Gość: Nika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.07, 11:37 Obecnie trwa nabór w wielu sądach na aplikacje kuratorskie, egzaminy w połowie. Czy ktoś zamierza starać się o pracę na tym stanowisku lub wcześniej był na tych egzaminach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: male Re: Aplikacja kuratorska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.07, 14:05 fajana sprawa, spróbuj a może Ci się uda dostać. Skad jesteś jak masz jakieś pytania to pisz na pulsar00@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
nieporadna Re: Aplikacja kuratorska 06.04.07, 18:10 Skończyłam resocjalizacje i chciałabym pracować w sądzie.Czy ktoś zorientowany mógłby mi przybliżyć jak wygląda procedura zatrudnienia w tej instytucjii tzn.gdzie,do kogo powinnam się udać,od czego wogóle się zaczyna poszukiwanie pracy w tym kierunku.W moim przypadku w gre wchodzi chyba tylko zawód kuratora sądowego,chyba że istnieje jakaś inna możliwość(w kwestii wykonywanego zawodu) o której nie wiem,dlatego prosze o jakieś opinie i pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
uhu_an Re: Aplikacja kuratorska 06.04.07, 18:21 idziesz do kuratora i skladasz podanie. ew. zawsze najlepiej przejsc sie samemu do sadu i sie dwoiedziec. ale powiem ci, ze jest trudno sie dostac. znajoma odstala sie na kuratele po 2 latach staran- ciaglego noszenia cv, a miala doswiadczenie i to spore. nawet praqktyki w sadzie robila(potem anwet wolontariat)+ b. dobra opinia. Ma dziewczyna talent i super umiejetnosci interpersonalne i prosze po takimc zasie prace dostala., no, ale grunt, ze dostala. oczywiscie na spolecznego. potem jest egz. na zawodowego i tu jest zdecydowanie gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Aplikacja kuratorska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.07, 20:40 a wszystko to ta grosze..... Odpowiedz Link Zgłoś