.pl 03.06.07, 14:14
                Właśnie zauważyłem że wpakowali się w niezłe g..no ,
                nie wytrzymują psychicznie i zaczynają wyżywać się na obywatelach ,
                głównie na tych młodych bo wiedzą że mają ograniczone prawa i możliwości
                żeby jakoś zareagować na ich napaść. Widziałem policjanta w cywilu który
                prowokował 2 młodych , chwycił jedego za ubranie a później czapke z daszkiem zaczął mu przestawiać do tego coś bełkotał. Źle z policją .
                Nawet trafiają się pedofile w policji.
                hyperreal.info/node/5277
                Rodzice tych dzieci są dennie bezskuteczni w obronie ich praw.
                • billy.the.kid Re: Po kilkunastu latach służby z niczym ... 03.06.07, 16:20
                  w dawnych latach mateńki komuny milicja była docenianai przybajmniej w płacach.
                  sporo powyzej sredniej krajowej. ale dziś,dla jakiej idei??
                  • Gość: heheł Re: Po kilkunastu latach służby z niczym ... IP: *.aster.pl 04.06.07, 19:37
                    miasta.gazeta.pl/lublin/1,48724,4189639.html
                    Kto z kim przystaje, ten takim się staje.
                    • billy.the.kid Re: Po kilkunastu latach służby z niczym ... 06.06.07, 07:50
                      łojezumiu-dzisiaj widziałem taka policjantkę. koło śpiących u zerała się z
                      kobitką która handlowała truskawkami.
                      • billy.the.kid Re: Po kilkunastu latach służby z niczym ... 06.06.07, 10:42
                        miało być UŻERAŁA SIĘ.
                        • Gość: ergie Re: Po kilkunastu latach służby z niczym ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 11:35
                          A może zażerała się (truskawkami) ;)
                  • Gość: tiaa Re: Po kilkunastu latach służby z niczym ... IP: *.171.104.226.static.crowley.pl 14.11.08, 23:58
                    za ku...two zawsze dobrze płacili, jak musiał pałą lać swoich niewinnych
                    rodaków to się dziwić ze jakoś musieli ich przyciągać?
      • Gość: majeczka Policjant IP: *.centertel.pl 20.06.07, 21:33
        marze zeby zostac policjantka i wierze ze to zostanie zrealizowane w
        moim zyciu!!!
      • Gość: ewelina Policjant IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 14:55
        ja chce zostać policjantką choć wiem że ta praca jest wyczerpująca ale też wiem
        że sobie dam rade jak przeczytałam ze na wstęp jest np. bieg na 60 m i 300m dla
        mnie to nic najgorsze jest tylko z języka obcego. ale wiem ze sobie dam rade
        choć mam dopiero 14 lat.
      • Gość: Mona MI tez sie odechcialo i bardzo dobrze IP: *.taeu.com 28.06.07, 15:44
        Marzylam o policji od dziecka. Wszyscy mi odradzali, ale bylam uparta. Rok temu
        poszłam na testy. Gdy zobaczylam szkole w Legionowie to juz przestawalo mi sie
        to podobac. Oblalam testy na pilce lekarskiej ( zreszta jak 99% dziewczyn)
        mialam mozliwosć ponownego zdawania, ale zrezygnowalam i bardzo sie ciesze. Po
        tej przygodzie odechcialo mi sie policji raz na zawsze. Zarobki do du..
        Policjant w Polsce jest nikim. Na Zachodzie Policjant to autorytet. I tak jak
        rok temu, byl wielki BOOM na pracę w Policji, tak teraz brakuje chetnych przez
        co zaczeto upraszczac egzaminy. Ja sie wcale nie dziwie. Chcialabym byc
        policjantką, zawsze o tym marzylam, ale nie w tym kraju. A mlode dziewczynki co
        są tak najarane na bycie policjantką, a raczej na chodzeniu w mundurze musza
        jeszcze dorosnac zanim zrozumieja, ze praca w policji to nie kryminalni i
        lansowanie sie w mundurze.
      • Gość: Sysia Re: Policjant IP: 83.238.172.* 04.07.07, 10:28
        Masz rację Madziu:)) Mnie tez od zawsze marzy się praca w policji ii nigdy w
        żyCiu z tego nie zrezygnuję:) pozdro;*
      • Gość: Patriota Policjant IP: *.cpe.marton.net.pl 08.07.07, 16:37
        Teraz Policja ma wielkie wymagania ludzie po studiach powinni mieć uproszczoną
        procedurę przyjęcia. Kiedyś za komuny to przyjmowali cymbałów a dziś są
        aspirantami i oficerami. Wiem to z doświadczenia jak oficerowie SB lub ZOMO
        wkręcają swoje dzieci (ledwo zdają maturę a później wielki Policjant), są też
        tacy u mnie w mieście którzy kiedyś wyzywali Policjantów o kur....handlowali
        narkotykami i brali byli ulicznymi gangsterami ale nie byli karani bo im się
        pofarciło, a dziś są wielkimi stróżami prawa heeheh !!!
      • Gość: Folke Policjant IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 22:43
        OJ DZIEWCZYNY... ALE Z WAS KREJZOLKI xD
        "moim marzeniem jest zostanie policjantką"
        dobre... :D powodzenia
        • Gość: manka Re: Policjant IP: *.ztpnet.pl 24.08.07, 13:21
          Uwazam ze kobiety w policji to wielka pomyłka,no chyba ze cywil w
          papierach,wiekszosc mysli ze to latwy kawalek chleba i fajna
          przygoda,nie to non stop nadgodziny,syf kila i mogila.To nie jest
          praca dla kobiet,tam trzeba miec silny charakter,mała wrazliwosc,bo
          psycha siadzie po kilku latach a zarobki wcale nie takie duze.
      • Gość: Marcel Policjant w Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.08, 16:02
        Czy ktoś może chce zostać policjantem i mieszka w Łodzi?
      • Gość: H.. W DUPE POLICJI Policjant IP: *.chello.pl 29.02.08, 11:06
        JEBAĆ PSÓW ..YCH SKU..SYNÓW !!!!!!!! H.. W DUPE POLICJI
      • Gość: hans Policjant IP: 77.236.12.* 19.04.08, 20:20
        Ale wy kobietki jesteście stuknięte. Nie twierdzę, że nie jesteście potrzebne w
        tym zawodzie, ale czy nie można o wiele przyjemniej spędzać swojego zycia?? Ja
        wolę chodzić normalnie do pracy, mieć 26 dni urlopu (ale JA go sobie zaplanuję),
        kasę o której policjanci mogą marzyć. Pewnie zastanawiacie się jak tego
        dokonałem? W bardzo prosty sposób: poszedłem na polibudę i skończyłem dobry
        kierunek. Starałem się na studiach, zdobywałem wiedzę i umiejętności. 2 lata po
        studiach jest mi dobrze i nie zamieniłbym tego na nic.

Jeżeli chcecie iść do policji to proszę bardzo, ale później nie miejcie
        pretensji, że nie możecie się "poukładać" osobiście: rodzina, znajomi, hobby
        etc. Żaden normalny i w miarę zaradny facet nigdy nie wstąpi do policji i jego
        największym nieszczęściem jest to, gdy jego kobiecie strzeli coś do głowy i
        zechce być policjantką. Dla mnie to porażka, gdy moja kobieta musi iść na noc do
        pracy zamiast iść ze mną wieczorem na spacer lub spędzić miło wieczór. Nie mogę
        zaplanować sobie urlopu, bo nigdy nie wiadomo, kiedy Ona będzie miała wolne.
        Weekendy też przeważnie ma zajęte.

Możecie sobie kobietki drogie znaleźć super faceta - najlepiej policjanta (być
        może tylko on zaakceptuje waszą pracę), ale musicie zdać sobie sparwę, że
        wówczas będziecie sie mijać w drzwiach: on idzie na rano do pracy, ty wracasz z
        nocki. Czy to jest życie o którym marzycie i marzy wasz partner? Czy za te
        pieprzone 1800 netto (mniej więcej tyle zarabiaja policjanci na początku) warto
        poświęcać swoją młodość i niszczyć sobie psychikę? Czy macie kobietki pojęcie,
        że przez ten wasz kaprys będziecie prędzej czy poźniej cierpieć. Odejdziecie z
        policji po kilku latach, i co wtedy???? Doświadczenia w biznesie nie ma,
        umiejętności zerowe, wszystko co studiowałyście przeszło już do historii. Kto
        was przyjmie do pracy?? Chcecie pracować na kasie w realu??

Wybór należy do was. Jeżeli myślicie poważnie o życiu, to i znajdźcie sobie
        poważną pracę. Będziecie na pewno bardziej zadowolone z życia, wasz partner
        także. Po co sobie komplikować życie i tracić najlepsze lata młodości na
        sprzątanie żuli z ulicy, lub suszenie suszarką na poboczu.
        • Gość: john Re: Policjant IP: *.srg.vectranet.pl 19.04.08, 20:43
          A ty co tak sie przejales praca dziewczyn w policji,zazdoscisz im,bo
          mam takie wrazenie.
      • Gość: madlen Policjant IP: *.cust.o2.ie 14.07.08, 17:49
        chciałam zostacpolicjantką wiecie to takie luźne plany ale po
        przeczytaniu tego artykułu myśle że się przeliczyłam jest strasznie
        cieżko chyba najbardziej mnie przeraża ten test sprawności fizycznej
        ale mam pytanie do was czy ja musze mieś zdana mature na pozionie
        rozszeżonym żeby mnieć jakies szanse??? dziękuje ślicznie:)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka