kasanol1 29.05.08, 19:37 podzielcie sie wrażeniami po dzisiejszej premi Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamping Re: premia 29.05.08, 19:47 Premia niema się czym cieszyć, taka sama jak w poprzednim kwartale.Najgorsze to to, że niedostalismy podwyżek a miały być 6% dla wszystkich i guzik nikt nic niedostał . A jak u was w Oddziale. Odpowiedz Link
kasanol1 Re: premia 29.05.08, 20:46 Podwyżki te marne 6% mają być wypłacane od 1 marca ale narazie cisza w tej kwestii. Odpowiedz Link
germina Re: premia 29.05.08, 20:56 kasanol1 napisał: > Podwyżki te marne 6% mają być wypłacane od 1 marca ale narazie cisza w tej kwes > tii. slyszalam, ze podwyzki wejda w zycie, jak odejda ostatni bepehowcy. ciekawe ile to jeszcze potrwa. czy oni nie moga szybciej sie zwalniac ? Odpowiedz Link
readik Re: premia 29.05.08, 21:03 Trudno o wrażenia, bo u nas w Odziale misz-masz. Pensja, nagrody, premia, nadgodziny w jednym. A karteczki z kadr dostaniemy za tydzień lub 2 i wtedy okaże się kto, ile dostał. O podwyżkach cicho. I wrażenie - mniej niż rok temu. Odpowiedz Link
torello66 Re: premia 29.05.08, 22:01 Dziś rozesłane były podwyżki do Oddziałów, ale nie znam szczegółów. Odpowiedz Link
kierownica285 Re: premia 29.05.08, 22:13 Podwyżki są...żenujące...Nie ma czego dzielić.Moje wrażenie - chcą nam zamknąc buzię. Odpowiedz Link
desperado30 Re: premia 29.05.08, 22:14 Podwyżki ale chyba obowiązków dostaliśmy.Marne grosze za pracę z przekazań,alertów i wyników. To jest naprawdę żenujące że staramy się zarobić dodatkowe grosze na przeżycie a nam makaroniarze dają makaron do zjedzenia. Żygać się chce i nie wiadomo do kogo krzyczeć że taka obłuda , fałsz zakłamanie i okłamywanie pracowników. Naprawdę załamany jestem tym co dziś zobaczyłem na rachunku i zadowolonymi sprzedawcami i dupciolizami jak przymilali się za wysokie premie i nagrody.Przez kwartał podpieprzanie na drugiego aby ktoś miał więcej w kieszeni. Nie wiem gdzie ja już pracuję w fabryce makaronu czy w b........u Odpowiedz Link
kamping Re: premia 29.05.08, 22:27 Nagrody też u nas były ale marne za takie poświęcenie flaki wyprówaliśmy żeby była sprzedaż ale niewarto za cały rok takie grosze. A jak u was w Oddziałach Odpowiedz Link
teneo0 Re: premia 29.05.08, 23:20 "Oficjalne" stanowisko zarządu jest takie: nie będziemy ulegać szantażom ZZ.Jak sie komuś nie podoba to może się zwolnić. Daleko tak nie zajadą Odpowiedz Link
bilonka29 Re: premia 15.06.08, 19:33 W naszym oddziale dyrektor dokonał sprawiedliwego podziału-jedni pracują (i to często realizujac sprzedaż własną gotówką)inni zbierają laury Odpowiedz Link
bilonka29 Re: premia 15.06.08, 19:28 Mogę Cię pocieszyć,że w naszym oddziale minę zadowoloną mieli również tylko sprzedawcy no i jeszcze nasza przedstawicielka związków zawodowych,której nasz czubek(czyt.dyrektor)premiami i nagrodami zamyka gębę,teraz dostajemy chociaz jakiś ochłap premii ale jeszcze rok temu robił nam listę kto ile sprzedał i ostatnie trzy osoby z takiej listy nie dostały nic.Natomiast nasza sprzedaż produktów scedowna była na sprzedawców i to oni dostawali wielkie nagrody z regionu bo o nas pozostałych praktycznie nikt nie "słyszał" Odpowiedz Link
matylda1970 Re: premia 30.05.08, 16:30 PREMI NIE BYŁO, NAGRODY TEZ NIE, ALE BYŁO WYPOWIEDZENIE , PO 18 LATACH ZEBRAŁAM SIĘ W SOBIE I ŻEGNAM WSZYSTKICH CIEPŁO I WIOSENNIE!!!! SZKODA ŻYCIA, A TU W TYM PIEKIEŁKU LEPIEJ BĘDZIE ZA 20 LAT, MY NIE DOCZEKAMY!!!! Odpowiedz Link
freeerni Re: premia 30.05.08, 20:11 premie symboliczne głosno mówiło się o tym że będą niższe ale nagrody i to konkretne po parę tys. dostali sprzedawcy i podwyżki też mają dostać - z innej puli albo na wniosek dyrektora sprzedawcy są świetymi krowami które nie mogą się przemęczać żeby kolejka do dysponentów zakręcała a sprzedawca był wolny - nie obsłuży nawet odeśle SWOICH klientów którzy umarzają fundusze kupować to u nich ale coś więcej to już nie zmiana dowodów połaczenie CIS-ów to juz za trudne Odpowiedz Link
niktka Re: premia 30.05.08, 20:58 Macie racje,to co robia niektórzy sprzedawcy to ZENADA.W moim oddziale załatwiają klienta"sprzedazowo" a z resztą odsyłaja do dysponenta,bo "nie umieją"Jakim cudem Rocketa zaliczyli-nie wiem.Kiedys byłam sprzedawcą i klienta załatwiałam od A do Zet.Nawet nie pomyslałam,żeby odsyłać.Wyszłabym na tępą idiotkę,ale teraz widocznie tym sie nie przejmuja.A premie i nagrody w zasadzie tylko oni dostają.Pozdrawiam Odpowiedz Link
kamping Re: premia 30.05.08, 21:33 Popieram co piszecie ,my klientów sprzedawcom to oddajemy tak jak na tacy. Maja wszystko podsuniete pod nos. A jak przyjdzie co do czego to oni spijają smietanke z tej kawy. U nas w oddziale podwyżki 3,65 % i to nie dla wszystkich a jak u was . Odpowiedz Link