abeja00 08.07.10, 23:30 witajcie jestem nowym pracownikiem w nowej palcówce mam pytanie czy u Was odbywają się co tygodniowe Coaching i jak one wyglądają? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1maksimus Re: Coaching 09.07.10, 22:08 Coaching albo jak kto woli jebing to specjalność kadry zarządzającej w Banku. Popracujesz ... zrozumiesz Odpowiedz Link
obronakonieczna Re: Coaching 10.07.10, 19:23 1maksimus napisała dość dosadnie. Nie mniej jednak, trudno się z Nią nie zgodzić ... Odpowiedz Link
2kaczka Re: Coaching 05.11.12, 14:04 Jeśli chcesz się szkolić bez dojazdu do dużych miast, możesz szkolić się online. Znalazłam stronę internetową która oferuje szkolenia online przez Internet na żywo. w dodatku część szkoleń jest [url=http://www.iawa.pl/products-page/najblizsze-szkolenia/]za darmo[/url]. Więc czemu nie skorzystać? Odpowiedz Link
2kaczka Re: Coaching 05.11.12, 14:06 Jeśli chcesz się szkolić bez dojazdu do dużych miast, możesz szkolić się online. Znalazłam stronę internetową która oferuje szkolenia online przez Internet na żywo. w dodatku część szkoleń jest za darmo. Więc czemu nie skorzystać?www.iawa.pl/products-page/najblizsze-szkolenia/ Odpowiedz Link
2kaczka Re: Coaching 05.11.12, 14:07 Jeśli chcesz się szkolić bez dojazdu do dużych miast, możesz szkolić się online. Znalazłam stronę internetową która oferuje szkolenia online przez Internet na żywo. w dodatku część szkoleń jest za darmo. Więc czemu nie skorzystać?www.iawa.pl/products-page/najblizsze-szkolenia/ Odpowiedz Link
2kaczka Re: Coaching 05.11.12, 14:07 Jeśli chcesz się szkolić bez dojazdu do dużych miast, możesz szkolić się online. Znalazłam stronę internetową która oferuje szkolenia online przez Internet na żywo. w dodatku część szkoleń jest za darmo. Więc czemu nie skorzystać? www.iawa.pl/products-page/najblizsze-szkolenia/ Odpowiedz Link
el_ninijo Re: Coaching 25.07.10, 12:20 idziesz na spotkanie z przełożonym i mówisz tu mam 110% tu też, tu tylko 80% a w czwartym produkcie nic.. co słyszysz? nie umiesz sprzedawać potrzebne są jakieś szkolenia?? chcesz tu jeszcze pracować?? Odpowiedz Link
ms_3 Re: Coaching 06.09.11, 22:28 Czytając wasze wypowiedzi, zastanawiam się czy tylko ja mam normalnego przełożonego, czy to Wy macie jakiś z kosmosu?? U mnie coaching to normalne spotkanie rozliczające pracę - jeśli gdzieś są braki, to jest szukanie przyczyn i wspólne rozwiązywanie problemu - spotkania z klientami, uczestnictwo w rozmowie - ja coaching obieram pozytywnie, bo dzięki niemu się wiele nauczyłam. Dodam jeszcze że pracuję już ponad dwa lata w starym oddziale podległym - by nie było złudzeń, że nie znam realiów... Odpowiedz Link
jan-wroclaw Re: Coaching 01.12.11, 22:48 To nie jest coaching to coTy masz. Coaching to nie kontrola Prowadze coaching biznesowy w Krakowie, Warszawie, Gdańsku, firmamuzyk.pl i wiem że jeżeli nie ma zaufania pomiędzy coacherem a "uczniem" to nie ma dobrego coachingu Odpowiedz Link
micha_ha Re: Coaching 16.12.11, 15:49 dokładnie, to nie jest coaching tylko rozliczanie z pracy? Coaching polega na doskonaleniu umiejętności i rozwiązywaniu problemów a szef nie powinien być coachem - jest postawiony "wyżej" i między nim a pracownikiem nie ma partnerskiej relacji. prawdziwy, dobrze poprowadzony coaching może wiele pomóc. Odpowiedz Link
pracujka Re: Coaching 04.03.12, 14:41 Na coatchingach mam spokoj, ale Ci co nie robia planów maja prze.....Szkosa tylko, ze poniża się ich w obecnosci wszystkich pracowników, a nie sam na sam. Brak kultury, mobing czy chęc dowartosciowania się. A moze poprostu z kadra jest cos nie tak a nie z Nami Odpowiedz Link
wwacekk Re: Coaching 05.03.12, 18:00 Prawda jest taka, ze kadra coachingowa to niestety, ale zwykli karierowicze ktorzy nie potrafia nic poza opierdalaniem wszem i wobec i budowaniu na tym swoich pozycji - ale coz, przyklad idzie z gory ... To jest ich jedyna bron do walczenia z pracownikami, jedyny sposob pokazania wyzszosci - bo niestety wiedza nie pochwala sie, kreatywnoscia rowniez, nie wspominajac o pomyslach ... Wazne zeby sie nie dawac i punktowac ich za kazdym razem ... Szkoda ze takie swinie, psuja opinie tym dobrym szefom Odpowiedz Link
elizadie Re: Coaching 14.03.12, 21:18 Ja szukałam dobrych coachów w Warszawie, ale przez długi okres czasu było to po protu trudne. Miałam parę własnych zawirowań, które chciałam wyprostować. Najgorsze było to że nikt nie chciał mi powiedzieć ile to kosztuje :( Znalazłam stronę dobrycoach.pl i też innym polecam :P (tam są ceny O.O) Tam znalazłam kontakt do pana Michała z motywujemy,pl i poszłam na bezpłatną sesję. Wtedy dopiero zrozumiałam czym jest coaching i co może zrobić. Dlaczego to piszę? Mnie to pomogło i to bardzo, uświadomiłam sobie wiele rzeczy, ale przede wszystkim rozwiązałam w parę tygodni swój kłopot (którego nie zdradzę, bo to trochę wstydlwe) Myślę że warto polecać dobrych coachów. Jak ktoś zna jakiegoś dobrego to proszę podzielcie się także :) Dodam że coaching to sposób na bycie po prostu lepszym. Ja początkowo myślałam że to trochę jak psychologia, albo porady trenera fitness :P silli me. Do psychologa to sie chodzi jak coś dolega, a do coacha jak chcesz przeskoczyć dalej i wyżej. Ja tak to czuje. No dość tych reklam :P pomyślałam że warto się podzielć Odpowiedz Link
vabank4 Re: Coaching 18.04.12, 09:02 Super miałaś doświadczenie z Coachingiem.Ja już wyżej i dalej nie mogę skoczyć.Motywowanie bosów wbija w glebę,a nie pcha do przodu. Odpowiedz Link
gracja867 Re: Coaching 18.12.12, 15:54 coaching w firmach często odbiega od jego prawdziwego oblicza. Ja zapoznałam się z dwoma rodzajami coachingu - w pracy w banku oraz na szkoleniu podczas studiów. Różniły się. Coaching w pracy jest bardziej kontrolą i ocenianiem pracownika, a to nie na tym powinno polegać. Myślę, że firmy stosują taką nazwę, bo to ładnie brzmi i zachęca ludzi, aby tam pracować. W rzeczywistości mija się to trochę z celem. Na szkoleniu podczas studiów dowiedziałam się jak powinien wyglądać coaching oraz jakie są stosowane metody. To powinna być rozmowa między ludźmi a nie wytykanie błędów. Jeśli chodzi o coacha w Warszawie, to znam naprawę dobrego. Przesyłam Wam linka do strony własnie tego coacha - www.coachingbalance.pl/ Odpowiedz Link
czarny.kochambgz Re: Coaching 05.11.12, 19:53 to jeszcze tylko szkolenie z ortografii sobie zrób i przestań wciągać to zaczniesz normalnie myśleć Odpowiedz Link
obronakonieczna Re: Coaching 13.06.13, 19:36 a Ja już uwierzyłam po coachingach, że zygota to Człowiek ... Odpowiedz Link
mp-sebastian Re: Coaching 20.10.13, 18:59 Sesje mogą wyglądać ... na wiele sposobów. Form jest bardzo wiele. Jednak najlepsze efekty zauważamy na spotkaniach w 4 oczy w spokojnych cichym miejscu, gdzie można się skupić Odpowiedz Link
tomatos2 Re: Coaching 31.03.15, 10:32 Szczerze mówiąc - to polecam iść indywidualnie na jakiś Coaching. Jeżeli jesteś na jakimś kierowniczym stanowisku to np. coaching menadżerski jest dla Ciebie chociażby to ccprogres.pl/pl/coaching/coaching-menedzerski/ myślę, ze nie warto czekać na pracodawcę tylko samemu zadbać o swój rozwój. Odpowiedz Link
kamillak999 Re: Coaching 20.06.15, 18:06 Witam, Zwracam się z uprzejmą prośbą do osób mających jakiekolwiek doświadczenie z coachingiem o udział w badaniu do pracy magisterskiej. Badanie zajmie ok. 15 min, a dla mnie będzie to niezmiernie cenne i pomocne. Dlatego bardzo proszę o pomoc w realizacji. Z góry bardzo dziękuję za poświęcony mi czas i czekam na odpowiedzi!:) docs.google.com/forms/d/1uTHeYXzzDmIWb2DAGHne6e3Tg1VGCbq4PebmRGyRugs/viewform Odpowiedz Link
adi12-2 Re: Coaching 09.11.15, 07:42 ja ze szczerego serca mogę polecić w Warszawie super cocha w poradni busola panią Patrycję Szeląg na Puławskiej w Warszawie. Byłem sceptycznie nastawiony ale , po kilku spotkaniach które zorganizował nam szef mogę powiedzieć , że efekty naszego zespołu są o oszałamiające. Nie oszukujmy się ,każdy z nas ma jakieś problemy w domu, pracy . I gdzieś musimy odreagować z kimś porozmawiać. coach jest o tyle dobry że trwa to szybko i skutecznie. Ja szczerze polecam www.centrum-busola.pl/kontakt/ Odpowiedz Link
annna85 Re: Coaching 07.11.16, 08:32 U mnie można sobie pójść do coacha i firma refunduje część zapłaty, ja np. chodze do Pani Ewy Guzowskiej bo jest też psychologiem więc może rozwiązać dużo więcej problemów no i jest bardzo uprzejma :) Odpowiedz Link
annna85 Re: Coaching 13.11.16, 11:15 Coaching jest skuteczny tylko w połączeniu z psychologią więc warto isc do takiej osoby która łączy te dwie rzeczy czyli do Ewy Guzowskiej która posiada obie te specjalizacje i pomogła wielu ludziom, zresztą zobaczcie ile jest pozytywnych opinii Odpowiedz Link
sandflower5 Re: Coaching 16.03.17, 12:59 Zgadzam się, coaching studiowany z elementami psychologi to najskuteczniejsze połączenie Odpowiedz Link