agnostic5 26.01.12, 19:47 "Rosną nam cyberterroryści", "muzycy, tacy jak Hołdys, są okradani" - mówi ekspert w TVN24 o demonstrantach z Poznania. PRL wrócił. Warchoły, chuligani, syjoniści, bananowa młodzież, złodzieje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anwad Re: TVN24 - Cyberterroryści 26.01.12, 19:48 Takie małe przygotowanko do stanu wyjątkowego, który chciałby wprowadzić Komoruski. Ustawa już jest. Odpowiedz Link Zgłoś
agnostic5 Re: TVN24 - Cyberterroryści 26.01.12, 19:51 Rozwiążą to inaczej, ale jeszcze nie wiedzą jak, bo się pogubili. Ostachowicz znowu się nie wysypia. Odpowiedz Link Zgłoś
mr.sajgon Re: TVN24 - Cyberterroryści 26.01.12, 19:54 agnostic5 napisał: > > PRL wrócił. Warchoły, chuligani, syjoniści, bananowa młodzież, złodzieje. Zapomniales o bikiniarzach ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: TVN24 - Cyberterroryści 26.01.12, 19:55 gada jak Cyrankiewicz nomen omen o Poznaniu Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: TVN24 - Cyberterroryści 26.01.12, 19:57 Chodzi, ci o "rękę podniesioną na partię odrąbiemy"??? Czyli co PO przewodnią siłą narodu? Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: TVN24 - Cyberterroryści 26.01.12, 20:03 oba, ale szczególnie o rękę Odpowiedz Link Zgłoś
mr.sajgon Re: TVN24 - Cyberterroryści 26.01.12, 20:09 A nie jest przewodnia sila narodu ? A ktos poza nimi ma jakas wladze w tym kraju ? Odpowiedz Link Zgłoś
agnostic5 Re: TVN24 - Cyberterroryści 26.01.12, 19:57 Stare pierniki gadają o cyberprzestrzeni. Goście, którzy pracowali na komputerach Elwro. pl.wikipedia.org/wiki/Elwro_%28komputer%29 Odpowiedz Link Zgłoś
agnostic5 Re: TVN24 - Cyberterroryści 26.01.12, 20:01 Mam prośbę do wszystkich - nie kradnijcie już muzyki panu Hołdysowi! Dajcie mu przeżyć. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: TVN24 - Cyberterroryści 26.01.12, 20:04 nie kradłem i nie ukradnę temu frajerowi Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: TVN24 - Cyberterroryści 26.01.12, 20:05 aha nie kupię jego płyty, nie pójdę na koncert Niech się buja Odpowiedz Link Zgłoś
agnostic5 Re: TVN24 - Cyberterroryści 26.01.12, 20:08 Na koncert możesz nie pójść, bo i tak ich nie gra wiele, ale nie kradnij jego wielkiej muzy z netu, nie oglądaj na youtube. A jak już chcesz, to przelej mu na konto. Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Ja usłyszałem z ust tego gościa obawę 26.01.12, 20:14 czy z części tych protestujących nie wyrosną cyberterroryści. Czy taka obawa nie ma kompletnie podstaw? Odpowiedz Link Zgłoś
agnostic5 Re: Ja usłyszałem z ust tego gościa obawę 26.01.12, 20:18 mike.recz napisał: > czy z części tych protestujących nie wyrosną cyberterroryści. Czy taka obawa ni > e ma kompletnie podstaw? Zgodnie z ACTA niedługo wszyscy będziemy cyberterrorystami, a będą nas zamykać na polecenie urzędników amerykańskich. Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: Ja usłyszałem z ust tego gościa obawę 26.01.12, 20:42 Obawa jest jak najbardziej zasadna. Jest tylko jeden problem. każdy może być cyberterrorystą, o ile pod tym pojęciem będzie się krył np. atak DDOS. Ale to jest cyberterroryzm. To czasem wandalizm, a częściej z satysfakcją wymierzony policzek. Taka próba zachowania symetrii w relacjach władza-obywatel. Władza nie docenia potęgi sieci, co nieco dziwi, bo akurat rząd PO dość konsekwentnie zwiększa wykorzystanie internetu (i różnych usług sieciowych) do komunikacji z obywatelami. E-puap jest co prawda na początku drogi, ale kierunek jest słuszny. Tyle, że internet to nie jest okienko w urzędzie, które jak się rząd wkurzy to je zamknie, a wejście do urzędu obstawi policjantami. Się nie da. Przynajmniej w naszej kulturze, bo w Chinach np. się dało :/ Odpowiedz Link Zgłoś