Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Ile sie zarabia w roznych miastach?

• Gość: agi Re: Ile sie zarabia w roznych miastach? IP: 217.153.34.* 22.07.02, 15:34
        W-Wa, Informatyk, 28 lat, 6000netto
        • Gość: Mariusz Re: Ile sie zarabia w roznych miastach? IP: *.galkom.com.pl 06.08.02, 10:19
          Jakie sa twoje obowiazki jesli mozna zapytac?

Pozdrawiam

Mariusz
      • Gość: Michał Re: Ile sie zarabia w roznych miastach? IP: *.net.external.hp.com 22.07.02, 18:28
        Redwood, California, 26 lat, programista, ok. 110 tys $$ rocznie
        • Gość: taki jeden... Re: Ile sie zarabia w roznych miastach? IP: *.nowacom.pl 22.07.02, 18:52
          Żałosne... wszyscy chwalą się, że zarabiają po kilka tysięcy. Okazuje się, że
          jesteśmy bardzo bogatym krajem! Za chwilę okaże się, że nie ma nikogo w tym
          kraju, kto zarabia około 600-700 zł netto!

Chyba, że obecna sytuacja gospodarcza Polski źle wpływa na umysły Polaków i
          zaczynają sobie wyobrażać, że zarabiają po kilka lub kilkanaście tysięcy...

Połowa z was ma chyba zbyt wybujałą wyobraźnię...
          • Gość: MossadAttack Re: Ile sie zarabia w roznych miastach? IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 22.07.02, 20:08
            Pracuje 12 godzin przez 6 dni w tygodniu i zarabiam 700zl. Branza IT :-). Moze
            byc
      • Gość: aga Re: Ile sie zarabia w roznych miastach? IP: *.lubartow.sdi.tpnet.pl 22.07.02, 20:45
        woj. lubelskie, wykształcenie średnie, praca w służbie zdrowia, 24 lat pracy,
        780 zł netto.
      • Gość: WMI Zurich, Szwajcaria IP: 195.112.95.* 23.07.02, 11:56
        Zurich, szeregowy w dziale IT firmy telekomunikacyjnej.
        120 000 CHFow brutto na rok. Od razu odliczyc mieszkanie za 26000 CHFow netto.
        Pozdrawiam

WMI
      • Gość: Mazowszanka Re: Ile sie zarabia w roznych miastach? IP: *.icm.edu.pl / 195.117.230.* 23.07.02, 12:56
        29 lat, wyzsze ekonomiczne, pierwsza stala praca, 5 lat doswiadczenia, niezly
        angielski, troche gorszy niemiecki - >
        40 godzin tygodniowo na stanowisku specjalisty ds. wspolpracy z zagranica w
        prywatnej szkole wyzszej w W-wie - >
        zaczynalam od 900 brutto, od niedawna 2200 brutto (plus satysfakcja dzieki
        dajacej sporo wolnosci, akceptujacej samodzielnosc, otwartej na wszelka
        inicjatywe szefowej), jednak za te pieniadze troche za duzo obowiazkow (na
        wlasne zyczenie, w naiwnej nadziei, ze Ktos to doceni;-) - organizacja wyjazdow
        stypendystow, delegacji kadry dydaktycznej, miedzynarodowych konferencji,
        tlumaczenia, wnisokowanie o granty z UE, prowadzenie zwiazanej z wykorzystaniem
        grantow dokumentacji finansowej, raporty finansowe, przygotowywanie
        merytoryczne i graficzne informatorow itp.- pozorna mnogosc i roznorodnosc
        zadan, tzn. bywa N U D N O ->
        daje o sobie znac potrzeba odmiany, a wysokosc pensji zaczyna draznic :-(

• Gość: Ja Re: Ile sie zarabia w roznych miastach? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 23.07.02, 13:50
        A ja bym chciała się dowiedzieć ile zarabia polski spawacz(MAG,WIG), monter w
        polskim dużym albo małym mieście (np.na godzinę, netto albo brutto). ???
        • Gość: WM Re: Ile sie zarabia w roznych miastach? IP: *.radomsko.sdi.tpnet.pl 24.07.02, 13:08
          Gość portalu: Ja napisał(a):

> A ja bym chciała się dowiedzieć ile zarabia polski spawacz(MAG,WIG), monter w
          > polskim dużym albo małym mieście (np.na godzinę, netto albo brutto). ???

... w małym - ok.1000 zł/miesięcznie
          • Gość: Ja Re: Ile sie zarabia w roznych miastach? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 25.07.02, 14:47
            Ale brutto czy netto, ile godzin, WIG, MAG czy elektroda. A może szuka Pan
            (Pani) pracy jako spawacz?
      • Gość: Misia Re: Ile sie zarabia w roznych miastach? IP: 195.94.206.* 23.07.02, 14:59
        3800 brutto Warszawa, pracuję od 5 miesięcy, wyższe fil., ang dobrze+ niem
        biegle, telefon, laptop, pracuję 7,5 godz, i w ogóle mam super
        • mariabidz Re: Ile sie zarabia w roznych miastach? 23.08.02, 14:49
          Gość portalu: Misia napisał(a):

> 3800 brutto Warszawa, pracuję od 5 miesięcy, wyższe fil., ang dobrze+ niem
          > biegle, telefon, laptop, pracuję 7,5 godz, i w ogóle mam super
      • Gość: cracovian Jasiu w banku IP: 9FBA5E* / *.bankofamerica.com 24.07.02, 17:47
        Te niektore pensje polskie sa nienajgorsze (8000+ netto na miesiac?)... To ja
        na zachod po MBA wyjezdzalem zeby zarabiac prawie tyle co ludzie w Warszawie?
        Cos mi tu nie pasuje :-)
      • viking73 Re: Ile sie zarabia w roznych miastach? 25.07.02, 15:08
        29 lat, wyższe neofilologiczne;
        w Krakowie w renomowanym wydawnictwie w dziale wydawniczym - 980 na rękę +
        premie od każdego wydanego zeszytu (średnio 3 razy w roku po ok. 500 zł). Do
        tego "13", "grusza", zwroty za badania lekarskie.
        Dodatkowe przychody ze zleceń jako tłumacz przysięgły - w zależności od
        miesiąca od 15(!) do ponad 1000 zł (na rękę).
        • Gość: tonik Re: Ile sie zarabia w roznych miastach? IP: 217.97.135.* 25.07.02, 16:41
          Wyższe, socjologia, 29 lat.
          3 500 brutto+laptop i komórka/specjalista ds. promocji
          holding budowlany/Poznań

pzdr
      • Gość: positiv Media plan ???? IP: *.swietochlowice.sdi.tpnet.pl 26.07.02, 18:36
        Sorki że nie na temat - ale jestem ciekaw

Może ktoś mi powie ile zarabia się w agencji reklamowej - przy planowaniu
        mediów (media planer) jakie są wymagania jeśli chodzi o doświadczenie i szkołe
        no i czy jak nie mam znajomości to czy wogóle sa szansę na taką pracę ..

Obecnie pracuję w dziale reklamy w gazecie zarabiam jakieś 800-900 zł ( umowa
        zlecenie )
      • Gość: MAX POLSKIE CWANIACTWO TO WSTYD-POLAK -POLAKA KOPIE W. IP: *.cvx9-bradley.dialup.earthlink.net 26.07.02, 19:41
        DZIWIE SIE MOIM RODAKOM [STUDENTOM] ZE NABIERAJA SIE NATAKIE PRZEKRETY. W CALIFORNI MAMY ,BARDZO
        TANIA SILE ROBOCZA ,AS TO MEKSIKI.TO SIE DZIWIE ZE TE HOLERNE BIURA Z POLSKI TO ROBIA I NA CIAGZJA
        WAS. ALE ZA TO BIORA PIENADZE. SZKODA SLOW. TO NA TYLE MAX.
        • Gość: aga Re: POLSKIE CWANIACTWO TO WSTYD-POLAK -POLAKA KOP IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 28.07.02, 10:54
          To okropne ale tylko 1000 zł netto. Praca okropnie nudna i co najgorsze nawet
          dzisiaj czyli w niedzielę jestem w pracy od 8-22. Po co mi te studia....???
      • Gość: gość portalu Re: Ile sie zarabia w roznych miastach? IP: 80.244.133.* 29.07.02, 10:56
        W Mielcu na stanowisku "operator wytłaczarki do folii",(wykształcenie średnie
        lub zasadnicze)można zarobić 650 zl netto
        • wrobelek2 Lektorek 29.07.02, 15:13
          Lektor angielskiego, po studiach filologicznych na UW - 2300 zl do reki.
          • Gość: trader Informatyk Wrocław IP: *.magma-net.pl 29.07.02, 21:59
            Wdrożeniowiec w malej firmie - minimalna 550 netto + 1500 na czarno - 25 lat 1
            praca, częste delegacje w calej Polsce, średnio 50 godzin tygodniowo
      • milarka Informatyk, Katowice 30.07.02, 13:47
        Informatyk - wdrożeniowiec w dużej firmie komputerowej,
        wyk. wyższe,
        staż: 3 lata

4000 brutto (2700 netto)
        + laptop
        + komórka
        + prywatna opieka medyczna

+ prawie cały tydzień poza domem - co mnie zaczyna już męczyć i dlatego
        rozglądam się za nową pracą

Pozdr
        • Gość: MossadAttack Re: Informatyk, Katowice IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 02.08.02, 18:26
          milarka napisała:

> Informatyk - wdrożeniowiec w dużej firmie komputerowej,
          > wyk. wyższe,
          > staż: 3 lata
          >
          > 4000 brutto (2700 netto)
          > + laptop
          > + komórka
          > + prywatna opieka medyczna
          >
          > + prawie cały tydzień poza domem - co mnie zaczyna już męczyć i dlatego
          > rozglądam się za nową pracą

Kiedy bedziesz sie rozgladac ? Bo ja bardzo potrzebuje pracy :-)

Pozdrawiam
      • Gość: SZCZECIN Re: Ile sie zarabia w roznych miastach? IP: *.devs.futuro.pl 30.07.02, 18:03
        Dział handlowy w małej firmie. wyższe, angielski, 1,5 roku stażu.
        średnio 1600 na łape.
        Małe perspektywy na lepszą prace w Szczecinie.
        Trzeba chyba uciekać do Warszawy albo Poznania.
        Napiszcie coś o zarobkach w Szczecinie bo moim zdaniem to miasto zdycha
        • g.kluczynski Re: Ile sie zarabia w roznych miastach? 04.08.02, 15:40
          Gość portalu: SZCZECIN napisał(a):

> Dział handlowy w małej firmie. wyższe, angielski, 1,5 roku stażu.
          > średnio 1600 na łape.
          > Małe perspektywy na lepszą prace w Szczecinie.
          > Trzeba chyba uciekać do Warszawy albo Poznania.
          > Napiszcie coś o zarobkach w Szczecinie bo moim zdaniem to miasto zdycha

Masz rację - zdycha...

Szczególnie gdy większość szczecińskich pracodawców to banda cwaniaków, którzy
          kombinują jak tu naładować forsę we własną kieszeń, a pracownika puścić z
          torbami... Osobiście opuściłem pewną firmę, bo wolałem iść na zasiłek, niż
          sprzedawać kolejne rzeczy, ktorych dorabiałem się przez lata, bo zarobki były
          takie, że z trudnością starczalo mi na dojazdy i opłaty.
          • Gość: chili Re: Ile sie zarabia w roznych miastach? IP: DSAPRX* / 194.255.25.* 05.08.02, 20:10
            Duża firmy handlowa, wyższe, 7 lat stażu, angielski 2200 netto+ opłacone
            indywidualne lekcje języka ang. Pewnie miałam więcej szczęścia niż rozumu, bo
            ludzie z mojego roku wylądowali rozmaicie... NIektórzy na "kuroniówce" lub za
            barem w podrzędnym lokalu(zarobków nie znam, ale z tego co widzę nie za
            wysokie). Niestety, mam wątpliwą przyjemnosc uczestniczenia w rozmowach z
            kandydatami do pracy i to co czasami widzę nie swiadczy o wysokim poziomie
            bezrobocia w Szczecinie. Ale fakt, wesoło absolwentom wszelkiej masci to w
            szczecinie nie jest.
          • Gość: ESPANOLLLLLLLLLL IlE ZARABIA NIANKA!!!! W SAN FRANCISCKO. IP: *.client.attbi.com 11.09.02, 04:16
            Nie bede pisal za duzo bo ktos sie znowu oburzy albo mnie wysmieje hihihihi.
            Opiekuje sie dziecmi w Usa. 800$ na reke samochod komp internet telf jedzenie
            mieszkanie paliwo oplata kursu angielskiego . To nie jestes raca taka wymiana
            studencka. Pozdrawiam.
        • Gość: ttty Re: Ile sie zarabia w roznych miastach? IP: 217.8.168.* 08.08.02, 17:00
          Gość portalu: SZCZECIN napisał(a):

> Dział handlowy w małej firmie. wyższe, angielski, 1,5 roku stażu.
          > średnio 1600 na łape.
          > Małe perspektywy na lepszą prace w Szczecinie.
          > Trzeba chyba uciekać do Warszawy albo Poznania.
          > Napiszcie coś o zarobkach w Szczecinie bo moim zdaniem to miasto zdycha

Sluchaj stary wszedzie sie robi kibel!
        • Gość: werbel Re: Ile sie zarabia w roznych miastach? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.08.02, 21:13
          informatyk, wyzsze, 5 lat doswiadczenia
          praca w hipermarkecie na lape z maksymalna premia 835,- +ubezpieczenie
          srednio 50-60 godz/tyg
          poprostu rewelacja, a Szczecin faktycznie, jeszce ze 2 lata i zdechnie jak sie
          nic nie zmieni:(((
        • Gość: Losiu Re: Ile sie zarabia w roznych miastach? IP: 213.77.101.* 10.09.02, 14:16
          Jak się chce i ma coś w głowie (wyższe,podyplomowe)plus nieco talentu, to i w
          Szczecinie się zarobi. Około 7000 brutto w edukacji (tak, to nie żart)i
          publicystyce.Przed recesją bywało lepiej.
      • Gość: xyz Re: Ile sie zarabia w roznych miastach? IP: *.traco.pl / 192.168.2.* 31.07.02, 17:22
        3200 na rękę + premia 2 razy w roku (ok. 2500 - 3500 na rękę). Dział importu w
        dużej fabryce (zatrudnienie ok. 2000 osób). W trakcie studiów, biegły angielski
        i niemiecki, praktyka zawodowa 6 lat.
        Świetna praca dająca satysfakcję, wyjazdy służbowe od czasu do czasu, praca 8
        godzin, dopłata do posiłków, opieka medyczna na terenie zakładu, zniżki na
        zakup produktów firmy (ok. 15 %), bony na święta i na wakacje, upominki firmowe
        ok. 2 razy do roku i w lecie najważniejsze: Klimatyzowane biuro :)
        Życzę wszystkim, żeby znaleźli pracę, która daje satysfakcję. Człowiek jest
        wtedy zdolny przymknąć oko na to czy tamto co może nie do końca jest ok.
        • Gość: LIZA Re: Ile sie zarabia w roznych miastach? IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.02, 21:46
          Miasto 150.000 na Sląsku, bankowość, staż: 12 lat, 2600,-/ brutto, czasem
          premia zależna od czyjegoś humoru. Czytając to wszystko to najlepiej wyjechać
          lub pracować w agencji towarzyskiej... no i do czego dojdziemy w polsce?
        • Gość: kaki Re: Ile sie zarabia w roznych miastach? IP: TCZNT* / 213.17.193.* 03.10.02, 10:31
          jestem ciekawa w jakiej branzy jest to firmia i w jakim miescie.
          jestem inspektorem ds jakosci ,branza elektroniczna, technik ekonomista ,
          studiuje logistyke,srednio angielski, dobrze MS Office ,praca
          trzyzmianowa,opieka medyczna,co 2 lata"grusza"
          mozliwosc korzystania z basenu ( 1 w tygodniu - 45 min.)
          dojazd sluzbowy - bezplatny ( nie dlugo sie to zm,ieni).
          1750 brutto

firma pada,szukam nowej pracy , duzo zwolnien, redukcja ( przeniesienia-
          zwiazane z obnizeniem pensji ,)

jesli by sie cos dla mnie moglo znalezc to bardzo chetnie.

pozdrowionka z polnocy.
          • Gość: Aguś Re: Ile sie zarabia w roznych miastach? IP: 2.4.STABLE* / 192.168.2.* 04.10.02, 10:50
            Architekt po studiach, projektant wnętrz/sprzedawca w sklepie, z prowizją od
            obrotu wychodzi od 1300 do 1600 na łapę, robota 42 godz. w tygodniu, 5 dni
            wolnych w miesiącu, praca w soboty, niedziele i święta. Pełna obsługa klienta,
            faktury, realizacja zamówień, opieka nad ekspozycją. Znajomość AutoCada,
            3DStudio oraz programów graficznych 2D. Wizualizacje komputerowe itd. Mój
            kolega magazynier w tej samej firmie zarabia 1500 na łapę.
            Zauważyłam, że kobiety i architekci coś bardzo cienko przędą.
      • Gość: nati Re: Ile sie zarabia w roznych miastach? IP: *.parnell.st / 192.168.0.* 04.08.02, 17:21
        dublin kelnerka 4000zl netto
      • Gość: ravers Re: Ile sie zarabia w roznych miastach? IP: *.iel.waw.pl 05.08.02, 11:45
        A Kołodko się dziwi,że 50% młodych chce wyjechac z tego kraju ( Ja sie wcale
        nie dziwię mając w perspekytwie 5 lat pracę za ok. 600-1200 PLN Netto)
      • Gość: Megan Re: Ile sie zarabia w roznych miastach? IP: 213.77.45.* 06.08.02, 09:18
        miasto w małopolskim, 25 tys mieszkańców, duży zakład produkcyjny (1200 osób)
        kobieta, specjalista ds Eksportu, wyższe ekonomiczne, biegły angielski i
        francuski
        2500 brutto (1700 netto) + wyjazdy (a wciąż da się robić na dietach)
        ponadto około 400 zł z korepetycji miesięcznie i drugie 400 działalność
        gospodarcza
        zero czasu wolnego i widmo zwolnienia,
      • Gość: MM Re: Wroclaw, wszystko i nic IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.02, 11:27
        grafik, programista, webmaster, reklama, wyklejanie, wycinanie, montaz,
        wprowadzanie sprzedazy przez pc, ksiegowosci, banku, itp. firma odziezowa 50
        osob

1200 na reke + dojazd 70 zl
        rocznie :( oczywiscie w pln
        • Gość: Migotka Re: Wroclaw, wszystko i nic IP: 62.233.144.* 09.09.02, 11:26
          Księgowa, wykształcenie wyzsze, doświadczenie 3 lata, prywatna firma
          softwerowa..netto 1800 zł + premia co miesiąc -1500 zł >
      • Gość: mikka Re: Ile sie zarabia w roznych miastach? IP: *.bielsko.dialog.net.pl 06.08.02, 19:54
        Bielsko Biala, duza instytucja panstwowa
        4 letni staz na stanowisku pracownika socjalnego, wyzsze wyksztalcenie, biegle
        j. angielski, obsluga komputera; zero zaplecza socjalnego!!!- opieka medyczna
        itd...pensja netto (UWAGA) 824 zl!!!!
        czy to nie skandal?
        • Gość: xxx Re: Ile sie zarabia w roznych miastach? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.02, 21:05
          Jak mój szef zerknie na forum, to zaś pod byle pretekstem zabierze premię.
          Taki raking ma dwie strony medalu.
          pozd.
        • ula_s adiunkt UW (dr) 1300 brutto 07.08.02, 10:32
          • Gość: luka Re: adiunkt UW (dr) 1300 brutto IP: *.clinternal / 10.8.0.* 09.08.02, 12:13
            1.300 brutto, to się pewnie zgadza, ale adiunkci mają też extra zarobki:
            badania na zlecenie, prace magisterskie itp
            • dixit Re: adiunkt UW (dr) 1300 brutto 09.08.02, 14:20
              Gość portalu: luka napisał(a):

> 1.300 brutto, to się pewnie zgadza, ale adiunkci mają też extra zarobki:
              > badania na zlecenie, prace magisterskie itp

Moja siostra zarabia na reke 450, ale ma ekstra zarobki, zwiazane z tym, ze
              jest mloda i ladna.

Widzisz bezsens takiego rozumowania?

Pozdrawiam serdecznie
          • Gość: drq Re: Tez adiunkt IP: *.pcz.czest.pl 03.09.02, 16:23
            Politechnika Czestochowska, 12 lat stazu, pensja podstawowa 1840 PLN netto,
            z dodatkami, srednio ok. 2500 PLN netto.
      • Gość: norma Re: Ile sie zarabia w roznych miastach? IP: 212.160.112.* 06.08.02, 21:41
        SŁUPSK - jak dostaniesz dżoba (taaaaa.....) - to licz na 500 do 1000 polskich
        zyli baj mont. Praca na czarno dominuje... jeden z gorszych rejonów naszego
        pięknego kraju, hej!

• Gość: ttty Re: Ile sie zarabia w roznych miastach? IP: 217.8.168.* 08.08.02, 17:57
          Gość portalu: norma napisał(a):

> SŁUPSK - jak dostaniesz dżoba (taaaaa.....) - to licz na 500 do 1000 polskich
          > zyli baj mont. Praca na czarno dominuje... jeden z gorszych rejonów naszego
          > pięknego kraju, hej!
          >
          >
          Witam wszystkich na Forum a jak wygląda sytuacja w Koszalinie
          Pozdrawiam
          • Gość: ttty Czy latwo dostac prace w Koszalinie IP: 217.8.168.* 08.08.02, 17:58
            Czy łatwo jest dostac prace w Koszalinie. Planuje tam szukac pracy??
            • Gość: Ma_ Re: Czy latwo dostac prace w Koszalinie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.10.02, 13:35
              Szukać pracy w Koszalinie???? Powodzenia, właśnie stamtąd uciekłam. Zresztą,
              nie tylko ja. Wszędzie jest trudno o pracę, ale w takich miastach jak Koszalin
              jej po prostu nie ma. I nie zanosi się na jakiekolwiek zmiany na lepsze. Wiej
              stamtąd, dobrze radzę. Szkoda czasu, bo poza bliskością morza, nie ma tam nic
              godnego uwagi.
      • Gość: Monika Re: Ile sie zarabia w roznych miastach? IP: *.americantool.pl 09.08.02, 15:17
        średnio miesięcznie ok. 2600 netto, komórka, 150 zł dopłaty do nauki języka.
        26 lat, wyższe, staż ponad 2 lata, 3 języki, pracuję jako specjalista ds.
        eksportu w okolicy Poznania
        • Gość: Jasio Re: Ile sie zarabia w roznych miastach? IP: *.proxy.aol.com 10.08.02, 04:29
          Tak sie wszyscy chwala ze znaja jezyki. Jednak kiedys belgijski "salesmen"
          powiedzial mi w samolocie, ze jego zmora sa bledy w tlumaczeniach angielskich
          instrukcji receptur, dokonywanych przez miejscowych (polskich) ekspertow
          jezykowych. Straty tym spowodowane podliczyl w setkach tysiecy dolcow.
          Pozdrowienia
          • Gość: rynka Re: Ile sie zarabia w roznych miastach? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.02, 16:18
            Nie dziwię sie, posłuchaj lektorów czytających teksty na Discovery, np. komórki
            zamiast ogniwa paliwowe - to codzienność.

Dla jasności dodam, że nie znam biegle języka angielskiego ale jak słyszę coś
            takiego to mi się nóż w kieszeni otwiera.
            Pozdrawiam.
        • bartlomiejsredzinski Re: Ile sie zarabia w roznych miastach?Barni 23.08.02, 23:30
          średnio 2500zł netto miesięcznie, samochód służbowy, szkolenia
          1,5 roku doświadczenia, wykształcenie średnie
          pracuję jako przedstawiciel handlowy w Białymstoku
      • Gość: A.W - Częstochowa Re: Ile sie zarabia w roznych miastach? IP: 195.205.204.* 10.08.02, 10:19
        handlowiec- Częstochowa 1100 brutto + 10% premii + prowizja od obrotu srednio
        na miesiac 750 zł. samochód służbowy+komórka
      • Gość: akaWill Re: Ile sie zarabia w roznych miastach? IP: *.229.252.64.snet.net 12.08.02, 20:39
        Ja chyba troche nie na temat, ale intryguje mnie to wyliczanie komorki jako
        czesci zarobkow. Czy jezeli robotnik na budowie dostaje buty do pracy to to
        tez jest jego dodatek do zarobku?
      • Gość: Nadia Śląsk IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 14.08.02, 14:18
        900 zl - wyzsze, filologia rosyjska,podyplomowka-handel zagraniczny, biegle
        rosyjski, specjalista d/s marketingu i kontrahentow rosyjskich.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka