Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Aplikacja kuratorska

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.07, 11:37
    Obecnie trwa nabór w wielu sądach na aplikacje kuratorskie, egzaminy w
    połowie. Czy ktoś zamierza starać się o pracę na tym stanowisku lub wcześniej
    był na tych egzaminach?
    Obserwuj wątek
      • Gość: male Re: Aplikacja kuratorska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.07, 14:05
        fajana sprawa, spróbuj a może Ci się uda dostać. Skad jesteś jak masz jakieś
        pytania to pisz na pulsar00@gmail.com
        • nieporadna Re: Aplikacja kuratorska 06.04.07, 18:10
          Skończyłam resocjalizacje i chciałabym pracować w sądzie.Czy ktoś zorientowany
          mógłby mi przybliżyć jak wygląda procedura zatrudnienia w tej instytucjii
          tzn.gdzie,do kogo powinnam się udać,od czego wogóle się zaczyna poszukiwanie
          pracy w tym kierunku.W moim przypadku w gre wchodzi chyba tylko zawód kuratora
          sądowego,chyba że istnieje jakaś inna możliwość(w kwestii wykonywanego zawodu)
          o której nie wiem,dlatego prosze o jakieś opinie i pomoc.
          • uhu_an Re: Aplikacja kuratorska 06.04.07, 18:21
            idziesz do kuratora i skladasz podanie. ew. zawsze najlepiej przejsc sie samemu
            do sadu i sie dwoiedziec. ale powiem ci, ze jest trudno sie dostac. znajoma
            odstala sie na kuratele po 2 latach staran- ciaglego noszenia cv, a miala
            doswiadczenie i to spore. nawet praqktyki w sadzie robila(potem anwet
            wolontariat)+ b. dobra opinia.
            Ma dziewczyna talent i super umiejetnosci interpersonalne i prosze po takimc
            zasie prace dostala., no, ale grunt, ze dostala. oczywiscie na spolecznego.
            potem jest egz. na zawodowego i tu jest zdecydowanie gorzej.
            • Gość: . Re: Aplikacja kuratorska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.07, 20:40
              a wszystko to ta grosze.....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka