Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

praktyka w Millennium

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.07, 22:08
    nieznalazlam odpowiedzi na to pytanie w innych watkach dlatego zadaje je tutaj

zastanawia mnie czy rekrutacja na praktyki jest przeprowadzana centralnie w
    Warszawie czy regionalnie ??
    czy to w sumie zalezy od rodzaju praktyki na ktora sie aplikuje ??

za wszystkie odpowiedzi wielkie dzięki :)
    Obserwuj wątek
      • Gość: ktosik Re: praktyka w Millennium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 13:31
        czy nikt mi niepomoże ??
        • kanion11 Re: praktyka w Millennium 16.04.07, 17:14
          nie jak ktoś wie, to dla siebie, żeby było mniej kandydatów. Ja tez jestem
          zainteresowana, co to w ogóle jest
      • Gość: Ojka Re: praktyka w Millennium IP: *.adsl.inetia.pl 16.04.07, 17:25
        Informacji z pierwszej ręki nie mam, bo to nie moja działka, ale o praktykach w
        Banku Millenium można dowiedzieć się nieco z interaktywnego przewodnika
        Pracuj.pl, który niedawno sama odkryłam. Może znajdziecie tam odpowiedzi, choć
        na część swoich pytań. Podsyłam link :
        www.pracuj.pl/e-praktyki/
        Jak już wyświetli Wam się ta stronka, na samej górze, na granatowym pasku koło
        ikonki drukuj musicie rozwinąć pasek i znaleźć w Profilach Praktyk odnośnik już
        do konkretnej firmy, która Was interesuje - a jest tam właśnie wspomniany Bank
        Millenium.
        Pozdrawiam.
        • Gość: ktosik Re: praktyka w Millennium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 22:21
          no niestety niema tam informacji które mnie interesują.
          ten przewodnik po praktykach już przejrzałam.
          • Gość: Ojka Re: praktyka w Millennium IP: *.adsl.inetia.pl 16.04.07, 23:01
            Pytałaś o miejsce rekrutacji. Z tego co zdążyłam się zorientować w przewodniku
            pracuj.pl na czerwono wyszczególniono napis, że terminy i listę miast można
            znaleźć bezpośrednio na stronie banku, na którą można bezpośrednio wejść.
            Klikając bezpośrednio na program praktyk wyświetla się gdzie i na jakie
            stanowisko poszukują kandydatów. Zatem nie rozumiem skąd te pytania!? Wystarczy
            uważnie czytać. Jeśli coś Ci umknęło to podsyłam linki
            www.millenet.pl/kariera/student/?_a=20434
            i co dalej następuje np. www.millenet.pl/kariera/student/?_a=20418
            Pozdrawiam
            • Gość: ktosik Re: praktyka w Millennium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 10:10
              ja tobie również polecam uważniejsze czytanie pytań, które zadają inni.
              o tych informacjach, do których podałaś linki wiem już od jakiegoś czasu.
              więc to żadna nowość.

a ja pytałam o to gdzie odbywa się PROCES REKRUTACJI !!! (rozmowy,testy,itp)
              bo raz słyszę że centralnie a raz że regionalnie.
              i tylko o to się pytałam.
      • kot.polarny Re: praktyka w Millennium 17.04.07, 10:14
        Po prostu zadzwoń do banku albo napisz maila do działu zajmującego się
        rekrutacją. Tam wiedzą najlepiej. Dowiesz się na pewno. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka