Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Elektronik

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.06, 16:05
    Bzdura. Elektronikow sie nie ceni w PL.
    Obserwuj wątek
      • mikronezja Potwierdzam w całej rozciągłości ... 11.12.06, 18:33
        byle technik informatyk oferujący formatowanie dysku jako remedium na wszelkie
        bolączki w komputerze ma większe powodzenie niż elektronik ...

"... bo oni wymieniają układy scalone" - wypowiedź jednej z "użytkowniczek"
        maszyny pasjansowej o tzw. "informatykach" w firmie ... ;)))))))))))))))))
        • mikronezja Kto to pisał ???????????????????? 11.12.06, 18:37
          "Zwłaszcza jeśli prowadzą samodzielny biznes z naprawą,(...)"

OPŁACALNOŚĆ ! Nowe urządzenia kosztują grosze w stosunku do kosztów ich naprawy
          (pomijając już dostępność elementów i schematów do nowoczesnych urządzeń)

Jednak, choć średnia płaca w tej branży ustępuje informatyce czy
          ubezpieczeniom, to przecież jest powyżej płacy w handlu czy w mediach. Wynosi
          około 4,5 tys. zł.

HA, HA, HA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
          Gdzie ?????????????????????????????????????

Młody elektronik w prywatnym zakładzie produkcyjnym nie otrzyma na początek
          więcej niż 2 tys. zł. Z czasem może dojść do poziomu 5 tys. zł.

Wydalanie w BANIĘ !
      • Gość: inz. elektronik bzdura IP: *.chello.pl 10.11.07, 22:41
        "Zwłaszcza jeśli prowadzą samodzielny biznes z naprawą,(...)" - przecież czasy telewizorów marki Rubin mamy za sobą!

Ja osobiście jeszcze nie spotkałem się, żeby ktokolwiek proponował więcej niż 2500zł netto dla elektronika.

To że informatycy często nie znający dobrze nawet jednego języka programowania wysokiego poziomu zarabiają więcej od elektronika umiejącego zaprojektować i zbudować układ mikroprocesorowy a potem napisać oprogramowanie w ASM do niego jest dla mnie wypaczeniem.

Polska jest dla mnie krajem o zbyt mocno zakorzenionych rolniczych tradycjach żeby elektronik miał tu co robić. No chyba że chodzi o naprawę ładowania akumulatora w ciągniku.
      • lolly099 Re: Elektronik 15.02.23, 14:32
        Zakup elektroniki online — jak zaoszczędzić?
      • allegro6 Re: Elektronik 06.08.25, 04:48
        też tak uważam skup telefonów Radom

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka