Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

DELL rekrutacja

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.07, 11:43
    Witam, czy był ktoś z Was na rozmowie w sprawie pracy w tej firmie? Na jakie
    stanowisko? Zostałam zaproszona i nie wiem czego się spodziewać. Ponieważ
    zależy mi na tej pracy baaardzo - wszelkie konstruktwne wypowiedzi b.mile
    widziane :)
    Obserwuj wątek
      • Gość: portalu Re: DELL rekrutacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.07, 18:24
        Niuńka, napisz na jakie stanowisko się starasz, to coś napiszemy.
        • Gość: mia Re: DELL rekrutacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.07, 13:56
          wbrew pozorom to nie jest takie proste :)
          aplikowałam na Production Planner ale chyba mnie zakwalifikowali do 'Inventory
          Analyst' ale wybredna nie jestem więc i tak się zjawię na interview...:)
          Wnioskuję że Ty lub Wy(?) już tam pracujesz/-ecie? To czekam na info.
          Dziękuję.
          • Gość: mia Re: DELL rekrutacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.07, 19:30
            hi, to znowu ja :)z tym samym pytaniem :)
            • Gość: mia Re: DELL rekrutacja IP: *.stsa.pl 20.03.07, 14:36
              naprawdę nikt z Was nie był u nich na rozmowie?/ nie pracuje? :(((
              • Gość: mia Re: DELL rekrutacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.07, 17:14
                jeszcze raz próbuję :)
                • Gość: KIZIOR Re: DELL rekrutacja IP: *.server.ntli.net 22.03.07, 11:23
                  Czytałem twoje proźby. Niestety nie pomogę Ci bo sam szukam informacji, gdzie
                  należy się zgłosić, może wiesz coś na ten temat, skoro już Cię zaproszono na
                  inteview to chyba wiesz. Będę wdzięczny za jakąkolwiek informacje.
      • Gość: HR Re: DELL rekrutacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 16:05
        Dell nię będzie dawał Ci wielkich kokosów... Większość kadry to znajomi z Flexa
        w Tczewie, tam będzie jedynie produkcja z małą ilością wyższych stanowisk...
        Jedynie w przeciągu 10 lat mają plany by się powiekszyć i zamknąc fabryke w
        Irlandii... Moze za te kilka lat uderz..
        • Gość: mia Re: DELL rekrutacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.07, 21:18
          dzięki za post'y, co do warunków pracy to sama jeszcze nie wiem ponieważ byłam
          na 1-ym spotkaniu i czekam na 2-ie /mam nadzieję że ostateczne/;
          ktoś wcześniej pytał gdzie sie zgłosić - ja wysłałam aplikację do agencji
          manpower z wwy - zerknij na ich stronę to zobaczysz stanowiska...
          nie było mnie na tym forum już jakiś czas dlatego odpowiadam z opóźnieniem, i
          jak zwykle, posty na temat mile widziane :)
          • Gość: mia Re: DELL rekrutacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.07, 14:22
            up
            • Gość: invi Re: DELL rekrutacja IP: *.toya.net.pl 28.05.07, 09:41
              Odswieze troche temat. 16 kwietnia bylem na interview, powiedziano mi, ze
              odpowiedzimoge sie spodziewac od 2 do 4 tygodni. Do dzisiaj (28 maj)nie dostalem
              zadnej odpowiedzi, nie odpowiadaja tez na moje maile. Z tego co zrozumialem,
              mialem dostac odpowiedz bez wzgledu na to czy sie zakwalifikuje czy nie,nie wiem
              czy brak odpowiedzi oznacza, ze odrzucili moja kandydature, czy dlatego, ze
              wszystko sie przeciaga w czasie. Moze ktos jest w podobnej sytuacji ?
              • Gość: striker27 Re: DELL rekrutacja IP: *.toya.net.pl 30.05.07, 13:50
                chyba im sie przeciaga, ja bylem na rozmowei - drugie interview ... 21 marca :)
                Od tego czasu juz dwa razy pojawilem sie w dellu, zeby dowiedziec sie jak
                sprawy wygladaja, za drugim razem udalo mi sie dostac do bardziej
                zorientowanego Irlandczyka, ktory powiedzial, ze trzeci etap rozmow sie jeszcze
                nei zaczal i ze sprobuje sie czegos dowiedziec i da znac... oczywiscie juz sie
                nei odezwal, ale przynajmniej wiem ze inni tez czekaja :) Takze, uszy do gory!
                pozdr.
                Striker
                • Gość: janka Re: DELL rekrutacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 19:59
                  ja bylam na rozmowie z irlandka w biurze flexoforce. powiedzieli ze do
                  piatku...haha ale ktorego - bo czekam juz 3 tydzien. ( a niby "tak bardzo moje
                  cv sie im spodobalo",zapewnial mnie pan z ff.).
                  pozdrowionka
                  • Gość: pol Re: DELL rekrutacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 19:57
                    no nie wiem, moze zadzwonic drugi raz i zapytac o przebieg rekrutacji????
                    • Gość: mia Re: DELL rekrutacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.07, 23:06
                      odświeżam wątek bo jestem ciekawa czy już się do Was odezwali? Ja ostatnie
                      interview miałam 14 maja i do tej pory nic... także się zastanawiam nad inną
                      propozycją i chyba do nich zadzwonię żeby się w końcu określili, ale mam
                      pytanie dot.warunków - czy ktoś z Was aplikował na stanowisko Planisty i może
                      napisać ile zaproponowali?
                      dzięki
                      • Gość: mia Re: DELL rekrutacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.07, 22:11
                        up z uporem maniaka ;)))
                        • Gość: mia Re: DELL rekrutacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.07, 16:31
                          cześć,czy nikt z Was nie ma żadnych wieści?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka