Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    13.01.07, 16:45
    Zawód-sprzedawca.Pracuję w PoloMarkecie w Toruniu i nie mogę tak dalej.Bylam
    na chorobowym, bo bylam po operacji wrocilam do pracy już niecaly miesiąc po
    zabiegu(kilka tygodni).Sytuacja w nowej pracy(przeniesiono mnie na inny sklep)
    jest nie do wytrzymania.Pani kierownik faworyzuje inne kobiety kiedy my
    tyramy wieczorami myjąc mięsny i maszyny pani kierownik ze swoimi ulubionymi
    pracownicami pije piwko i plotkują.Jest też straszne oszustwo.Zauwazylam że
    koleżanka z pracy kasujac parówki cielece miala nametce wpisany kod na zwykle
    parowki strasznie tanie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A wtedy ja za to bede odpowiadala
    zapewne bo zajmuje sie towarem:-(Jestem kłębkiem nerwów.Kilka razy na
    maszynie prawie ucielam sobie palce,bylam z tego powodu w przychodni.Kiedy
    przychodze do domu nie mam sikly na dodatek pracujemy ostro.Sklep jest
    straszliwie dlugo czynny.Nie mam sily chcialabym to komus zglosic,powiedziec
    chce iść do Biura Pracy.Proszę o poradę co mam zrobić w takiej sytuacji.
    Obserwuj wątek
      • Gość: sowa Re: Co robić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.07, 17:09
        watpie żeby za faworyzowanie niektorych pracowników poniesli jakaś kare.
        Moze pomyśl o zmianie pracy. W wielu sklepach potrzebują sprzedawców, chociaż
        nie masz nigdy gwarancji że znów nie beda sie takie sytuacje powtarzały.
        albo drugie wyjście, postarać sie nie martwić na zapas, robić swoje i wychodzić.
        Trzeba mieć troche szczęścia aby trafić na ludzi z ktorymi można współpracować.
        powodzenia, trzymam kciuki.
        • anula36 Re: Co robić 13.01.07, 17:41
          POlo to wyjatkowo wredna dla pracownikow siec - widze to na przykladzie osiedlowego sklepu przejetego przez nich.
      • bravo1993 Zwolnilam sie!!!!!!!!! 14.01.07, 07:57
        Idę dziś zlozyc wypowiedzenie fakt po 10 latach pracy troche mi szkoda ale wole
        znależć inna pracę.Jakos narazie wytrzymam z pensji meza.Pomyslalamdzis wnocy
        myslalam nad tym cala noc-4 razy prawie ucielam sobie palce i reke na
        maszynach,haruje po kilkanaście godzin dziennie za nedzne pieniadze.Ide dziśdo
        Biurowca zlozyc wypowiedzenie dość juz tego!!!!!!!!!
        • Gość: efka Re: Zwolnilam sie!!!!!!!!! IP: *.178.unknown.vectranet.pl 14.01.07, 10:41
          BRAWO!! :) NA pewno znajdziesz coś dobrego :) Powodzenia!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka